Könyv alakú széf 24x15,5cm

Kívánt mennyiség:

  • Eladó: Valor Trade
  • Szállítási díj: 1 990 Ft-tól
  • Szállítási idő: 7 munkanap
  • Szállítás módja: Futárszolgálat
  • Áru helye: Budapest (XXII. kerület)
Könyv alakú széf 24x15,5cm
Könyv alakú széf 24x15,5cmKönyv alakú széf 24x15,5cmKönyv alakú széf 24x15,5cm
A kazettát egy hagyományos zár zárja le egy kulccsal, és kinyitja, 2 kulcs található a készletben. A Biztonságos könyv nagyon könnyen szállítható, nagyon könnyű, és nem kell falhoz vagy polchoz rögzíteni.
Egy feltűnő zárolódoboz kulccsal egy kiegészítőben, amely hasznos lesz otthon, az irodákban és a szállodákban. Ez a kulcsos zár, amely garantálja, hogy nem hív fel minden figyelmet - úgy tűnik, mint egy könyv, hogy elkerülje a gyanút. Senki sem fogja észrevenni a széfet a könyvek között, mivel egy igazi angol szótár benyomását kelti. Az utánzás annyira jó, hogy a zárolódobozt könnyen el lehet hagyni a polc tetejére - senkinek sem tűnik fel, hogy a pénze vagy más értéktárgya van benne.

A reteszelő könyvespolc kiváló minőségű acéllemezből készül, borítója pedig szemcsés kartonból és műanyagból készül. Az egészet biztonságosan lezárják egy kulccsal és retesszel, így még ha a doboz is rossz kezekbe kerül, senki sem fog hozzáférni. Az egyetlen személy, aki kinyithatja, a kulcsok tulajdonosa, amelyek a készletben vannak. A pénzzel teli záródobozt szükség esetén könnyedén elviheti (például a táskájában) - semmilyenhez nem kötődik, és látványos megjelenése megvédi a zsebtolvajoktól. Ez a kulccsal zárt doboz biztonságos módja az értékes tárgyak szállítására.
Az értéktárgyakat a zárt fiókba helyezheti, például pénzt, ékszereket, órákat vagy fontos dokumentumokat. A zárt doboz nagyon tágas - méretei 23 cm hosszú, 14,5 cm szélesség és 5 cm magas. A zárható könyvdoboz nagy kapacitással rendelkezik, és megóvja vagyonát a nemkívánatos emberek figyelmétől.

A felület textúrája és a felhasznált anyagok típusa miatt a könyvkazetta valóban valódi könyvként jelenik meg, első pillantásra az igazi funkciója nem látható.
A külső tok sikeresen utánoz egy valódi könyvet, belső oldalán acéldoboz található. Ez megakadályozza a behatolást akkor is, ha a széfet felfedezték.
A belső acél tok kulcstartóval van rögzítve, ezzel növelve a tárolórekeszben tárolt értéktárgyak biztonságát.

ADATOK:
Fekete szín
Külső méretek: 24 x 15,5 x 5,5 cm
Belső méretek : 23 x14,5 x 5 cm

Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Szállítási információk

Utánvét
1 990 Ft-tól
Garancia
6 hónap
Elfogadott fizetési módok
  1. Előre utalás
  2. Utánvét
Kérdésed van az ajánlatról?

Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Legutóbbi kérdések

Az oldal használatával elfogadod a Felhasználási feltételeinket   •   Eladókra vonatkozó Felhasználási feltételeink   •   Partner regisztráció   •   Affiliate