K-mate iOS 3in1 átalakító

3 990 Ft

Beszállító által ajánlott ár: 5 700 Ft 30%

Kívánt mennyiség:

  • Eladó: Mao Direkt Import
  • Szállítási díj: 1 580 Ft-tól
  • Szállítási idő: 3 munkanap
  • Szállítás módja: Futárszolgálat
  • Áru helye: Budapest (XII. kerület)

K-mate iOS 3in1 átalakító

Ez a 3 az 1-ben átalakító egy rendkívül praktikus eszköz, amely lehetővé teszi az iOS készülékek csatlakoztatását Type-C, HDMI és USB portokhoz. Az eszköz nagy sebességű adatátvitelt biztosít, amely 14 MB/s és 16 MB/s között mozog.

Az eszköz tökéletes megoldást nyújt azoknak, akiknek az iOS készülékük nem rendelkezik HDMI vagy Type-C porttal, vagy akiknek szükségük van USB kapcsolatra az adatok gyors és egyszerű átviteléhez. Az eszköz gyors és stabil adatkapcsolatot biztosít, így a felhasználók könnyedén átvihetik a képeket, videókat és más fájlokat az eszközök között.

A Lightning Digital AV Adapter támogatja az eszköz képernyőjén megjelenő tartalom tükrözését a TV-re, monitorra, projektorra vagy más HDMI-kompatibilis kijelzőre akár 1080p felbontásban. Videofilmeket, TV-ütemezőket és rögzített videókat is tud készíteni a nagy képernyőn. Rendkívül tiszta vizuális élményt nyújt túl nagy sebességgel a mindennapi életben és a munkában.

Az eszköz ötvözi az iOS készülékek és a modern technológia előnyeit, és tökéletesen megfelel azoknak, akik szeretnék optimalizálni a készülékük teljesítményét. A kiváló minőségű anyagokból készült eszköz hosszú élettartamot garantál, így a felhasználók hosszú távon élvezhetik annak előnyeit.

Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Szállítási információk

Utánvét
1 580 Ft-tól
Garancia
6 hónap
Elfogadott fizetési módok
  1. Utánvét
Kérdésed van az ajánlatról?

Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Legutóbbi kérdések

Az oldal használatával elfogadod a Felhasználási feltételeinket   •   Eladókra vonatkozó Felhasználási feltételeink   •   Partner regisztráció   •   Affiliate