Időjárás állomás YMT-341 fehér

3 990 Ft

Beszállító által ajánlott ár: 5 700 Ft 30%

Kívánt mennyiség:

  • Eladó: Mao Direkt Import
  • Szállítási díj: 1 580 Ft-tól
  • Szállítási idő: 3 munkanap
  • Szállítás módja: Futárszolgálat
  • Áru helye: Budapest (XII. kerület)

Időjárás állomás YMT-341 fehér

Ez a vezeték nélküli meteorológiai állomás egy rendkívül sokoldalú készülék, amely több funkciót is magában foglal. Nem csak egy meteorológiai állomás, hanem egy naptár, holdfázis és egy óra is szundi funkcióval. A színes LCD-kijelzővel könnyedén leolvashatja az órát, és remek dekorációja lehet otthonának.

A vezeték nélküli hatótáv 40-60 méter lehet, attól függően, hogy nyitott hatótávolsággal vagy tárgytól/objektumtól függően mennyire távol van a fő egység és a kültéri érzékelő.
A belső mérési tartomány -9,9 °C és +50 °C (14,2) °F - 122 °F) között van, míg a külső mérési tartomány -40 °C és +60 °C között mozog.
A higrométer max. belső értéke 20-95%, míg a külső nedvességmérő szintén 20-95%.

Az elem típusa a fő egységhez 3 x AAA (nem tartozék), míg a kültéri érzékelő elem típusa 2 x AAA (nem tartozék). A bázisállomás energiafogyasztása, amikor hálózatról táplálva van, mindössze 0,2 W.

A csomag tartalmaz egy időjárás állomást és egy érzékelőt.

Fontos megjegyezni, hogy javasoljuk, hogy válasszon egy AAA elemet, és ne tegye ki a kültéri érzékelőt közvetlen napfénynek vagy esőnek, mert ez befolyásolhatja a funkciót. Összességében ez egy nagyszerű eszköz, amely lehetővé teszi, hogy mindig tisztában legyen a környezeti feltételekkel, miközben egyéb fontos információkat is kap.

Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Szállítási információk

Utánvét
1 580 Ft-tól
Garancia
6 hónap
Elfogadott fizetési módok
  1. Utánvét
Kérdésed van az ajánlatról?

Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Legutóbbi kérdések

Az oldal használatával elfogadod a Felhasználási feltételeinket   •   Eladókra vonatkozó Felhasználási feltételeink   •   Partner regisztráció   •   Affiliate