LED asztali lámpa szabályozható fényerővel, telefontartóval

2 990 Ft

Beszállító által ajánlott ár: 4 270 Ft 29%

Kívánt mennyiség:

  • Eladó: Mao Direkt Import
  • Szállítási díj: 1 580 Ft-tól
  • Szállítási idő: 3 munkanap
  • Szállítás módja: Futárszolgálat
  • Áru helye: Budapest (XII. kerület)

LED asztali lámpa szabályozható fényerővel, telefontartóval

A LED asztali lámpa ideális választás lehet mindenki számára, aki keres egy modern, energiatakarékos és funkcionális megoldást. Ez a lámpa rendelkezik szabályozható fényerővel, így Ön teljesen szabályozhatja a megfelelő fényerőt az adott helyzetnek megfelelően. Az effektív fényáram 600 lm, így elegendő fényt biztosít akár olvasáshoz, akár íráshoz, vagy akár munkához is. A fényszín fehér, és a színhőmérséklet állítható 3000 és 6500 Kelvin között, így mindig megtalálhatja a megfelelő fényt a környezetének megfelelően. Ezen felül a lámpa LED-es technológiát használ, így hosszú élettartammal és alacsony energiafogyasztással rendelkezik. Az asztali lámpa modern és elegáns kialakítása tökéletesen illik bármilyen belső térbe, így kiválóan alkalmas otthoni használatra, irodai munkához vagy éjszakai olvasáshoz is.

Ez a LED asztali lámpa telefontartóval is rendelkezik, így kényelmesen tudja tartani a telefonját, miközben dolgozik vagy olvas. A telefontartó alkalmazkodik a legtöbb okostelefon méretéhez és típusához, így biztonságosan tarthatja a telefonját, miközben szabad keze van a munkához vagy olvasáshoz. A telefontartó rész szintén modern és elegáns kialakítással rendelkezik, amely tökéletesen illeszkedik az asztali lámpa design-jához, és még funkcionalitást is ad hozzá.

Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Szállítási információk

Utánvét
1 580 Ft-tól
Garancia
6 hónap
Elfogadott fizetési módok
  1. Utánvét
Kérdésed van az ajánlatról?

Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Legutóbbi kérdések

Az oldal használatával elfogadod a Felhasználási feltételeinket   •   Eladókra vonatkozó Felhasználási feltételeink   •   Partner regisztráció   •   Affiliate