Képkereső játék- állatok

5 284 Ft

Eredeti ár:5 460 Ft Kedvezmény:-3%

Kívánt mennyiség:

  • Eladó: Deverdics Raimond
  • Szállítási díj: 1 490 Ft-tól
  • Szállítási idő: 1 munkanap
  • Szállítás módja: Futárszolgálat
  • Áru helye: Bicske

Képkereső játék- állatok
 

Társasjáték Találd ki mi vagyok? az európai Dohány gyártótól egy csodálatos és nagyon szórakoztató képkereső játék gyerekeknek állatos motívummal . Alkalmas kisfiúknak és kislányoknak egyaránt 3 éves kortól .
A játékszabályok nagyon egyszerűek. Ennek a gyermek oktatójátéknak a lényege, hogy az egyik játékos húz kártyát valamilyen állatka képével, a többi játékos pedig találgatja, hogy milyen képről van szó. Ez a gyerekjáték kitölti a hosszú téli vagy nyári estéket és becsomagolhatja gyermekeinek utazás vagy kirándulás alkalmával is. Pompás szórakozást garantál az egész családnak . A gyerekek mérhetik az időt, hogy ki a legügyesebb. Elkövetkező lépések stratégiai tervezése, versengés, nyerés, vesztés, ez mind része a Dohány társasjátékoknak . Társasjátékkal Találd ki mi vagyok? a gyerekek sohasem fognak unatkozni és emellett fejlődnek fizikai és mentális téren. Társasjátékok elősegítik a memória fejlesztését, logikus gondolkodást, figyelmességet , türelmet, de a versengést és együttműködést is a gyerekek között. Erősítik a csapatszellemet, a gyerekek megtanulják betartani a szabályokat , tanulnak új dolgokról. A Dohány egy európai gyártó cég , aki kiváló minőségű gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Évek óta családi vállalkozás és a játék vásárlását bizalom megjelenítéseként értelmezik a szülők részéről. A Dohány a minőség védjegye, gyerekjátékaik megfelelnek a legszigorúbb európai követelményeknek . Kényeztesse Ön is gyerkőceit ezzel a szórakoztató társasjátékkal és nemcsak szórakozást, de optimális mentális fejlődést is biztosít nekik.Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Szállítási információk

Futárszolgálat
Előre utalás Utánvét
0 gramm - 1 490 Ft 1 790 Ft
Garancia
6 hónap
Elfogadott fizetési módok
  1. Előre utalás
  2. Utánvét
Kérdésed van az ajánlatról?

Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Legutóbbi kérdések

Az oldal használatával elfogadod a Felhasználási feltételeinket   •   Eladókra vonatkozó Felhasználási feltételeink   •   Partner regisztráció   •   Affiliate