Hűsítő zselés matrac kisállatoknak 65x50 cm

3 990 Ft

Beszállító által ajánlott ár: 4 970 Ft 19%

Kívánt mennyiség:

  • Eladó: Hihetetlen cuccok
  • Szállítási díj: 1 490 Ft-tól
  • Szállítási idő: 3 munkanap
  • Szállítás módja: Postai úton
  • Áru helye: Kiskunhalas
Hűsítő zselés matrac kisállatoknak 65x50 cm

Ez a praktikus hűtőszőnyeg tökéletesen szabályozza kedvencei testhőmérsékletét a forró nyári napokon. Áram és további hűtés nélkül működik. Meg van töltve egy speciális hűtőgéllel, amely akkor válik aktívvá, amikor az állat ráfekszik.

Illusztrációs kép

Az állat súlya "aktiválja" a hűtő hatást, mely kb. -10 C fokot jelent a környezeti hőmérséklethez képest. Ez a fekhely biztosítja, hogy a kutyusnak vagy cicának legyen kedve játszani a legforróbb napokon is.

Különleges textúrájának és finom, kellemesen hűsítő külső anyagának köszönhetően tökéletes idősebb kutyák számára vagy műtétek után is, amikor fontos a komfortos nyugalom. A hideg segít enyhíteni az állat fájdalmát is.

Használata nem igényel sem külön hűtést, sem elektromos áramot. Külső anyaga poliészter, így a termék vízálló és foltálló. A tisztításhoz egyszerűen törölje le az anyagot nedves ruhával.

Helyezze a szőnyeget olyan helyre, ahol kedvence pihenni szokott. Ne feledje, hogy az állatnak magának kell eldöntenie, hogy a szőnyegen marad-e. Ne erőltesse rá.

A matrac elsősorban kisállatoknak készült, de használhatjuk mi emberek is! Ülőpárnaként, testünk hűtésére bármelyik részen. Használata során mindig fokozottan ügyeljünk a megfázás kockázatára!

Figyelem! A termék gyári leírása szerint nem igényel hűtést, azonban, ha a terméket használat előtt hűtőben lehűtjük, kedvencünket is lényegesen jobban sikerül majd lehűteni. A termék lehűtését követő használat során figyeljünk arra, hogy kedvencünk ne fázzon meg! Fokozott figyelemmel használják fiatal, fogzó kutyusok esetén, izületi megbetegedéssel kezelt állatoknál, illetve olyan ebeknél, akik kedvenc hobbija, hogy bármit szétrágnak.

Ez a méret közepes termetű kutyák számára ajánlott.

  • Mérete: 65x50 cm
  • Színe: kék

Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Szállítási információk

Utánvét
1 490 Ft-tól
Garancia
6 hónap
Elfogadott fizetési módok
  1. Utánvét
Kérdésed van az ajánlatról?

Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Legutóbbi kérdések

Az oldal használatával elfogadod a Felhasználási feltételeinket   •   Eladókra vonatkozó Felhasználási feltételeink   •   Partner regisztráció   •   Affiliate