Haina HA-0004 kerékcsapágy kihúzó és beszerelő készlet 55-88mm vezérlésrögzítő MG50075

Kívánt mennyiség:

  • Eladó: EnagSolar
  • Szállítási díj: 2 990 Ft-tól
  • Szállítási idő: 5 munkanap
  • Szállítás módja: Futárszolgálat
  • Áru helye: Komárno

Haina HA-0004 kerékcsapágy kihúzó és beszerelő készlet 55-88mm vezérlésrögzítő MG50075


Praktikus funkció: a különböző méretek és specifikációk megfelelnek a különböző követelményeknek. Ezzel az átfogó szerszámmal könnyedén ki- és visszahúzhatja a csapágyakat, perselyeket és tömítéseket. Hordozhatóság, strapabíró tárolódobozzal felszerelve, szépen összegyűjtheti a szerszámokat, és könnyedén elviheti bárhová.
Használat: ezek az első kerékcsapágy-adapterek kiválthatják a kerékagy csapágyait, miközben a jármű kormánycsuklója és rugóstag-szerelvénye sértetlen marad. A munka elvégzése után elülső igazítás szükséges. A művelet egyszerű és munkatakarékos. A csapágy-eltávolító és összeszerelő szerszám hazai és importált elsőkerék-hajtású személy- és teherautókhoz használható.

Megbízható anyag: a készlet összes része kovácsolt és hőkezelt a nagy szilárdság és a hosszú távú tartósság elérése érdekében. Az ütésállóság, a tartósság, a stabilitás, az ütközés nem sérülhet könnyen, a kiváló minőségű termékek minőségbiztosítást nyújtanak Önnek. Hosszabb élettartam.
Könnyen használható: a készlet könnyen használható, és csökkenti a csapágy/felfüggesztés házának sérülésének lehetőségét. Egyszerűen helyezze be a gyűjteményt, és bővítse ki, hogy beleférjen a lyukba. Professzionális és barkácsolásra tökéletes, húzásra nagyon jó és nem károsítja a használt alkatrészeket. Kiválóan alkalmas professzionális és barkács használatra.
Az értékesítés után: egy év minőségi garanciát vállalunk. Ha a termék megvásárlása után kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal. Mi megadjuk az első választ és segítséget.

Jellemzők:

Ezek az első kerékcsapágy adapterek helyettesítik a kerékcsapágyakat, miközben a csonk és a rugóstag szerelvény sértetlen marad a járműben, így a munka befejezése után nincs szükség elülső beállításra. A csapágy-eltávolító és -beszerelő szerszámok elsőkerék-hajtású hazai és import személy- és teherautókhoz használhatók. Ezekkel az átfogó szerszámokkal könnyedén ki- és visszahúzhatja a csapágyakat, perselyeket és tömítéseket. Csökkenti a csapágy/felfüggesztésház sérülésének lehetőségét. A készletben található összes alkatrész kovácsolt és hőkezelt a nagy szilárdság és a hosszú élettartam érdekében. A különböző méretek és specifikációk megfelelnek az Ön változatos igényeinek. A szállítás és tárolás megkönnyítése érdekében minden szerszámot szépen kiszereltek a saját, erős tokban.

Leírás:

Állapot: Új
Anyaga: fém
Szín: a képen látható.
Méret:
Aljzat: 2.96"", 2.62"", 2.18"", 2.88"", 2.50"", 2.78"", 2.82"", 2.90"", 3.48"", 3.05"", 3.21"", 3.28"";
Ujj: 4,013 hüvelyk, 3,618 hüvelyk, 3,246 hüvelyk, 2,997 hüvelyk.
Perselylemez: 3,25"", 3,250"", 4,00"", 4,007"", 0,754""

Csomag tartalma:

23 db csapágyas présszerszám.
termékleírás
23 db-os kerékcsapágy-eltávolító szerszámkészlet

Ez a készlet csökkenti az agy és a csapágy sérülésének esélyét
Alkalmas nagyméretű ipari csapágyak ki- és beszerelésére is
Kardántengely: 32 és 38 mm
Eltolódási méretek: 50, 55, 60, 64, 67, 70, 72, 74, 75, 78, 82, 84, 88 mm

Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Szállítási információk

Utánvét
2 990 Ft-tól
Garancia
1 év
Elfogadott fizetési módok
  1. Utánvét
Az oldal használatával elfogadod a Felhasználási feltételeinket   •   Eladókra vonatkozó Felhasználási feltételeink   •   Partner regisztráció   •   Affiliate