
Amerikai gyártmány, a termék feltalálója.
A borospohár felé tartjuk a fejet átöntjük rajta a bort és ezzel elérjük mintha hagyományos dekanterben 2-3 órát szellőztetnénk a bort.
A mai rohanó világunkra kitalált igazi gyors dekantáló szerkezet. Egy nem túl kifinomult ízlelőkkel megáldott ember is érzi a szignifikáns különbséget ha a bort megkóstolja csak simán illetve ezen átöntve. Ugye a bor hosszú ideig be volt zárva a palackba és amikor kinyitjuk akkor érintkezik először a levegővel. Ennek hatására nemcsak az illatvilága bontakozik ki hanem az egész ízszerkezete is átalakul. Ezért fontos minden komolyabb bort alaposan dekantálni.
Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.
6 hónap |
|
Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.