Kutya és macskaszőr eltávolító

1 790 Ft

Beszállító által ajánlott ár: 2 560 Ft 30%

Kívánt mennyiség:

  • Eladó: Mao Direkt Import
  • Szállítási díj: 1 580 Ft-tól
  • Szállítási idő: 3 munkanap
  • Szállítás módja: Futárszolgálat
  • Áru helye: Budapest (XII. kerület)

Kutya és macskaszőr eltávolító


Gyors és hatékony szőrtelenítés: Ez a kiváló minőségű szőrtelenítő henger nagyszerű segítség otthonában. Akár a kanapén, az ágyon, a szőnyegen, a takarón, ez az eszköz hatékonyan távolítja el a szőrszálakat, legyen az kutyaszőr vagy macskaszőr. A napi takarítási teendőket jelentősen megkönnyítő kialakításnak köszönhetően villámgyorsan tisztíthatja meg a bútorokat és a textíliákat.

Újrafelhasználható és öntisztító: A kisállatszőrhenger újrafelhasználható kialakítása hozzájárul a környezetbarát életmódhoz. Nincs szükség ragasztószalagokra, egyszerűen használja újra és újra a hengert. Öntisztító funkciójának köszönhetően a tisztítás sem jelent gondot.

Egyszerű és praktikus használat: A szőrtelenítő henger alkalmazása rendkívül egyszerű, nincs szükség elemekre vagy áramforrásra. Csak forgassa előre-hátra a hengert, és az gyűjti be a szőrszálakat, majd a szöszöket egy kényelmesen elhelyezhető tartályban gyűjti össze.

Összefoglalva

A szőrtelenítő henger ideális eszköz minden háziállattulajdonos számára, akik szeretnék megőrizni otthonuk tisztaságát, miközben kedvenc állataiknak is kényelmes és egészséges környezetet biztosítanak. Az egyszerű és praktikus kialakítás, valamint az újrafelhasználható és öntisztító funkciók lehetővé teszik, hogy több időt tölthessen a szeretteivel, kevesebbet pedig a takarítással.

Vegyes beszállítás miatt a színek eltérhetnek.

Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Szállítási információk

Utánvét
1 580 Ft-tól
Garancia
6 hónap
Elfogadott fizetési módok
  1. Utánvét
Kérdésed van az ajánlatról?

Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Legutóbbi kérdések

Az oldal használatával elfogadod a Felhasználási feltételeinket   •   Eladókra vonatkozó Felhasználási feltételeink   •   Partner regisztráció   •   Affiliate