Ez az ajánlat sajnos lejárt. Iratkozz fel hírlevelünkre , hogy legközelebb egyetlen ajánlatról se maradj le!

Válogass népszerű ajánlatainkból:

Eredeti ár:27 255 Ft
10 990 Ft
Eredeti ár:29 990 Ft
19 990 Ft

A lejárt ajánlat adatai:

Lendva-Bakonaki tó-Dobronak

8 990 Ft

Eredeti ár:14 990 Ft Kedvezmény:-40%

Kívánt mennyiség:

Lendva-Bakonaki tó-Dobronak
Csak 8.990 Ft - ért
   

Igazi feltöltődés gyógyító energiával és csodás orchideákkal - Lendva-Bakonaki tó-Dobronak

Utazások időpontjai:

  • 2019.09.14
  • 2019.10.12
  • 2019.10.19

- Indulás Budapestről, a Blaha Lujza térről, a Corvin áruház parkolójából a választott utazás napján a kora reggeli órákban
- Utazás kényelmes autóbusszal
- A Lendvai vár megtekintése
- Séta a hagyomány szerint gyógyító erővel rendelkező Bakonaki tó körüli erdőben, a gyógyító erejű forráshoz
- Helyi finomságok megkóstolása (fakultatív program)
- A dobronaki orchideafarm meglátogatása
- Hazaérkezés Budapestre az esti órákban
- Rossz idő esetén a programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Az utazás részletei:

Csoportunk a kora reggeli indulást követően, rövidebb pihenőkkel egyenesen a Lendvai várhoz érkezik. A gyönyörű épület a szlovéniai magyarság egyik legfontosabb építészeti emléke, ahol napjainkban számos állandó- és időszakos kiállítás is megtekinthető. De a 266 méter magas Lendva-hegyen álló épületből elénk táruló fantasztikus kilátás, önmagában is érdemessé teszi arra, hogy meglátogassuk. Tiszta időben megszemlélhetjük a szomszéd országok határ menti területeit is.

Miután fentről megszemléltük a tájat, közelebbről is megvizsgáljuk a környék legnevezetesebb helyét: Meglátogatjuk a közelben található Energia Parkot, ahol néhány éve energetikai pontokat találtak és jelöltek ki természetgyógyászok és bioenergetikusok. Azóta turisták tömegével érkeznek abban a reményben, hogy a földből sugárzó gyógyító energia kedvezően hat testükre és lelkükre egyaránt. Sokan arról számolnak be, hogy itt tartózkodásuk alkalmával rövid időn belül érezni kezdték a kedvező rezgéseket, mások szerint semmi különös energia nem érezhető itt. Ezt mindenki beállítottsága és érzékenysége szerint döntse el maga, személyesen.

A közeli Szent Vid kápolna melletti forrás a legenda szerint gyógyír lehet mindenféle szembetegségekre. Az Energia Park mellett fiatalabb, vagy fiatalosabb utasaink egy minden igényt kielégítő kalandparkot is találnak. Azoknak, akik szeretnének megismerkedni a helyi ételekkel, borokkal, fakultatív programként itt lehetőség nyílik igazi magyaros, falusi vendéglátás keretében hódolni a kulináris élvezeteknek is.
Egy dolog garantált: a csodás természeti környezet, a nyugalom meg fogja tenni hatását a rohanó hétköznapokból rövid időre kilépő utasainknál, és testileg-lelkileg feltöltődve folytathatjuk utunkat a Közép-Európában egyedülálló látványossága felé.

Sokan nem is tudják, hogy a szlovén-magyar határtól mindössze néhány kilométerre található Közép-Európa egyetlen orchideatermesztő kertészete. 14.000 négyzetméteres üvegházban 160 -féle orchideát nevelnek, eredeti, trópusi élőhelyükhöz hasonló körülmények között. Az ide látogató turistának kialakítottak egy trópusi kertészetet, ahol négyszáz -féle trópusi növényt csodálhatunk meg. Aki érdeklődik a növények iránt, vagy csak egyszerűen szereti megcsodálni a különleges virágokat, annak szinte kötelező életében legalább egyszer ellátogatni erre a különös helyre. A gyűjtők nagy örömére nem csak nézelődni lehet, hanem orchidea vásárlásra is van lehetőség, a belépőhöz 2,5 EUR értékben vásárlási kupont kapnak a látogatók, így kedvező áron juthatunk e gyönyörű növényekhez. Csoportunkat helyi idegenvezető kalauzolja végig egy 40 perces, jó hangulatú, magyar nyelvű tájékoztató keretében.
A Föld mágikus energiáival feltöltődve, lelkünket a csodaszép virágok látványával felvértezve indulunk majd vissza kiindulási helyünkre, Budapestre, ahova a késő esti órákban érkezünk.

- Az ár tartalmazza: utazást kényelmes autóbuszon, idegenvezetést
- Az ár nem tartalmazza: regisztrációs díjat (1.500 HUF)mely a buszon kötelezően fizetendő, belépőjegyeket, pl: Orchidea Farm belépő (5 EUR), Lendvai vár (6 EUR), rossz idő esetén: Lendvai Vinárium (7 EUR), étkezés költségei, utasbiztosítás.
- Esős idő esetén irodánk fenntartja a jogot a programváltozásra: az Energia Park helyett a Lendvai Vinárium kilátó megtekintésére!
- Csak online ügyintézés!
- Fix helyfoglalás a buszon: 1.000.-Ft / fő

Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Fizetési információk

Elfogadott fizetési módok:

Garancia
Nincsen
Elfogadott fizetési módok
  1. Előre utalás
Kérdésed van az ajánlatról?

Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Legutóbbi kérdések

Az oldal használatával elfogadod a Felhasználási feltételeinket   •   Eladókra vonatkozó Felhasználási feltételeink   •   Partner regisztráció   •   Affiliate