Kézi gőzvasalógép / Függőleges textilgőzölő

8 290 Ft

Beszállító által ajánlott ár: 10 299 Ft 20%

Kívánt mennyiség:

  • Eladó: BivinMarket.hu
  • Szállítási díj: 1 490 Ft-tól
  • Szállítási idő: 2 munkanap
  • Szállítás módja: Futárszolgálat
  • Áru helye: Budapest (XIII. kerület)

Kézi gőzvasalógép / Függőleges textilgőzölő
  Kézi gőzvasalógép / Függőleges textilgőzölőKézi gőzvasalógép / Függőleges textilgőzölőKézi gőzvasalógép / Függőleges textilgőzölő  
Vasalni nem sok ember szeret -az ingeinket ez azonban nem igazán érdekli. Ha te is unod a vasalódeszka feletti görnyedést, a folyton lelógó és újragyűrődő ruhaujjakat, próbáld ki a függőleges kézi gőzvasalót -a készülék nemcsak gyors és hatékony, de még a legkényesebb anyagon is bátran használhatod.

Ez a függőleges kézi gőzvasaló a hagyományos vasalókhoz hasonlóan működik, azzal a különbséggel, hogy a gőzzel való kisimítás kevésbé károsíthatja a különböző anyagokból készült ruhákat, mindemellett pedig baktériumölő és egyben ruhafrissítő hatással is bír. Ráadásul használata sokkal egyszerűbb, kényelmesebb és gyorsabb is.

A készülék 100 ml kapacitású, kivehető víztartállyal rendelkezik, amit bármikor kényelmesen újratölthetsz. Mivel gyorsan felmelegszik, nem kell hosszú perceket várnod ahhoz, hogy használhasd.

Használatakor ügyelj arra, hogy milyen intenzitással használod a készüléket, ugyanis a ruha anyagától függően változik a vasalás erősségi fokozata. A készülék négy fejjel is rendelkezik, így anyagtól függően változtathatod, melyiket helyezed fel rá.

A függőleges kézi gőzvasalót praktikus kialakításának és kompakt méretének köszönhetően bárhova magaddal viheted, így utazás közben, vagy akár egy fontos üzleti megbeszélés előtt is kitűnő szolgálatot nyújthat.

Főbb jellemzők:

Függőleges gőzvasaló
Űrtartalom: 100 ml
130 ml kapacitású töltőpohárkával
Anyag: műanyag
Szín: piros-fekete
4 db cserélhető fejjel
Méretek: 31,4x15,1x10,7 cm
Kábel hossza: kb. 130 cm
Tápegység: 220?240 V

Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Szállítási információk

Utánvét
1 490 Ft-tól
Garancia
6 hónap
Elfogadott fizetési módok
  1. Előre utalás
  2. Utánvét
Kérdésed van az ajánlatról?

Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Legutóbbi kérdések

Az oldal használatával elfogadod a Felhasználási feltételeinket   •   Eladókra vonatkozó Felhasználási feltételeink   •   Partner regisztráció   •   Affiliate