Ez az ajánlat sajnos lejárt. Iratkozz fel hírlevelünkre , hogy legközelebb egyetlen ajánlatról se maradj le!

Válogass népszerű ajánlatainkból:

Eredeti ár:24 990 Ft
18 490 Ft
Eredeti ár:41 990 Ft
32 990 Ft
Eredeti ár:29 990 Ft
24 990 Ft
Eredeti ár:54 775 Ft
15 990 Ft

A lejárt ajánlat adatai:

Kinesio Tape I-es tanfolyam

15 980 Ft

Eredeti ár:27 980 Ft Kedvezmény:-43%

Kívánt mennyiség:

Kinesio Tape I-es tanfolyam
27.980 Ft helyett 15.980 Ft-ért


A képzésről:

Elméleti anyag:

 • A tape történelmi háttere
 • Javallatok, ellenjavallatok
 • Ragasztási formák, felhelyezési technikák
 • Színválasztás, anyagösszetétel
 • A kezelés menete

Gyakorlati tematika: Kinesio- tape ragasztás nyak, vállöv, hát  és derék szakaszon, tenisz könyök, golf könyök, ínhüvely gyulladás, alagút szindrómák, térd fájdalmak, boka fájdalom, bütyök fájdalmakra

 • Nyak fájdalom ragasztása, (előreeső fejtartás, ferde nyak)
 • Deltaizom ragasztása (vállfájdalmak)
 • Hátfájdalmak ragasztása (hátfájdalom, szervi panaszok)
 • Derékfájdalmak ragasztása (keresztcsont, csípő fájdalmak, derék problémák, hátizom alsó szakaszának fájdalmai, SI ízületi gyulladás)
 • Teniszkönyök ragasztás (Ínhüvely gyulladás, alkari feszítők, so gépelés okozta fájdalmak)
 • Golfkönyök ragasztása (carpaltunnel első lépése, ínhüvelygyulladások, alagút szindrómák)
 • Térd fájdalmak ragasztása (laza térd ízület, oldalra kiforduló térdkalács, porckopás, ropogó ízület, gyulladt térdízület)
 • Boka. vádli ragasztása (boka ízület instabilitás, lokális duzzanat, vádli izomláza, görcsei, részleges vagy teljes szakadás)
 • Bütyök ragasztása ( bütyök, nagylábujj torlódása, ízületi gyulladás)

A kinesio-tapinghez Dr. Kenzo Kase egy speciális  ragasztószalagot készíttettetett, mely kifejlesztésében  ő maga is részt vett.

A kinezio tape ragasztáson alapuló kinesio-taping módszer a test öngyógyító képességének aktivizációján alapul a kineziológia alkalmazása által. Dr. Kenzo Kase felismerte, hogy sok fájdalom az izmokat és az ízületeket körülvevő szövetek működési zavaraiból és ezen zavarok összjátékából ered.

A szalagokban nincs hatóanyag; bőrbarát, vízálló, a bőr lélegzik alatta,a szalag 130-140%-ban nyújtható.

A lég- és vízáteresztő tape mentes a kémiai hatóanyagoktól, ennek ellenére képes arra, hogy rövid időn belül, mellékhatások nélkül csökkentse a fájdalmat és a mozgáskorlátozottságot. A különleges technikával felragasztott szalag hatására a bőr és a bőr alatti szövetek fellazulnak, intenzívebbé válik a vér- és a nyirokkeringés, enyhül a fájdalomérzékelő receptorokra nehezedő nyomás. Stabilizálja az izmokat, ízületeket, megakadályozza az izomgörcsök kialakulását, csökkenti a sérült szövetek terhelését és a gyulladások kialakulásának valószínűségét.

A kinesio tape terápia a mozgásszervi problémák kezelésének egyik leghatékonyabb kiegészítő módszere. Alkalmazható többek közt sportsérülések, ficamok, húzódások, túlfeszült, görcsös izmok, korlátozott ízületi mozgások, derék-, hát-, nyak- és fejfájások, gyulladásos tünetek - például tenisz- és golfkönyök -, gerincferdülés, idegbántalmak kezelésére, tartásjavításra, valamint a mozgásszervi műtéteket követő rehabilitáció során.

Hogyan fejti ki a hatását az Acu-tape?

Az Acu-Tape egyedi, elasztikus szerkezetének  köszönhetően megemeli a bőrt, serkenti a vérkeringést, nyirokáramlást, javítja az anyagcserét, csillapítja a fájdalmat. Emellett növeli a mozgástartományt és normalizálja az izomcsoportosulást.

Rugalmasan tartja és nyújtja a lágy részeket, nem nyomja össze azokat, így segít felgyorsítani a gyógyulási folyamatot.

Célja: A fájdalom és az érzékelési zavar csökkenése, a mozgástartomány növelése, a rendellenes izomtónus normalizálása, az izommerevség és a túlfeszítés csökkentése, a testtartás javítása és az izomegyensúly helyreállítása, az ödémák és gyulladások csökkentése.

A képzés célja:

Célunk olyan szakemberek képzése, akik az elméleti és gyakorlati ismeretanyag elsajátításával, képesek lesznek kinesio-tape szolgáltatást nyújtani, mely segítségével a hallgató alkalmas lesz kinesio-tape ragasztásra izom- ízület problémák esetén.

Kinek ajánljuk a tanfolyamot? 

 • leendő masszőröknek, akik szépségszalonban, hotelben, wellness központban, egészségközpontban kívánnak elhelyezkedni vagy egyéni vállalkozást akarnak működtetni, bővíteni
 • aki csak otthon, családja, barátai körben szeretne kinesio-tape ragasztást alkalmazni.

Jelentkezés előfeltétele: A tanfolyam minden előképzettség nélkül, bárki által elvégezhető, 18 éves kor felett!

A tanfolyam időpontja: 2020. szeptember 21. (hétfő), 08.45-13.00

Vizsga időpontja- anyaga:

Vizsga lehetőség a tanfolyamot követően 3 hónapon belül nyílik lehetőség. A Stúdió fenntartja magának a jogot arra, ha nem lenne meg a csoportos vizsga minimum létszáma, hogy csak az egyéni vizsgát biztosítsa, melynek különbözeti árát a vizsga előtt esedékes átutalni.

A vizsga az elméleti anyagból (feladatlap), valamint a gyakorlati anyagrészből lesz (modellen mutatva), vagy skype-on vagy a zoom programon keresztül. A vizsgára a modellt a vizsgázónak kell biztosítania.

Sikeres vizsga esetén a hallgatók névre szóló, sorszámozott, bélyegzővel ellátott Tanúsítványt kapnak- megnevezése: Kinesio tape terapeuta (alaptanfolyam) (fizikai közérzet javító masszőr, frissítő masszőr végzettséget szerez!), mely segítségével a vizsgázó a tanfolyamon tanult anyagot tudja elvégezni . Vállalkozásban végezhető tevékenység, a hatályos törvények szerint.  

Tevékenységi kör Teáor-száma: 9604

Szükség esetén (angol-német, és még másik 5 nyelv) idegen nyelvű Tanúsítványt is kiállítunk (3000Ft/nyelv), a tanfolyam napjára történő igénylés esetén, későbbi időpontban 5000Ft/nyelv. Tanúsítványt a vizsga napjától számított 1 évig állítunk ki. A tanúsítványokat postai úton küldjük el, ajánlott levél formájában, karton papírban. A postai díj: 830Ft, mely összeget az igénylő előreutalással egyenlít ki.

Tanúsítványt csak vizsgázott résztvevő kaphat! 

Az oktatás helyszíne: Budapesten lesz, a pontos helyszín a tanfolyami tájékoztatóban lesz kiküldve.

A tanfolyamhoz szükséges:

 • Kényelmes, szabad mozgást biztosító ruházat, rövidnadrág, fürdőruha, papucs
 • Modell (szükség esetén)
 • Lepedő, 1 db
 • Olló, jegyzetfüzet, toll
 • A ragasztáshoz szükséges kinesio szalagok (kék, zöld, citromsárga és vagy rózsaszín vagy narancssárga), (beszerzési forrásban tudunk segíteni)

Vizsgadíj tartalmazza:

 • Az elméleti és gyakorlati oktatás díját
 • A tanfolyami jegyzet díját
 • A magyar nyelvű tanúsítvány kiállítási díját

Nem tartalmazza a vizsgadíjat, mely csoportos vizsga esetén 4000Ft (csoportos vizsga 4 főtől), egyéni vizsga esetén 6000Ft, a Stúdió által küldött számlaszámra kell befizetni a tanfolyam előtti héten. A vizsga minden résztvevő számára kötelező, kezelés hivatalosan csak a megszerzett vizsga elvégzése után végezhető. A vizsgát egy külön időpontban  egyeztetett időpontban lehet megtenni, a Stúdióval egyeztetve. Tanúsítványt csak vizsgázott résztvevő kaphat! A tanúsítvány kiküldésének postai díját, mely belföldre 795Ft. A ragasztáshoz szükséges kinesio szalagok (kék, zöld, citromsárga és vagy rózsaszín vagy narancssárga), hozni kell a képzésre.

A befizetéseknél a Stúdió számlaszámára történő beérkezést vesszük figyelembe.

JELENTKEZZ MÁR MOST!

A tanfolyamra jelentkezési határidő: 2020. szeptember 12.

 

 

Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Információk a szolgáltatóról


Fizetési információk

Elfogadott fizetési módok:

Személyes átvétel
ingyenes
Garancia
Nincsen
Elfogadott fizetési módok
 1. Előre utalás
Kérdésed van az ajánlatról?

Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Legutóbbi kérdések

Az oldal használatával elfogadod a Felhasználási feltételeinket   •   Eladókra vonatkozó Felhasználási feltételeink   •   Partner regisztráció   •   Affiliate