Ez az ajánlat sajnos lejárt. Iratkozz fel hírlevelünkre , hogy legközelebb egyetlen ajánlatról se maradj le!

Válogass népszerű ajánlatainkból:

A lejárt ajánlat adatai:

Komplex szív- és agyi-érrendszeri felmérés, mikrokeringés és vér-vitalitásmérés a KingRay Egészség és Oktató Központban

5 990 Ft

Eredeti ár:17 000 Ft Kedvezmény:-65%

Kívánt mennyiség:

Komplex szív- és agyi-érrendszeri felmérés, mikrokeringés és vér-vitalitásmérés a KingRay Egészség és Oktató Központban
17.000 Ft helyett 5.990 Ft - ért!A megelőzést nem lehet elégszer hangsúlyozni, de vannak esetek, amire nem lehet felkészülni. Viszont ha létezik lehetőség bármennyit is megtudni a belsőnk állapotáról, miért ne tennénk? A KingRay Központ komplex felmérésével látványos anatómiai ábrákon szembesülhetsz az állapotoddal, melynek értékelését e-mailben is megkapod. És amennyiben szükséges, továbblépj.

A szív- és érrendszeri problémák, a stroke vagy az infarktus megelőzésére ajánlott 1,5 órás komplex felmérés részei:

1. Az érrendszeri felmérés a Magnetspace 3D-NLS állapotfelmérő készülékkel történik, mely a testtel érintkező érzékelőkön keresztül felfogja a szervezetben zajló biofizikai változásokat, az egyes szervrendszerek szerinti felbontásban. Ebben az esetben az érrendszert, a szívet és az agyi keringést elemzik 17 ponton.

A felmérés értékeli a szervezetben végbemenő működésbeli változásokat. Az esetleges betegségek megjelenése előtt már figyelmeztet kb. 1-5 éves távlatra előre és felismeri, ha a problémák már klinikai stádiumba jutottak. A felmért személy látványos anatómiai ábrákon szembesül az állapotával, melynek értékelését e-mail-ben küldik el.

Az egészségközpontban a szükséges változtatásokban és az egyénre szabott terápiás program felállításában is segítenek. A módszer tökéletesen alkalmas a kontrollálásra, ezért a lementett eredmények, a változtatások után jól összehasonlíthatók egy következő mérés alkalmával.

2. A felmérés következő eleme a komplex vér-vitalitásmérés élő és száraz vérből, a mikrokeringési problémák feltérképezése

Célja, hogy kiderüljenek az esetleges rejtőzködő betegségek, megmutatkozzanak azok a kockázatok, amelyek kellő beavatkozás híján később súlyosabb következményekhez vezetnek. A vizsgálat kétféle módszerrel zajlik. Az apró szúrással kinyert egyik cseppet rendkívüli nagyítású, videomikroszkópos vizsgálatnak vetik alá, míg a másikat száradás után elemzik. Így egyetlen vércsepp alapján megtudható, hogy hol indultak kóros folyamatok, gyulladások, fertőzések, mely ásványi anyagból, vitaminból van túl kevés vagy sok, hogy működnek az emésztőszervek vagy milyen állapotban van az immunrendszer.

Ajánlat felhasználható : 2020. március 31-ig

!FIGYELEM!
Az előzetes bejelentkezés mindenképp szükséges, melyet megtehetsz minden hétköznap 10-18 óráig, a megrendelést követően érkező vásárlási tájékoztatóban szereplő elérhetőségek valamelyikén

Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Fizetési információk

Elfogadott fizetési módok:

Személyes átvétel
ingyenes
Garancia
Nincsen
Elfogadott fizetési módok
Kérdésed van az ajánlatról?

Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Legutóbbi kérdések

Az oldal használatával elfogadod a Felhasználási feltételeinket   •   Eladókra vonatkozó Felhasználási feltételeink   •   Partner regisztráció   •   Affiliate