Hajszínező kréta - 4 szín

Kívánt mennyiség:

  • Eladó: SAD Logisztikai Kft.
  • Szállítási díj: 1 590 Ft-tól
  • Szállítási idő: 3 munkanap
  • Szállítás módja: Futárszolgálat
  • Áru helye: Martonvásár

Hajszínező kréta - 4 szín

Hajszínező kréta - 4 színHajszínező kréta - 4 szín
Pompázzon a haja a szivárvány színeiben hajkrétával, hogy még egyedibb legyen a megjelenése. Tegye különlegessé a haját egyetlen pillanat alatt hajkrétával! Élénk színekkel pompázhat minden nap és ha megunta egyszerűen kimoshatja a hajából, hogy aztán új színeket próbálhasson ki. Így akár naponta változtathatja a hangulatának vagy az öltözködésének megfelelően. Varázsolja el a világot egyedi megjelenéssel, használjon hajkrétát!

Kiváló választás kislányok részére is
Egyszerű használat
A szivárvány minden színében

4 db élénk színű hajkréta:

6 g sárga hajkréta
6 g piros hajkréta
6 g zöld hajkréta
6 g kék hajkréta

Használat:
Fogjon meg egy vékony tincset a hajkrétába és összenyomva húzza végig a tincsen, így máris gyönyörködhet az élénk szivárvány színekben. Az erősebb szín eléréséhez fordítsa meg a hajkrétát és ugyanazon a hajtincsen húzza végig még egyszer. Így a hajtincs mindkét oldala színes lesz és élénkebb lesz a végeredmény is. A világos és a sötét hajat a hajkréta egyformán befogja, természetesen a világos hajban a sötétebb színek, a sötét hajban a világosabb színek látszanak erősebben. A TyToo hajszínező használata után hajlakkal fixálja a tincseit, így tartósabbá teheti színes fürtjeit. Így a krétapor nem fogja meg a párnáját vagy a ruháját, és sokkal ellenállóbb lesz a nedvességgel szemben is.

Tipp: Hajtógáz nélküli hajlakkot használjon és akkor nem fújja le a hajkrétaport a hajlakk.

Szín: Sárga, piros, zöld, kék
Súly: 6+6+6+6 g

Amennyiben ettől az eladótól még ma további termékeket vásárolsz (https://www.lealkudtuk.hu/sad-logisztikai-kft-p22124361), ők nem fognak neked további szállítási díjakat felszámolni a csomagküldésnél. A rendeléseknél feltüntetett további szállítási díjakat ne vedd figyelembe.

Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Szállítási információk

Utánvét
1 590 Ft-tól
Garancia
6 hónap
Elfogadott fizetési módok
  1. Utánvét
Kérdésed van az ajánlatról?

Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Legutóbbi kérdések

Az oldal használatával elfogadod a Felhasználási feltételeinket   •   Eladókra vonatkozó Felhasználási feltételeink   •   Partner regisztráció   •   Affiliate