Lézeres szintező

4 390 Ft

Beszállító által ajánlott ár: 5 490 Ft 20%

Kívánt mennyiség:

  • Eladó: KütyüB.
  • Szállítási díj: 1 590 Ft-tól
  • Szállítási idő: 5 munkanap
  • Szállítás módja: Futárszolgálat
  • Áru helye: Debrecen
Lézeres szintező


A fali bútorok felhelyezése mindig is egy nehéz feladat volt. Főleg ha már negyedszer vagy ötödször vág bele az ember. Ekkor már kész idegőrlő. Elsőre szinte lehetetlen megtalálni a tökéletes vízmértéket, amely mentén egy tökéletes egyenes vonalban fel lehetne helyezni a kívánt bútort. Sajnos, az emberi szem nem tévedhetetlen, de az lézeres szintező kütyünk igen! Helyezd fel a kívánt garnitúrádat rögtön elsőre a tökéletes beállításban. Bonyodalmak nélkül!

Mondj búcsút az órákig elhúzódó folyamatnak, amely egy faliszekrény, vagy akár egy falitükör felhelyezésével jár! Mondj búcsút a tévesen kifúrt faladnak, amely a sok felesleges kifúrással jár! A szintezővel percek alatt felhelyezheted az új bútorodat, úgy hogy ez a folyamat nem rabolja el egy teljes napodat!

Hasznos tudnivalók:

A kis tripoddal akár zsebre is vághatod, így bárhol azonnal használatra kész. Helyezd el a kütyüt a kívánt pozícióba és tedd rá a tripododra. A kütyü multifunkciós, így a legtöbb tripod állványra felhelyezhető. Miután felhelyezted az állványba a kívánt pozícióba máris mérhetsz vele. Azonnal megmutatja a számodra a tökéletes vertikális és horizontális vonalat, mindezt egy keresztlézerrel. Nyugodtan forgathatod is az állványodon, az sem akadály. Használd a kedved szerint! A szintezés gyerekjáték lesz ezzel a szintező lézerrel!

Olvasd el a kütyüvel kapcsolatos blogcikkünket!

A Lézeres szintező tulajdonságai:

- Anyaga: Műanyag
- Súlya: 210g
- Mérete: 105x50x60mm
- Pontossága: +/- 0.5 mm/méter

Mit rejt a termék doboza?

- 1 db Lézeres szintező


Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Szállítási információk

Utánvét
1 590 Ft-tól
Garancia
6 hónap
Elfogadott fizetési módok
  1. Utánvét