Ez az ajánlat sajnos lejárt. Iratkozz fel hírlevelünkre , hogy legközelebb egyetlen ajánlatról se maradj le!

Válogass népszerű ajánlatainkból:

Eredeti ár:49 990 Ft
24 990 Ft

A lejárt ajánlat adatai:

HIFU hüvelyi feszítés, fiatalítás, sebészeti beavatkozás nélkül

74 900 Ft

Eredeti ár:390 000 Ft Kedvezmény:-81%

Kívánt mennyiség:

HIFU hüvelyi feszítés, fiatalítás, sebészeti beavatkozás nélkül
 74.900 Ft - ért

BUDAPEST-en első ízben a Luxury VIP Residence kínál nem invazív, nem sebészeti megoldást a hüvelyi szövetek feszesítésére és megerősítésére a jobb intimitás, megjelenés és funkció érdekében: a hüvelyi HIFU feszesítő, fiatalító rendszerrel.

  • SZEXUÁLIS ÉLET JAVÍTÁSA - Hüvely nedvességének növelése, hüvely feszesítése
  • GYERMEKSZÜLÉS UTÁN - Kitágult hüvely feszesítése, szűkítése
  • VÁLTOZÓ KORBAN - Inkontinencia problémák csökkentése


NINCS egyedül a problémájával - és vannak lehetőségek.

* Nem sebészeti beavatkozás - Hatása azonnal érezhető, sebesedés, hegesedés, egyéb kellemetlen utóhatások nélkül, és gyógyulási idő sincsen
* Illessze be akár egy ebédszünetbe - A kezelés maximum 1 óra időtartamú, egy ebédszünetben is kényelmesen elvégezhető, nem esik ki a napi rutinból.
* Érezhető eredmény egy kezeléssel - Mindössze egy alkalom elég az érezhető eredmény eléréséhez.
* Személyre szabott kezelések

Az élet hozhat meglepetéseket. Néha a leginkább bensőséges helyzetekben is felmerülhet. Ha kellemetlenül érzi magát a szülést, vagy öregedést követően (vagy mindig is önbizalom hiányban szenvedett ezen a téren) a HIFU nem sebészeti kezelés sokat javíthat a hüvelye megjelenésében, szorításában, feszességében és esetleges inkontinencia problémái megszüntetésében.


A hüvelyi HIFU működési elve:
Nem szeretünk róla beszélni: a születés, az öregedés és a genetika hatással van a vulvovaginális terület megjelenésére és annak érzetére. Idővel a nők többsége tapasztal szexuális élmény csökkentést, sőt a kor előrehaladtával nő az inkontinencia veszélye a gyengült hüvelyi szövetek és a izmok következtében.

A kezelés:
A rendszer egy non-invazív ultrahangos fókuszáló technikát alkalmaz, annak érdekében, hogy közvetlenül a nyálkahártya lamia és izomrétegére összpontosítson. Az ultrahang hullámokat energiaforrásként felhasználva, valamint a penetráció és fókuszálás előnyeit kihasználva a rendszer előre meghatározott mélységben ultrahangos energiát juttat a lamina propria és az izomrost réteg középpontjába. 0,1 másodperc alatt a régió hőmérséklete elérheti a 60 ° C feletti értéket, így a kollagén átszerveződik és a normál szövet a gyújtókörzeten kívül sértetlen marad. Ezért a kívánt mélységi réteg képes elérni a kollagén összehúzódásának, átszervezésének és regenerációjának ideális hatását.

A New Age HIFU Vagina Tightening HIFU rendszer nem invazív, ultrahangos fókuszáló technikát alkalmaz, hogy közvetlenül a nyálkahártya lamia és izomrétegére összpontosítson. Az ultra-hanghullámok energiaforrásként való felhasználásával az applikátorral a behatolás és fókuszálás révén a rendszer ultrahangos energiát küld a lamina propria és az izomrost rétegnek egy előre meghatározott mélységben. 0,1 másodperc alatt a térség hőmérséklete elérheti a 65 ° C feletti értéket, így a kollagén átrendeződik és a normál szövet a gyújtókörzeten kívül sértetlen marad. Ezért a kívánt mélységű réteg képes elnyerni a kollagén összehúzódás, reorganizáció és regeneráció ideális hatását. Végül elérjük a hüvely szűkítésének titokzatos hatását.


Hüvelyi Hifu gyakran ismételt kérdések :

Ki alkalmas a hüvelyi HIFU kezelésre?
A hüvelyi HIFU kezelés bármilyen korosztálynak alkalmazható ugyanakkor azt javasoljuk legyen a páciens 18 év feletti és legyen már gyermeke.

Ki nem alkalmas alkalmas a hüvelyi HIFU kezelésre?
Általánosságban elmondhatjuk, hogy 6-12 hónappal a szülés után javasoljuk, mivel mindenki teste más, és mindenképpen javasoljuk az orvossal megbeszélni. A terhes vagy éppen menstruáló nők nem vehetik igénybe a kezelést és ugyanez vonatkozik azokra is, akik valamilyen hüvelyi bakteriális fertőzésben szenvednek.

Mennyi ideig tart a hüvelyi HIFU kezelés után a gyógyulás?
Mivel ez egy non-invazív eljárás, nincs gyógyulási idő, azonnal visszatérhet a páciens a munkájába és 3-6 nap múlva élhet újra szexuális életet.

Mennyi ideig tart a kezelés hatása?
Eltérőek a vélemények. Van, aki szerint 3-4 alkalommal ismételendő a kezelés 6-8 héten belül és 1-1 kezelés 30 percig tart. Van aki szerint elegendő 1 alkalommal és a kezelés 60 percig tart. Mindenesetre az eredmény 2-3 évig tart!

Várható bármiféle fertőzés veszélye a kezelés során?
Ne aggódjon, óvszert alkalmazunk a kezeléshez, az applikátor nem érinti a hüvely nyálkahártyát.

Fájdalmas a hüvelyi HIFU kezelés?
Az emberek különbözőek, a fájdalom küszöbük is. Nyilván minél nagyobb az energia, annál hatásosabb az eredmény, de általánosságban a páciensek szerint kevésbé fájdalmas mint a gyógyászati beavatkozások.

Mit várhatok a kezelés során?
Hüvelyi vizsgálat, a terület felmérése, majd az applikátor, az ultrahang patron, a hüvely három lépcsős fertőtlenítése. Ultrahang gél alkalmazása, óvszerrel és kenéssel. A 4,5 mm-es patront tartalmazó applikátor 4 hüvelykre a hüvelybe helyezzük. Az ultrahangot a hüvely legmélyebb rétegébe bocsátjuk és az applikátor 360 fokban forog a hüvelyfalban.
Az eljárás ezen része kb. 3 percig tart. A páciens meleget fog érezni amikor az ultrahang behatol a mély szövetbe. Ezután az applikátort kihúzzuk a hüvelyből egy hüvelykre, és további háromperces forgatás következik. És így tovább. Ezeket a lépéseket megismételjük egy 3mm-es patronnal. Végül egy fiatalító szérum kerül a hüvelybe, amely életfontosságú táplálékot biztosít az új kollagén rostok táplálására.


Kedvezmény felhasználható:
2019.április 30-ig

Időpont-egyeztetés szükséges, csak megrendelő azonosítószámmal tudsz előre időpontot foglalni.

Nyitva tartás:
Hétfőtől - Péntekig: 10:00 - 20:00 óráig
Szombat - Vasárnap: 9:00 - 16:00 (hétvégén csak a VII. kerületben)

Akciós megrendelést erről az oldalról tudunk elfogadni!

Fizetni lehetséges:
  • ELŐRE UTALÁSSAL (megrendeléstől számítva 6 napon belül)
  • SZEMÉLYESEN (megrendeléstől számítva 6 napon belül)
  • SZÉP kártyával (OTP, K&H, MKB) - szabadidő zsebből (ez esetben a személyes fizetés megrendelése szükséges)

A Vatera szabályzata szerint a pontos cím és a kapcsolattartáshoz szükséges információ a megrendelés után 24 h belül az e-mail címére kapott 'MEGRENDELÉS VISSZAIGAZOLÁSA' című e-mailben lesz megtalálható!

Beváltáskor kérjük, hozza magával (jegyezze fel) a megrendelés után kapott megrendelői azonosítószámot. Csak erre lesz szükség az érvényesítéshez!

Nagyon sok szeretettel várunk mindenkit!

Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Fizetési információk

Elfogadott fizetési módok:

Személyes átvétel
ingyenes
Garancia
6 hónap
Elfogadott fizetési módok
Kérdésed van az ajánlatról?

Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Legutóbbi kérdések

Az oldal használatával elfogadod a Felhasználási feltételeinket   •   Eladókra vonatkozó Felhasználási feltételeink   •   Partner regisztráció   •   Affiliate