Ez az ajánlat sajnos lejárt. Iratkozz fel hírlevelünkre , hogy legközelebb egyetlen ajánlatról se maradj le!

Válogass népszerű ajánlatainkból:

A lejárt ajánlat adatai:

Kirándulás Szarvasra a Történelmi Magyarország középpontjába, arborétum látogatás és hajókázás a Holt-Körösön

7 990 Ft

Eredeti ár:10 990 Ft Kedvezmény:-27%

Kívánt mennyiség:

Kirándulás Szarvasra a Történelmi Magyarország középpontjába, arborétum látogatás és hajókázás a Holt-Körösön- Időpont: 2020.10.10
Ár: 7.990 Ft/fő 

Mamutfenyo_Szarvas_Arboretum

Szarvas_az_orszag_kozepe

Anna_liget_Szarvas

Az ár tartalmazza:

-buszos utazás Budapest - Szarvas - Budapest útvonalon
-egész napos program és idegenvezetés

Kirándulás a Történelmi Magyarország középpontjában kirándulás programja:

Indulás reggel 7 órakor Budapestről a Déli pályaudvartól. Rövid utazás után megérkezünk a Szarvasi Arborétumba. A Hármas-Körös szarvasi (kákafoki) holtága mellett kialakított arborétum mára hazánk legjelentősebb élőfa gyűjteménye. Itt több, mint száz éves kuriózumnak számító mocsári ciprusokat is találhatunk összesen 82 hektár területen. A természetvédelmi területen csodás sétát tehetünk. Kombinált belépőjegy vásárlása esetén a Mini Magyarország is megtekinthető: itt makettek formájában csodálhatjuk meg a történelmi Magyarország épített örökségét.

Miután kisétáltuk magunkat hajókázásra indulunk a Holt-Körösön. Az 1 órás program alatt megcsodálhatjuk a Körös élővilágát, láthatunk teknősöket csobbanni a vízbe, megtekintjük a vízről Szarvas Vízi Színházát, a Millenniumi Emlékművet illetve láthatjuk a Történelmi Magyarország közepét szimbolizáló malmot.

Miután végeztünk a programmal a város látnivalói tekintjük meg gyalogosan. A Tessedik Samuel által felvirágoztatott mezőváros belvárosa egy kis ékszerdoboz. A belvárosban pedig közelről fotózhatjuk a mocsári ciprusokat, illetve a Vízi Színházhoz vezető gyaloghídon is sétálhatunk. A délután további részében ismét a természeté a főszerep: a Körösvölgyi Látogatóközpont és Állatparkot keressük fel. Egy hangulatos séta keretében megismerhetjük a Dél-Tiszántúl tájtörténetét, természeti értékeit és élővilágát. A kákafoki holtág által körülölelt Anna-ligetben évszázados fák között sétálhatunk. Az Anna-ligeti tanösvény többek között 4 ragadozóház, átjárható mókusház, kültéri teknős terrárium, hatalmas aquarium is található és a lista nem teljes. A kisebbek a Kölyök-Zug játszótéren is tölthetik az idejüket.

Hazaindulás 18 órakor, érkezés Budapestre a kora esti órákban. 

Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Fizetési információk

Elfogadott fizetési módok:

Garancia
Nincsen
Elfogadott fizetési módok
  1. Előre utalás
Kérdésed van az ajánlatról?

Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Legutóbbi kérdések

Az oldal használatával elfogadod a Felhasználási feltételeinket   •   Eladókra vonatkozó Felhasználási feltételeink   •   Partner regisztráció   •   Affiliate