Kapilláris mezoterápia - Hajnövekedést serkentő, hajhullás elleni kúra

7 690 Ft

Eredeti ár:56 700 Ft Kedvezmény:-86%

Kívánt mennyiség:

Kapilláris mezoterápia - Hajnövekedést serkentő, hajhullás elleni kúra 3 alkalom
7.690 Ft - ért

Elektroporációs dúsító hajkezelés, hajhagyma regenerálás + a hajszálak rostjainak megerősítése ampullás hatóanyag-koktél bevitellel. Korpa, zsírosodás, szárazsság ellen is hatékony 3 alkalmas kezelés!

Tű nélküli MEZOTERÁPIÁS hajhullás csökkentő, hajnövekedést serkentő, hajdúsító, zsíros, száraz, korpás, seborrás fejbőr kezelésére, hatóanyagos koktél bevitele a hajas fejbőrbe.
A mezoterápiás hajkezelés optimális a lehető legrövidebb idő alatt a legjobb eredmény elérésére. Hatására többek között csökken a hajhullás, megindul a hajnövekedése, hajszál fényesedése / vastagodása és a hajkorona sűrűsödése.

A haj, illetve a frizura talán az egyetlen olyan dolog, ami egyformán zavarba hozza a hölgyeket, és urakat, ha egy kicsivel több szál hullik ki a szokottnál.
A nem megfelelő étrend, esetleg diéta az esszenciális zsírsavak, vitaminok, ásványi anyagok hiánya, a dohányzás, környezeti ártalmak, valamint betegségek, vérszegénység, pajzsmirigy és hormonális problémák is okozhatják a haj elvékonyodást, szárazságát, kihullását. 

Van rá "pénztárcabarát", hatékony megoldás: Mezoterápiás hajkezelés.

A hajváltás vagy szőrszálváltás élettani folyamat. Ha a hajszálak, elérnek egy bizonyos hosszúságot a hajszemölcsön található matrixsejtek osztódásukat beszüntetik. Ekkor a matrixsejtek jelentős része leválik a hajszemölcsről, kis sejtcsoportot hátrahagyva a hajszállal együtt a szőrtüszőben felfelé vándorol, ahonnan mechanikai hatásokra (fésülködés) könnyen távozik. Naponta 40-50 hajszál hagyja el a szőrtüszőt a leírt módon.

Ha naponta 40-60 szálnál több hajszál hullik ki hajhullásról, idegen szóval alopeciáról beszélünk.

A hajhullás lehet foltos és szétszórt, azaz diffúz. Mindkettő maradandó kopaszsághoz vezet, ha a szőrtüszők és a bennük található hajszemölcs elpusztul. Ha azonban a hajszemölcs nem pusztul el, csupán a rajta elhelyezkedő mátrixsejtek osztódása egy időre megszűnik, átmeneti, fokozott hajhullás és következményeként átmeneti kopaszság alakul ki.
Ebben az esetben, a legeredményesebben kezelhető mezoterápiával a hajhullás az átmeneti kopaszság, mert legfontosabb feladatunk, hogy a hajszemölcsöt életben tartsuk. A kezelés célja a hajszálakat létrehozó mátrixsejtek osztódásának serkentése a keratinképzés és a hajas fejbőr anyagcseréjének fokozása, hidratálása.

Milyen problémák megoldására AJÁNLJUK?

 • Menopauza idején a haj egészségének megőrzésére, ritkulás megelőzésére, kezelésére

 • Férfiaknak a hajvesztés megelőzésére, kezelésére

 • Festett hajnál a festék okozta irritáció, sérülés, károsodás, allergia gyógyítására

 • Hajhullás megállítására

 • Korpás / seborrás fejbőr kezelésére

 • Zsíros haj, faggyútermelés csökkentésére

 • Az újonnan megjelenő babahajak megerősítésére

 • Hajdúsításra

 • Általános haj textúra javításra

 • A hajszálak fényességének visszaállítására

 • Hajszálak növekedésének serkentésére ( havi átlag 1cm-ről 2 cm-re nő )

Miként szólhatunk bele a fejbőr élettani folyamataiba?

A leghatékonyabb gyógymód, ha pontosan oda juttatjuk a hatóanyagot, ahol a legnagyobb szükség van rájuk, vagyis helyileg a hajhagymák köré, a hajas fejbőrbe.

Felkenéssel, ecseteléssel ez bizony nehezen megy, ráadásul vannak olyan anyagok, amelyek nem szívódnak fel a bőr felszínén át, a samponok pedig csak néhány percet időznek a fejbőrön, tehát szintén nem lehet átütő "hajgyökértápláló" hatásuk. A hajas fejbőrben a hajtüszők 2-3 mm mélységben vannak, itt a legintenzívebb az anyagcsere. Ebbe a mélységbe kell bejuttatni a gyógy-készítményt, a vitaminokat, az ásványi anyagokat, ha jótékony hatást szeretnénk elérni.
A megfelelő anyagot az ideális helyre, viszonylag kis mennyiségben bejuttatva frenetikus hatást érhetünk el, sokkal erősebbet, mintha szájon keresztül, az emésztőcsatornán át a vérkeringés által, majd a kapillárisokból passzív diffúzióval juttatjuk el az anyagot a hajtüszőhöz. Ez esetben nagyon hosszú az út a pirulától a végcélig, az elért plazmakoncentráció mintegy 10 százaléka jelenik meg a bőrben. Ha kívülről, apró mikro injekciók sorozatával visszük be ugyanezt, akkor a bőrben maximális a koncentráció, és a vérben szinte nem is lesz kimutatható az anyag. Ez a mezoterápiás hajnövesztés módszerének a lényege, vagyis az, hogy a bevitt anyag maximálisan kifejtse hatását a hajhagymáknál.

A természetes hatóanyagokkal különféle hatások érhetőek el:

 • A hajhagymák pórusainak újjáélesztése: az arginin, glutamin, glicin és ornitin a sejtek anyagcseréjében és osztódásában játszanak fontos szerepet. Ezeknek a tápanyagoknak dermis (bőralja) hajszálereibe való bejuttatásával a hajgyökerek erősödnek, dúsabb haj alakul ki.

 • A hajszálak rostjainak megerősítése és védelme: a cisztein és cink a haj rostjait alkotó keratin két fő alkotó eleme, használatuk egészségesebb és szebb hajat biztosít.

 • Növekedés elősegítése: a B vitamin a hajhagymák pórusainak megújulását segíti (ez az egész test leggyorsabban növekedő része) A hajhullás csökkentése: androgén (pl.: hyper seborrea) vagy külső (stressz, évszakok változása) okok esetén egyaránt.

 • A fejbőr táplálása és hidratálása: A kezelés elősegíti a zsírsavak termelődését, amelyek táplálják a fejbőrt és védik a hajhagymákat körülvevő szöveteket a kiszáradás ellen, így megelőzi a száraz korpa kialakulását.

KEZELÉS ELŐTT ÉS UTÁN:

 • A kezelések előtt reggel célszerű hajat mosni.

 • A Mezoterápiás hajkezelést hetente, kéthetente végezzük 1x

 • 1-2 hónap múlva látható igazán változás (akkor már dúsul a hajkorona is)

 • Természetesen a hajhullás már az első kezelések után észrevehetően csökken.

 • 1 alkalom kezelési ideje összesen: 60 perc

Kontraindikáció: terhesség, szoptatás, vérzékenység, antikoaguláns szedése, hatóanyag allergia

Az ampullák a KAPILLÁRIS MEZOTERÁPIA új termékei.
Természetes hatóanyagokat tartalmaz, igen hatékony, de nem toxikus koncentrációban. Megoldást kínál számos, nem patológiai eredetű tünetre, mint például a haj fényességének elvesztése, rostok kiszáradása. A kezelés során újjászületik, és mélyen megtisztul a fejbőr, amely visszanyeri életerejét. A haj fényesebbé válik, felgyorsul a növekedése és csökken a hullásra való hajlama. 
Mezoterápiával bejuttatjuk, a fejbőr számára fontos aminosavakat, vitaminokat, ásványi anyagokat. A mezoterápiás hajkezelés optimális a lehető legrövidebb idő alatt a legjobb eredményelérésére. Hatására csökken a hajhullás, megindul a hajnövekedése, hajszál vastagódása és a hajkorona sűrűsödése. Mezoterápia alkalmazható a nem androgen alopecia kezelésére, valamint hajregenerálásra (festett igénybe vett hajra), hajerősítésre, hajnövekedés serkentésére, korpa és seborra megszüntetésére.

KEZELÉS MENETE:

 • Állapotfelmérés, konzultáció a vendéggel, egyénileg / számára problémától függően a megfelelő hatóanyag koktél kiválasztása

 • A fejbőr előkészítése a kezelésre

 • 30 perc mezoterápiás kezelés, ampulla bevitel

Mellékhatás nem ismert. A kezelés enyhe kellemetlenséggel járhat, ez egyéni megítélésű a vendégek részéről,de inkább a kellemes kategóriába sorolható, szó szerint érezni lehet, ahogy a fejbőr életre kel. (A kezelés végén enyhe rendezetlen frizura előfordulhat)

FONTOS TUDNIVALÓK:

A kedvezmény felhasználható: 2020. március 31-ig eddig kell elkezdened az első kezelést

Időpontot egyeztetni csak a befizetést követően lehetséges! 
Fizetned a megrendeléstől számítva 6 napon belül:
Készpénzben / előre utalással / SZÉP kártyával

Fontos! "kupont" nem küldünk!

A Lealkudtuk.hu szabályzata szerint a pontos cím és a kapcsolattartáshoz szükséges információk a megrendelés után 24 h belül az e-mail címre kapott 'MEGRENDELÉS VISSZAIGAZOLÁSA' című e-mailben lesz megtalálható!

A beváltáskor kérjük hozd magaddal (jegyezd fel) a megrendelés után e-mailben kapott MEGRENDELŐI AZONOSÍTÓSZÁMOT (termék kódot).
Csak erre, és a megrendeléskor megadott név bemondására lesz szükséged az érvényesítéshez!

Várunk szeretettel!

Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Fizetési információk

Elfogadott fizetési módok:

Személyes átvétel
ingyenes
Garancia
Nincsen
Elfogadott fizetési módok
Kérdésed van az ajánlatról?

Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Legutóbbi kérdések

Az oldal használatával elfogadod a Felhasználási feltételeinket   •   Eladókra vonatkozó Felhasználási feltételeink   •   Partner regisztráció   •   Affiliate