LEGO Ninjago - Kai tűzsárkánya (71701)

4 990 Ft

Eredeti ár:7 990 Ft Kedvezmény:-38%

Kívánt mennyiség:

  • Eladó: Navidad
  • Szállítási díj: 1 290 Ft-tól
  • Szállítási idő: 2 munkanap
  • Szállítás módja: Futárszolgálat
  • Áru helye: Budapest (XIV. kerület)

LEGO Ninjago - Kai tűzsárkánya (71701)

Elemek Száma
81
Figurák Száma
2

Termékleírás

A LEGO NINJAGO rajongói eljátszhatják a TV sorozat 1. évadának híres jeleneteit ezzel a továbbfejlesztett Örökség piros játék sárkánnyal és 2 minifigurával. Kai tűzsárkányának (71701) muszáj megállítania Lord Garmadont, mielőtt ellopja a Tűzkardot a mini tűz templomából. A gyermekekre egész biztosan órákon át tartó szórakozás vár, miközben elmerülnek ebben a fantáziabeli világban.

A gyermekeknek való játéképítés új módja

A LEGO rajongók most már új és interaktív módon építhetik meg ezt a sárkány játékfigurát: a digitális Instructions PLUS segítségével, mely elérhető az okostelefonokra és tabletekre letölthető, ingyenes LEGO Life alkalmazásban. Közelíts rá, forgasd meg és nézd meg a nindzsa sárkányt, miközben életre kel a képernyőn és a szemed előtt egyaránt.

Köszöntjük a 4 évnél idősebbeket!

A 4 évnél idősebbeknek ajánlott LEGO NINJAGO játékokkal a kisgyermekek beléphetnek egy akciódús világba, ahol szabadjára engedhetik képzeletüket, miközben megtanulják, hogyan kell megépíteni kedvenc szereplőiket, járműveiket és épületeiket. A kezdőkockák megkönnyítik a folyamatot, így ezek a készletek kifejezetten az újonc építőknek készültek, akik ezáltal átélhetik az önálló építéssel járó büszkeség érzését. A LEGO NINJAGO Örökség játékkészlet tartalmazza a TV sorozat 1. évadából ismert Kait és tűzsárkányát, miközben fantasztikus csatákban szállnak szembe Lord Garmadonnal. Ez a klassz játék segíti a gyermekeket abban, hogy megtanuljanak magabiztosan építeni.

Ez a nindzsa játék kezdőkockákat tartalmaz, így a fiatalok megtanulhatják, hogyan építhetik meg és játszhatnak el történeteket a NINJAGO Kaijal és tűzsárkányával, Lord Garmadonnal, a Tűzkardot rejtő, mini tűz templomával, valamint két tűz elemmel.
Ez a piros sárkány játék sokféleképpen beállítható, hiszen mozgathatod a lábait, a szárnyait, a farkát, a fejét és a száját is, miközben Kai oldalán harcol Lord Garmadon ellen. A gyermekek különböző történeteket találhatnak ki, miközben megpróbálják megvédeni a Tűzkardot.

Ez a 81 elemből álló játék sárkány szórakoztató építési élményt nyújt a 4 évnél idősebbeknek, emellett nagyszerű születésnapi, karácsonyi vagy bármilyen alkalomra szóló LEGO ajándék gyermekeknek.

Új, 2020 januárjában megjelenő, LEGO NINJAGO továbbfejlesztett játék sárkány a TV sorozat 1. évadából. A nindzsa sárkány 6 cm magas, 6 cm hosszú és 23 cm széles - tökéletes méretű ahhoz, hogy bárhol játszhass vele.
Ehhez a LEGO NINJAGO sárkányhoz nincs szükség elemekre -amint kivetted a dobozból, már bele is vághatsz a játékba. A sárkány játékfigurát a gyermekek képzelete indítja be, így a Tűzkardért folyó küzdelem sosem ér véget.

Tökéletes LEGO játék, mely megtanítja az óvodásokat az építésre. A készletben található útmutató elmagyarázza az építési lépéseket, ám a nindzsa sárkányt az interaktív Instructions PLUS útmutatóval is megépítheted, melyet megtalálsz az ingyenes LEGO Life alkalmazásban!

A 4 évnél idősebbeknek ajánlott LEGO építőjátékok bevezetik a fiatalabb gyermekeket kedvenc filmes szereplőik, TV-s karaktereik és hétköznapi hőseik széles univerzumába, így segítve őket az építési lépések céljának megértésében és önbizalmuk növelésében.

A LEGO építőkockák már 1958 óta megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak. Egyöntetűek, kompatibilisek és könnyedén szétszedhetők minden alkalommal. Ezzel a nindzsa építménnyel még Lord Garmadont is legyőzheted!

Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Szállítási információk

Futárszolgálat
Előre utalás Utánvét
0 Ft - 1 290 Ft 1 290 Ft
Személyes átvétel
ingyenes
Garancia
6 hónap
Elfogadott fizetési módok
  1. Előre utalás
  2. Utánvét
  3. Készpénz
Kérdésed van az ajánlatról?

Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Legutóbbi kérdések

Az oldal használatával elfogadod a Felhasználási feltételeinket   •   Eladókra vonatkozó Felhasználási feltételeink   •   Partner regisztráció   •   Affiliate