Kaparószőnyeg szizáloszloppal, függő játékkal / cica formájú szőnyeg

6 490 Ft

Eredeti ár:12 990 Ft Kedvezmény:-50%

Kívánt mennyiség:

  • Eladó: Bportal
  • Szállítási díj: 995 Ft-tól
  • Szállítási idő: 3 munkanap
  • Szállítás módja: Futárszolgálat
  • Áru helye: Budapest (VII. kerület)
Kaparószőnyeg szizáloszloppal, masszázsívvel, függő játékkal / cica formájú szőnyeg
    Kaparószőnyeg szizáloszloppal, masszázsívvel, függő játékkal / cica formájú szőnyegKaparószőnyeg szizáloszloppal, masszázsívvel, függő játékkal / cica formájú szőnyegKaparószőnyeg szizáloszloppal, masszázsívvel, függő játékkal / cica formájú szőnyegKaparószőnyeg szizáloszloppal, masszázsívvel, függő játékkal / cica formájú szőnyeg  
Cicád ilyen menő szőnyeget még sohasem látott: egyedi, macska formájú szőnyeg, mellyel a karomélezés és a bundaápolás még egyszerűbb, még hatékonyabb!

A bútor alsó része puha plüssből és szizálrostokból készült -a kaparószőnyeg és a stabil, robusztus kaparófa nagyszerű segítség a karmok megfelelő mértékű koptatásához.

Cicusod kedvence kétségtelenül a szőrápoló masszázsív lesz: miközben hozzádörgölőzik, kellemes, megnyugtató masszázsélményben részesül, és a kihullott szőrszálaitól is megszabadul -szőre pedig egészséges és fényes marad.
A kaparófán egy felfüggesztett, csörgő-zörgő labda is helyet kapott, mely a játékos szórakozás közben a macsek vadászösztöneit is megfelelően kielégíti. A kaparófelületek természetes, nem mérgező szizálból készültek, ami a legdurvább kezelést is átvészeli. A szizálkötélbe burkolt kaparóoszlop tökéletes a karmok élezéséhez, az elhalt sejtek eltávolításához a karom hüvelyéből, valamint az izmok és szalagok megfelelő nyújtásához. A szizál -természetes mivoltából eredően -hatékonyan vonzza a cicák figyelmét, ezzel pedig nem csak kedvenced egészségét, boldogságát őrizheted meg, de bútoraid, ruháid, cipőid épségét is.
Kiváló minőségű macskabútor tartós forgácslapból, vastag, törhetetlen kartoncsőből, szizálkötélből, bőrbarát plüssből -megfelelő erősség és tartósság a legnagyobb játékigényű macskák számára is! Attraktív, modern megjelenése otthonod bármely pontjához illeszkedik. Az összeállításhoz szükséges csavarok, kulcsok a csomag részét képezik.

Tulajdonságok

kaparófával, függő, csörgő-zörgő játékkal, masszázsívvel
segít a karom- és bundaápolásban
kellemes, megnyugtató masszázsélmény
vonzza a cicák figyelmét
kiváló minőség, tartós, törhetetlen váz
kaparófelületek anyaga: természetes, nem mérgező szizál
magasság: 33 cm
masszázsív magassága: 22 cm
alapterület: 70 × 35 cm

Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Szállítási információk

Futárszolgálat
Előre utalás Utánvét
0 db - 995 Ft 1 380 Ft
Személyes átvétel
ingyenes
Garancia
1 év
Elfogadott fizetési módok
  1. Előre utalás
  2. Utánvét
  3. Készpénz