Hordozható mini mop felmosó, automatikus víz kinyomó technológiával

3 240 Ft

Beszállító által ajánlott ár: 4 000 Ft 19%

Kívánt mennyiség:

  • Eladó: Mery Style Shop
  • Szállítási díj: 2 990 Ft-tól
  • Szállítási idő: 3 munkanap
  • Szállítás módja: Futárszolgálat
  • Áru helye: Kiskunhalas

Hordozható mini mop felmosó, automatikus víz kinyomó technológiával

Kompakt és könnyű tisztító megoldást keres? Ne keressen tovább, mint ez a hordozható önkiszorító mini felmosó.

A Mini Mop kompakt mérete megkönnyíti a használatát és tárolását, és tökéletes a szűk és nehezen elérhető helyek tisztítására.

Az automatikus kinyomó technológia lehetővé teszi, hogy könnyedén kinyomja a felesleges vizet a szivacsból, így gyorsan és hatékonyan tud tisztítani.

Könnyen használható, és nem igényel különleges készségeket vagy képzést. Még ha nem is tapasztalt takarító, gyorsan és hatékonyan takaríthat a Mini Mop segítségével.

Az automatikus squeeze technológiának köszönhetően a Mini Mop lehetővé teszi a hatékonyabb tisztítást, mint a hagyományos felmosók és szivacsok. Időt és erőfeszítést takaríthat meg otthona vagy iroda takarítása során.

A Mini Mop szivacs tartós és újra felhasználható, ami azt jelenti, hogy hosszú távon pénzt takarít meg, ha nem kell eldobható anyagokat vásárolnia.

A Mini Mop környezetbarát, mivel kevesebb vízre és mosószerre van szüksége otthona vagy iroda tisztításához. Ez csökkenti szénlábnyomát és segíti a környezet védelmét.

A tárolható kialakítás lehetővé teszi a könnyű tárolást anélkül, hogy túl sok helyet foglalna. A biológiailag lebomló, környezetbarát pamutfej puha és finom, könnyen tisztítható és jó a környezetnek. A pamutfej erős vízelnyelő képessége, forgásbeállítása és egyszerű telepítése kettős célú kaparóvá teszi, amely különféle forgatókönyvekben használható

Csomag tartalma:

1 db Mini Mop
1 db feltörlő

Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Szállítási információk

Utánvét
2 990 Ft-tól
Garancia
6 hónap
Elfogadott fizetési módok
  1. Utánvét
Kérdésed van az ajánlatról?

Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Legutóbbi kérdések

Az oldal használatával elfogadod a Felhasználási feltételeinket   •   Eladókra vonatkozó Felhasználási feltételeink   •   Partner regisztráció   •   Affiliate