Játék orvosi kocsi - komplett kórházi készlet gyerekeknek

9 590 Ft

Eredeti ár:14 990 Ft Kedvezmény:-36%

Kívánt mennyiség:

  • Eladó: TRY Shop
  • Szállítási díj: 1 490 Ft-tól
  • Szállítási idő: 4 munkanap
  • Szállítás módja: Futárszolgálat
  • Áru helye: Kiskunhalas

Játék orvosi kocsi - komplett kórházi készlet gyerekeknek
Játék orvosi kocsi - komplett kórházi készlet gyerekeknekJáték orvosi kocsi - komplett kórházi készlet gyerekeknekJáték orvosi kocsi - komplett kórházi készlet gyerekeknekJáték orvosi kocsi - komplett kórházi készlet gyerekeknek

A gyerekek természetüknél fogva kíváncsiak a világra, és szeretnek utánozni másokat. A komplett orvos szett nagyszerű játék, amely szintén egyfajta tanulás, és minden kisgyermeknek biztosan tetszeni fog.

A készlet 18 elemből áll, amelyek praktikus és könnyű 4 kerekes kocsiban helyezkednek el. Az alkatrészek száma lehetővé teszi a készlet gyakorlati használatát. Az orvosi kiegészítők és a kétlépcsős kocsi utánzott EKG-képernyővel és fogantyúval változatos játékot tesznek lehetővé. A kerekeknek köszönhetően a gyermek könnyen átviheti a játékot egy másik szobába, vagy akár a kertbe. Az idő kreatív eltöltéséhez használhatja olyan orvosi eszközök utánzatait, mint a sztetoszkóp, a gégészeti otoszkóp, a pulzusmérő, a hőmérő, a fogtükör, a neurológiai kalapács, fecskendő, olló, fogó, szemcsepp, tál, szike, szemüveg, kitűző a név beírásához és a fotó beragasztásához, valamint egy műanyag füzet akasztási lehetőséggel.
A monitor képernyőjén több kapcsoló gomb található, amelyek valódi hangot adnak ki működés közben, például impulzust. A színes, világító LED-ek élethűbbé teszik a készletet.

Megnyomásakor a sztetoszkóp szívdobbanást vált ki, és egy szív alakú lámpa világít. A hőmérő és a pulzusmérő csúszka vezérléssel rendelkezik a mérés beállításához és világító kijelzővel rendelkezik. Az otoszkóp és a fogtükör világít. Az elemeket gondosan, egészségre ártalmatlan anyagokból gyártják. Sima élekkel rendelkeznek, és formájuk révén könnyen megfogható és kézben tartható.
A készlettel az unalom a múlté válik, és lehetővé teszi az emberi test megismerését. Serkenti a fantáziát, megismerteti gyermekét az orvosi hivatással és felhívja a figyelmét az egészségének gondozására. A gyermek eljátszhatja orvos vagy beteg szerepét, és szociális és integrációs készségeket fejleszthet úgy, hogy együtt játszik másokkal is.

A játék univerzális, és alkalmas lányok és fiúk számára egyaránt. 
Kiváló ajándékötlet minden alkalomra!

(2 db AA elemmel működik - nem tartozék)

Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Szállítási információk

Futárszolgálat
Utánvét
0 Ft - 1 490 Ft
Garancia
6 hónap
Elfogadott fizetési módok
  1. Utánvét
Kérdésed van az ajánlatról?

Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Legutóbbi kérdések

Az oldal használatával elfogadod a Felhasználási feltételeinket   •   Eladókra vonatkozó Felhasználási feltételeink   •   Partner regisztráció   •   Affiliate