Infraszauna paplan

137 940 Ft

Beszállító által ajánlott ár: 145 200 Ft 5%

Kívánt mennyiség:

  • Eladó: SPB Webstores
  • Szállítási díj: 3 000 Ft-tól
  • Szállítási idő: 2 munkanap
  • Szállítás módja: Postai úton
  • Áru helye: Debrecen
Infraszauna paplan
Infraszauna Paplan Termékjellemzők:

Erőteljes funkció: az infraszauna paplan 9-14 mikro m infravörös sugárzást bocsát ki, amely rezonálhat az emberi test azonos frekvenciájú sejtjeivel. Ez izzadáshoz és a méreganyagok eltávolításához vezet. Továbbá segít a fogyásban és az ízületek megnyújtásában.

A rendellenességek megelőzése: A fűtőszálat úgy tervezték, hogy ellenálljon a nyújtásnak vagy hajlításnak. A 85 fokos emelkedés automatikusan lekapcsolja a vezetéket, leállítja a fűtést egy percen belül.

Működési elv: A távoli infravörös sugarak belépnek az emberi testbe, molekuláris klasztereken keresztül rezegnek, és hőenergiává alakulnak, ami növeli a mély bőrszövetek hőmérsékletét. Ez elősegíti a vérkeringést az egész testben, megtisztítja az emberi testet és felgyorsítja a szervezet anyagcseréjét. Akár 10 perc használat elegendő a kívánt eredmény eléréséhez.

Ergonomikus kialakítás: Az infraszauna paplan megfelel az ergonomikus kialakításnak. A paplan használata közben használhatja kezeit. Jó melegséggel rendelkezik, és kényelmes mobiltelefonok, könyvek vagy újságok olvasásához.

Biztonságos: Az infraszauna paplan biztonsági védőberendezésekkel rendelkezik, ha a hőmérséklet túl magas, a biztonság érdekében automatikusan lekapcsolja az áramellátást. Az intelligens távirányító gombjai könnyen használhatóak.

Kiváló minőségű anyag: A külső réteg kiváló minőségű Oxford szövetből készült, a belseje vízálló PVC, rugalmas nyúlással. Fűtéskor nem okoz kellemetlen hőmérsékletet. Még akkor is, ha más alvó helyzetben van, a takaró teljes része elegendő melegségű lesz.

Specifikációk:

Szín: Szürke
Anyag: Oxford szövet kívül, belseje PVC
Teljesítmény: 650 W
Frekvencia: 50 Hz-60 Hz
Feszültség: 230V

Használata:

Hajtsa szét a szauna paplant, és csatlakoztassa két vezetékét a kimenetéhez
Bújjon bele a paplanba
Kapcsolja be a készüléket
Nyomja meg a gombot a beállításhoz, válassza ki az idő opciót és állítsa be a gép munkaidejét
Nyomja meg a set gombot, amikor az 1. hőmérséklet villog, nyomja meg a fel és le gombokat az OUTPUT 1 kimeneti hőmérsékletének beállításához. A gép beállítása után az érték automatikusan menthető
Nyomja meg újra a set gombot, amikor a 2 -es hőmérséklet villog, nyomja meg a fel és le gombokat az OUTPUT 2 kimeneti hőmérsékletének beállításához. Az érték automatikusan elmenthető a gép beállítása után
A munkaidő és a kimeneti hőmérséklet beállítása után nyomja meg az "S / P" gombot a gép elindításához
Használat után kapcsolja ki a gépet és húzza ki meg az áramellátásból
Tisztítsa meg a takarót, és tegye száraz helyre.

Csomag tartalma:

1x tápkábel
1x takaró
2x karoknak szánt ujj
1x távirányító (elemet nem tartalmaz!)
2x biztosíték

Használati tanácsok:

Kapcsolja be a paplant és a gépet. Melegítse őket elő 5 percig, mielőtt belebújna. (A takarót az előmelegítés során laposan le lehet fektetni.) A fizikoterápiás eljárás során a hőmérséklet általában 60 °. Ha a teste hideg, akkor megfelelően beállíthatja a hőmérsékletet, használja 45-60 percig.
Használatakor ajánlott vékony pamut pizsamát vagy törölközőt viselni az izzadság felszívására. A fűtési folyamat során a hajtogatás szigorúan tilos, a takaró pedig lehűlés után tetszés szerint összecsukható.
Használat után két órán belül ne zuhanyozzon, ne hűtse le hirtelen a testét, valamint ne igyon hideg italokat.

Emlékeztető: Esős napokon a páratartalom magasabb, ezért használja az infraszauna paplant rövidebb ideig.

A képen látható termék csupán illusztráció, az infraszauna paplan színe szürke!

Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Szállítási információk

Utánvét
3 000 Ft-tól
Garancia
1 év
Elfogadott fizetési módok
  1. Előre utalás
  2. Utánvét
Kérdésed van az ajánlatról?

Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Legutóbbi kérdések

Az oldal használatával elfogadod a Felhasználási feltételeinket   •   Eladókra vonatkozó Felhasználási feltételeink   •   Partner regisztráció   •   Affiliate