HIFU plasztika helyett! Arc + Toka + Nyak + Dekoltázs is!

29 990 Ft

Beszállító által ajánlott ár: 80 000 Ft 63%

Kívánt mennyiség:

Az ajánlat megvásárlása fizetési kötelezettséggel jár. A vásárlástól számított 3 napon belül rendezni kell a foglaló árát, amely az akciós ár 15%-a. Egyéb esetben a megrendelés törlésre kerül!

HIFU plasztika helyett! Arc + Toka + Nyak + Dekoltázs is!ARCPLASZTIKA HELYETT HIFU, amely visszafordítja az idő kerekét. EGÉSZ ARCON + NYAKON + TOKÁN + DEKOLTÁZSON!

Megérkezett a tökéletes megoldás azon 30 év fölötti vendégeink számára, akik fiatalosabb, ránctalan arcbőrre vágynak - azonban kés alá nem szeretnének feküdni.
A bejuttatott ultrahang energia stimulálja (beindítja ) a kollagén - az elasztin, valamint a - fibroblaszt termelődését, ezáltal feszesednek a kötőszövetek a bőr legmélyebb rétegeiben, a bőr és az izom találkozásánál a SMAS rétegig hatolva.

GARANCIA  VÁLLALÁSÁVAL! 100%-ban biztosak vagyunk a kezelés eredményességében - ami kivétel nélkül mindenkinél hatásos! 
Amennyiben nincs szabad szemmel látható eredmény a kezelt részen, akkor AJÁNDÉKBA adunk egy ismételt HIFU kezelést ugyanilyen feltételekkel!

Forradalmi áttörés az arc fiatalításában!

HIFU mikro-fókuszált magas intenzitású ultrahangos szépítő kezelés
1 kezeléssel 1 - akár 3 évig is tartó feszesítő hatás!

A kezelés kb. 3.5 óra, kb. 800 - 1 000 belövéssel / 9 600 - 12 000 pontlövéssel.
Látványosan fiatalabb bőr arcplasztika nélkül NŐKNEK - FÉRFIAKNAK EGYARÁNT AJÁNLOTT!

Az ultrahang energia klinikai vizsgálatok alapján bizonyítottan biztonságos, több mint 50 éve használja az orvostudomány. Az eljárás - mely magas intenzitású fókuszált ultrahang (HIFU) - megkapta az amerikai FDA (Food and Drug Administration) minősítő tanúsítványát. 

A bőr 30-40 éves kor után elveszíti a feszességét és tónusát: először jellemzően a szemhéj ereszkedik meg, majd az áll környéke is csatlakozik hozzá. Ezeket tapasztalva elkezdünk kutatni azon bőrfeszesítési lehetőségek, lifting kezelések után, amelyekkel látszólag visszafordíthatnánk az idő múlását; több-kevesebb sikerrel. A különböző liftinghatást ígérő krémek, pakolások és egyéb "csodaszerek" sokszor nem hozzák a várt eredményt.

Mi az a HIFU kezelés?
A ráncok és a petyhüdt bőr kialakulásának oka, hogy az idő előre haladtával a bőrben lévő elasztin és kollagénrostok száma csökken, illetve az izmok és a szalagok meggyengülnek. A HIFU technológia, a fókuszált ultrahang segítségével visszafordítja ezt a folyamatot, és lehetővé teszi a bőrfeszesítést. Az újdonságnak számító, fókuszált ultrahangos HIFU kezelés során a bőr egészen mélyen, az izomfelszíni rétegben kezelhető: idáig korábban a plasztikán kívül semmilyen eljárás nem jutott el. A fókuszált ultrahangos lifting kezelés hatása látványos, és sokáig tart. A HIFU fókuszált ultrahangos bőrfeszesítő kezelés hatása akár 1-3 évig is kitart.

Mit jelent a HIFU?
A HIFU jelentése nagy intenzitású fókuszált ultrahang (High-Intensity Focused Ultrasound). Ezt a technológiát eleinte az orvostudomány használta, azonban néhány éve a szépségiparban is alkalmazzák, mint bőrfeszesítő módszert, hiszen rendkívül hatékonynak bizonyult az arcfiatalítás területén. Amerikában a 2. legnépszerűbb beavatkozás 95% elégedettséggel a mellnagyobbítás után! 
Biztonságos, illetve hatása orvosilag igazolt. Gépünk 2. generációs gyártmány, rendelkezik az Uniós 4 számjegyű minősítéssel, orvosi tanúsítvánnyal. A szabadalmaztatott képalkotó technológiának köszönhetően, pontosan meghatározható a bőr azon rétege ahová az energia behatol. Egyértelmű képet mutat a csonthártya közelségéről, melynek segítségével a kezelés idejében pontosan meghatározza a kezelendő felületen a pontlövéseket.

Milyen területeken alkalmazható a kezelés?
A fókuszált ultrahangos (HIFU) kezeléssel látványos és rövid időn belül jelentkező fiatalodást érhetünk el, az egész arcon, illetve a toka - nyak, dekoltázs, kézfej területén is.

Az alábbi változásokra számíthatunk:

 • Bőrfeszesítés: A szemöldök és a homlok bőre feszesebbé válik, kisimul a "mérges" és a "gondolkodó" ránc

 • A ráncok, és a szem sarkában jelentkező szarkalábak mennyisége és mélysége csökken

 • Csökken a bőr lazaság a szemhéjon - a szemhéj emelkedése folytán "nyitottabb" lesz a szem

 • A szemkörnyék színe világosodik

 • A fókuszált ultrahangnak köszönhetően a toka bőre kevésbé lesz megereszkedett

 • Az arcbőr látványosan feszesebbé és rugalmasabbá válik

 • A nyak, a mellkas és a dekoltázs bőre feszesebbé és kevésbé ráncossá válik

 • Az aknés hegek száma csökken, színük világosabbá válik; a tág pórusok összehúzódnak, a további aknék kialakulásának üteme csökken

 • A nazolabiális redő, azaz az orr széltől a száj szélei felé futó ránc mélysége és láthatósága feltűnően csökken a fókuszált ultrahang jóvoltából

 • Az eljárás alkalmazása beindítja a bőrben az új kollagén építést, amely lassítja a bőr öregedését

 • A bőr textúrájának nagyfokú javulása szembetűnő

Az FDA klinikai vizsgálatban 10-ből 9 páciensen volt észrevehető jelentős emelés pl. a homlokon lévő vonalaknál.

A HIFU kezelés menete
A HIFU kezelés előtt a vendég tájékoztatást kap annak menetéről; előzetes és utólagos teendőiről. A kozmetikus szakemberünk ismerteti az kezelés részleteit, a várható eredményt. A kezelés alatt a vendég kényelmes pozícióban fekszik. Kiválasztjuk, megtisztítjuk és berajzoljuk a kezelendő területet, majd nagy tisztaságú ultrahang-gélt viszünk fel. Ezután megkezdődik a fókuszált ultrahangos HIFU kezelés, amely a kezelendő felület nagyságától függően kb. 1.5 - 2.5 óráig tart.

A kezelés során alkalmazott mikro-fókuszált ultrahang behatol a bőr legmélyebb rétegeibe (1,5, és 3, illetve 4,5 milliméternyi mélységbe, a kezelt terület és a kezelőfej nagyságától függően), ahol századmilliméternyi pontossággal fejti ki a hatását a bőr és az izom találkozásánál, azaz a SMAS rétegben.

Több mélységben és több irányban dolgozunk célzott pontbelövésekkel: 3 különböző méretű és mélységekben ható jel-átalakító kezelőfejjel.

A HIFU kezelés során a mikro-fokuszált ultrahang század milliméternyi pontossággal jut a bőr mélyebb rétegeibe. A bejutott energia 65-85 C-os hőmérsékletet indukál, mely hatására a rostok "összeugranak", egy azonnali lifting-hatást biztosítva. A bejuttatott energia beindítja a kollagén-termelést. A fókuszált ultrahangos kezelés után az eredmény néhány hét múltán jelentkezhet, de az optimális, teljes emelő és tonizáló hatás fokozatosan épül 2-3 hónapig. Az eredmény akár 1-3 évig is látható. A kezelés megismétlése a paciens korától és bőr állapotától ismételhető fél év után, de a tapasztalatok azt mutatják általában 1 évig nem szükséges további kezelés.

Amerikában a 2. legnépszerűbb beavatkozás 95% elégedettséggel a mellnagyobbítás után!


FONTOS TUDNIVALÓK:

 • Időpontot egyeztetni csak a befizetést követően lehetséges!
 • Időpont lemondás vagy módosítás: a foglalt időpont előtt legkésőbb 24 órával lehetséges.

Fizetned a megrendeléstől számítva 6 napon belül:

 • Készpénzben / előre utalással
Fontos! "kupont" nem küldünk!
 • A Lealkudtuk.hu szabályzata szerint a pontos cím és a kapcsolattartáshoz szükséges információk a megrendelés után 24 h belül az e-mail címre kapott 'MEGRENDELÉS VISSZAIGAZOLÁSA' című e-mailben lesz megtalálható!
 • A beváltáskor kérjük hozd magaddal (jegyezd fel) a megrendelés után e-mailben kapott MEGRENDELŐI AZONOSÍTÓSZÁMOT (termék kódot).
 • Csak erre, és a megrendeléskor megadott név bemondására lesz szükséged az érvényesítéshez!Várunk szeretettel!

Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Fizetési információk

Elfogadott fizetési módok:

Személyes átvétel
ingyenes
Garancia
Nincsen
Elfogadott fizetési módok
 1. Készpénz
 2. Előre utalás
Kérdésed van az ajánlatról?

Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Legutóbbi kérdések

Az oldal használatával elfogadod a Felhasználási feltételeinket   •   Eladókra vonatkozó Felhasználási feltételeink   •   Partner regisztráció   •   Affiliate