Kapilláris mezoterápia - Hajnövekedést serkentő, hajhullás elleni kúra

7 690 Ft

Eredeti ár:56 700 Ft Kedvezmény:-86%

Kívánt mennyiség:

 • Eladó: Lux
 • Szolgáltató helye: Budapest (XIV. kerület, II. kerület)

Kapilláris mezoterápia - Hajnövekedést serkentő, hajhullás elleni kúra 3 alkalom
7.690 Ft - ért

Elektroporációs dúsító hajkezelés, hajhagyma regenerálás + a hajszálak rostjainak megerősítése ampullás hatóanyag-koktél bevitellel. Korpa, zsírosodás, szárazsság ellen is hatékony 3 alkalmas kezelés!

Tű nélküli MEZOTERÁPIÁS hajhullás csökkentő, hajnövekedést serkentő, hajdúsító, zsíros, száraz, korpás, seborrás fejbőr kezelésére, hatóanyagos koktél bevitele a hajas fejbőrbe.
A mezoterápiás hajkezelés optimális a lehető legrövidebb idő alatt a legjobb eredmény elérésére. Hatására többek között csökken a hajhullás, megindul a hajnövekedése, hajszál fényesedése / vastagodása és a hajkorona sűrűsödése.

A haj, illetve a frizura talán az egyetlen olyan dolog, ami egyformán zavarba hozza a hölgyeket, és urakat, ha egy kicsivel több szál hullik ki a szokottnál.
A nem megfelelő étrend, esetleg diéta az esszenciális zsírsavak, vitaminok, ásványi anyagok hiánya, a dohányzás, környezeti ártalmak, valamint betegségek, vérszegénység, pajzsmirigy és hormonális problémák is okozhatják a haj elvékonyodást, szárazságát, kihullását. 

Van rá "pénztárcabarát", hatékony megoldás: Mezoterápiás hajkezelés.

A hajváltás vagy szőrszálváltás élettani folyamat. Ha a hajszálak, elérnek egy bizonyos hosszúságot a hajszemölcsön található matrixsejtek osztódásukat beszüntetik. Ekkor a matrixsejtek jelentős része leválik a hajszemölcsről, kis sejtcsoportot hátrahagyva a hajszállal együtt a szőrtüszőben felfelé vándorol, ahonnan mechanikai hatásokra (fésülködés) könnyen távozik. Naponta 40-50 hajszál hagyja el a szőrtüszőt a leírt módon.

Ha naponta 40-60 szálnál több hajszál hullik ki hajhullásról, idegen szóval alopeciáról beszélünk.

A hajhullás lehet foltos és szétszórt, azaz diffúz. Mindkettő maradandó kopaszsághoz vezet, ha a szőrtüszők és a bennük található hajszemölcs elpusztul. Ha azonban a hajszemölcs nem pusztul el, csupán a rajta elhelyezkedő mátrixsejtek osztódása egy időre megszűnik, átmeneti, fokozott hajhullás és következményeként átmeneti kopaszság alakul ki.
Ebben az esetben, a legeredményesebben kezelhető mezoterápiával a hajhullás az átmeneti kopaszság, mert legfontosabb feladatunk, hogy a hajszemölcsöt életben tartsuk. A kezelés célja a hajszálakat létrehozó mátrixsejtek osztódásának serkentése a keratinképzés és a hajas fejbőr anyagcseréjének fokozása, hidratálása.

Milyen problémák megoldására AJÁNLJUK?

 • Menopauza idején a haj egészségének megőrzésére, ritkulás megelőzésére, kezelésére

 • Férfiaknak a hajvesztés megelőzésére, kezelésére

 • Festett hajnál a festék okozta irritáció, sérülés, károsodás, allergia gyógyítására

 • Hajhullás megállítására

 • Korpás / seborrás fejbőr kezelésére

 • Zsíros haj, faggyútermelés csökkentésére

 • Az újonnan megjelenő babahajak megerősítésére

 • Hajdúsításra

 • Általános haj textúra javításra

 • A hajszálak fényességének visszaállítására

 • Hajszálak növekedésének serkentésére ( havi átlag 1cm-ről 2 cm-re nő )

Miként szólhatunk bele a fejbőr élettani folyamataiba?

A leghatékonyabb gyógymód, ha pontosan oda juttatjuk a hatóanyagot, ahol a legnagyobb szükség van rájuk, vagyis helyileg a hajhagymák köré, a hajas fejbőrbe.

Felkenéssel, ecseteléssel ez bizony nehezen megy, ráadásul vannak olyan anyagok, amelyek nem szívódnak fel a bőr felszínén át, a samponok pedig csak néhány percet időznek a fejbőrön, tehát szintén nem lehet átütő "hajgyökértápláló" hatásuk. A hajas fejbőrben a hajtüszők 2-3 mm mélységben vannak, itt a legintenzívebb az anyagcsere. Ebbe a mélységbe kell bejuttatni a gyógy-készítményt, a vitaminokat, az ásványi anyagokat, ha jótékony hatást szeretnénk elérni.
A megfelelő anyagot az ideális helyre, viszonylag kis mennyiségben bejuttatva frenetikus hatást érhetünk el, sokkal erősebbet, mintha szájon keresztül, az emésztőcsatornán át a vérkeringés által, majd a kapillárisokból passzív diffúzióval juttatjuk el az anyagot a hajtüszőhöz. Ez esetben nagyon hosszú az út a pirulától a végcélig, az elért plazmakoncentráció mintegy 10 százaléka jelenik meg a bőrben. Ha kívülről, apró mikro injekciók sorozatával visszük be ugyanezt, akkor a bőrben maximális a koncentráció, és a vérben szinte nem is lesz kimutatható az anyag. Ez a mezoterápiás hajnövesztés módszerének a lényege, vagyis az, hogy a bevitt anyag maximálisan kifejtse hatását a hajhagymáknál.

A természetes hatóanyagokkal különféle hatások érhetőek el:

 • A hajhagymák pórusainak újjáélesztése: az arginin, glutamin, glicin és ornitin a sejtek anyagcseréjében és osztódásában játszanak fontos szerepet. Ezeknek a tápanyagoknak dermis (bőralja) hajszálereibe való bejuttatásával a hajgyökerek erősödnek, dúsabb haj alakul ki.

 • A hajszálak rostjainak megerősítése és védelme: a cisztein és cink a haj rostjait alkotó keratin két fő alkotó eleme, használatuk egészségesebb és szebb hajat biztosít.

 • Növekedés elősegítése: a B vitamin a hajhagymák pórusainak megújulását segíti (ez az egész test leggyorsabban növekedő része) A hajhullás csökkentése: androgén (pl.: hyper seborrea) vagy külső (stressz, évszakok változása) okok esetén egyaránt.

 • A fejbőr táplálása és hidratálása: A kezelés elősegíti a zsírsavak termelődését, amelyek táplálják a fejbőrt és védik a hajhagymákat körülvevő szöveteket a kiszáradás ellen, így megelőzi a száraz korpa kialakulását.

KEZELÉS ELŐTT ÉS UTÁN:

 • A kezelések előtt reggel célszerű hajat mosni.

 • A Mezoterápiás hajkezelést hetente, kéthetente végezzük 1x

 • 1-2 hónap múlva látható igazán változás (akkor már dúsul a hajkorona is)

 • Természetesen a hajhullás már az első kezelések után észrevehetően csökken.

 • 1 alkalom kezelési ideje összesen: 60 perc

Kontraindikáció: terhesség, szoptatás, vérzékenység, antikoaguláns szedése, hatóanyag allergia

Az ampullák a KAPILLÁRIS MEZOTERÁPIA új termékei.
Természetes hatóanyagokat tartalmaz, igen hatékony, de nem toxikus koncentrációban. Megoldást kínál számos, nem patológiai eredetű tünetre, mint például a haj fényességének elvesztése, rostok kiszáradása. A kezelés során újjászületik, és mélyen megtisztul a fejbőr, amely visszanyeri életerejét. A haj fényesebbé válik, felgyorsul a növekedése és csökken a hullásra való hajlama. 
Mezoterápiával bejuttatjuk, a fejbőr számára fontos aminosavakat, vitaminokat, ásványi anyagokat. A mezoterápiás hajkezelés optimális a lehető legrövidebb idő alatt a legjobb eredményelérésére. Hatására csökken a hajhullás, megindul a hajnövekedése, hajszál vastagódása és a hajkorona sűrűsödése. Mezoterápia alkalmazható a nem androgen alopecia kezelésére, valamint hajregenerálásra (festett igénybe vett hajra), hajerősítésre, hajnövekedés serkentésére, korpa és seborra megszüntetésére.

KEZELÉS MENETE:

 • Állapotfelmérés, konzultáció a vendéggel, egyénileg / számára problémától függően a megfelelő hatóanyag koktél kiválasztása

 • A fejbőr előkészítése a kezelésre

 • 30 perc mezoterápiás kezelés, ampulla bevitel

Mellékhatás nem ismert. A kezelés enyhe kellemetlenséggel járhat, ez egyéni megítélésű a vendégek részéről,de inkább a kellemes kategóriába sorolható, szó szerint érezni lehet, ahogy a fejbőr életre kel. (A kezelés végén enyhe rendezetlen frizura előfordulhat)

FONTOS TUDNIVALÓK:

A kedvezmény felhasználható: 2020. március 31-ig eddig kell elkezdened az első kezelést

Időpontot egyeztetni csak a befizetést követően lehetséges! 
Fizetned a megrendeléstől számítva 6 napon belül:
Készpénzben / előre utalással / SZÉP kártyával

Fontos! "kupont" nem küldünk!

A Lealkudtuk.hu szabályzata szerint a pontos cím és a kapcsolattartáshoz szükséges információk a megrendelés után 24 h belül az e-mail címre kapott 'MEGRENDELÉS VISSZAIGAZOLÁSA' című e-mailben lesz megtalálható!

A beváltáskor kérjük hozd magaddal (jegyezd fel) a megrendelés után e-mailben kapott MEGRENDELŐI AZONOSÍTÓSZÁMOT (termék kódot).
Csak erre, és a megrendeléskor megadott név bemondására lesz szükséged az érvényesítéshez!

Várunk szeretettel!

Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Fizetési információk

Elfogadott fizetési módok:

Személyes átvétel
ingyenes
Garancia
Nincsen
Elfogadott fizetési módok
 1. Készpénz
 2. Előre utalás
Kérdésed van az ajánlatról?

Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Legutóbbi kérdések

Az oldal használatával elfogadod a Felhasználási feltételeinket   •   Eladókra vonatkozó Felhasználási feltételeink   •   Partner regisztráció   •   Affiliate