Ez az ajánlat sajnos lejárt. Iratkozz fel hírlevelünkre , hogy legközelebb egyetlen ajánlatról se maradj le!

Válogass népszerű ajánlatainkból:

Eredeti ár:37 590 Ft
29 990 Ft
Eredeti ár:159 800 Ft
79 900 Ft

A lejárt ajánlat adatai:

Kalandozás Bajorországban: Passau, Herrenchiemsee kastély és a Sasfészek

56 990 Ft

Eredeti ár:59 990 Ft Kedvezmény:-5%

Kívánt mennyiség:


Kalandozás Bajorországban: Passau, Herrenchiemsee kastély és a Sasfészek - Időpont: 2020.10.23-25
Ár: 56.990 Ft/fő   

Ez a kirándulás akár a Neuschwanstein haladóknak nevet is viselhetné: ha részt vettél már a Salzburg-Neuschwanstein-Hallstatt háromnapos kirándulásunkon biztosan Téged is elvarázsolt a Tündérkirály által építetett mesebeli kastély. Három izgalmas nap alatt Bajorország újabb gyöngyszemeit fedezzük fel: a Herrenchiemsee kastélyt, mely versaillesi mintára épült, a Sasfészket Hitler egykori kedvenc nyaralóhelyét, valamint Passau csodálatos történelmi belvárosát.

Az ár tartalmazza:

-buszos utazás Budapest -Passau -Salzburg -Herrenchiemsee -Salzburg -Sasfészek -Budapest útvonalon
-szállás Salzburgban 3 csillagos külvárosi szállodában kétágyas szobában
-reggeli
-idegenvezetés a teljes program alatt

Az ár kétágyas elhelyezés esetén érvényes.
Egyágyas felár: 14.900 Ft

Kalandozás Bajorországban 3 napos kirándulás programja:

1. nap Passau és Salzburg
Indulás pénteken reggel 5 órakor Budapestről, a Déli pályaudvartól. Buszunkkal Passauba hajtunk. Passaut a 3 folyó városának is szokás nevezni, belvárosában találkozik a Duna, az Inn és az Ilz. A 700 éves múltra visszatekintő belváros kanyargós utcáival egyedi hangulatot áraszt. A város felett található Veste Oberhaus -Passau egyik szimbóluma -ahonnan csodálatos panoráma nyílik a városra és a három folyó torkolatára. Felkeressük a Szent István dómot is, ahol a világ legnagyobb templomban található orgonája található: 17.974 síppal. A művészek városában kézművesek nyitott műhelyei, utcazenészek és megannyi látnivaló csábítja sétára az idelátogatókat. Passau megtekintése után buszra szállunk és Salzburgba hajtunk. A szállásunkról villamossal könnyen megközelíthető a belváros esti programként.

2. nap Herrenchiemsee kastély
Szombaton reggeli után II. Lajos örökségét fedezzük fel, Herrenchiemsee felé vesszük az irányt. A Neuschwanstein és Linderhof kastélyokat is felépítő legendás bajor király, II. Lajos építészeti szenvedélyét utasaink már részben ismerhetik. Mind közül a legköltségesebb a Versailles mintájára épült Herrenchiemsee kastély. Chiemsee Németország harmadik legnagyobb, Bajorország legnagyobb tava. Három szigetet találhatunk rajta: az Urak szigete (Herrenchiemsee), a Hölgyek szigete (Fraueinsel) és a Gyógynövények szigete (Krautinsel). Az Urak szigetét hajóval közelítjük meg. Már a kastélyhoz vezető út is káprázatos látnivalókat ígér: a szökőkutakkal taglalt franciakert látványa lenyűgözi látogatóit. A kastélyt helyi idegenvezetővel látogatjuk meg. Csak a tükörteremről néhány szám: 2000 gyertya, 33 csillár és 44 kandeláber fénye világította meg akkoriban a báltermet. Láthatjuk II. Lajos hálószobáját, dolgozószobáját és a palota egyéb helyiségeit. Az idegenvezetés utáni szabadidőben mindenki vérmérsékletének megfelelően töltheti el a kora délutánt a szigeten: kávézók és éttermek kínálatával, vagy a 7 km hosszú túraútvonal bejárásával. A programok végeztével visszatérünk salzburgi szállásunkra.

3. nap Sasfészek
Vasárnap reggeli után kijelentkezünk a szállodából és útnak indulunk. A történelem ismét megelevenedik. Hitler egykori Sasfészkét keressük fel a bajor Alpokban. A meredek szerpentinen csak helyi, speciális busszal lehet közlekedni. Ezért buszunkból kiszállva a helyi buszra szállunk, így jutunk fel 1.500 méter magasra. Az utolsó 300 métert a hegy belsejében lifttel tesszük meg. A német diktátor egykori kedvenc tartózkodási helyének nagy része ma étterem, ennek ellenére megtekinthető többek között Eva Braun egykori hálószobája, vagy a Mussolini által ajándékozott vörösmárvány kandalló. A Sasfészekből 360 fokos panoráma tárul az Alpokra. Szép időben a kilátás csodálatos: Salzburg városa és Königsee is látszódik a tengerszint felett 1.834 méteren fekvő kilátópontról. Rossz idő esetén a Sasfészek nem látogatható. Ebben az esetben a mesés Königsee partján töltjük az időt, vagy sétahajózunk az Alpok által körülölelt tavon.

A kiutazáshoz és a szállodába való bejelentkezéshez érvényes személyi igazolvány, vagy érvényes útlevél szükséges.

Vidéki felszállás az M1-es autópálya vonalán, a nagyobb pihenőknél lehetséges:
-Budaörs, Media Markt/McDonalds melletti benzinkút
-Vértesszőlős McDonalds parkoló
-Győr, Királyszék úti Tesco
-Mosonmagyaróvár, Mosoni pihenő

A fentiektől eltérő csatlakozási pontokon is fel tudunk venni utasokat, előzetes egyeztetés után.

Vidéki felszállási kérelmüket a megrendelés után szükséges irodánk felé jelezniük!

Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Fizetési információk

Elfogadott fizetési módok:

Garancia
Nincsen
Elfogadott fizetési módok
  1. Előre utalás
Kérdésed van az ajánlatról?

Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Legutóbbi kérdések

Az oldal használatával elfogadod a Felhasználási feltételeinket   •   Eladókra vonatkozó Felhasználási feltételeink   •   Partner regisztráció   •   Affiliate