Grundig elektromágneses és utlrahangos rovar és kártevő riasztó

4 990 Ft

Eredeti ár:6 990 Ft Kedvezmény:-29%

Kívánt mennyiség:

  • Eladó: Daily Deal
  • Szállítási díj: 1 290 Ft-tól
  • Szállítási idő: 3 munkanap
  • Szállítás módja: Futárszolgálat
  • Áru helye: Budaörs
Grundig elektromágneses és utlrahangos rovar és kártevő riasztó

Veszélyes vegyszerek helyett ultrahangos impulzusok!

Ezzel a Grundig rovar és kártevőriasztóval, mely ultrahangos és elektromágneses elven működik kiűzheti lakásából a legkellemetlenebb kártevőket -patkányokat, egereket, valamint távol tarthatja a legyeket, hangyákat, szúnyogokat is. Ultrahangot bocsájt ki és pont oda juttatja el, ahol a rágcsálók és kártevők élnek és szaporodnak, így vegyszer használata nélkül lehet hatásos a nap 24 órájában! Designos külsejének köszönhetően nem csúfítja el otthonát, a telepítést követően már 48 óra elteltével elérheti a megfelelő hatékonyságot!
A beépített LED visszajelzőjével pedig ellenőrizheti a működését.

Az ultrahangos kártevőriasztó nem öli meg a kellemetlenkedő rágcsálókat és kártevőket, nem szennyezi a környezetet és nem hagy tetemeket maga után, csupán az impulzusok olyan zavaró hatással lesznek rájuk, hogy azok jobbnak látják, ha elhagyják otthonát.

Ideális lakóhelyiségekbe, éléskamrákba, irodákba, nyaralókba, raktárakba, működtetéséhez mindössze 220 V szükséges, nincs semmilyen káros vegyi anyag párolgás. Biztonságosan használható gyermekek, kutyák és macskák közelében is. A rágcsálóriasztó nem okoz zavart a TV-ben és rádióban, elektronikus riasztórendszerekben, tűz- és füstjelzőkben, hallókészülékekben és más elektronikus berendezésekben és akár 50 m2 területet lefed (ez függ a pl a falak vastagságától és anyagösszetételétől is).

Mi ellen lehet hatékony?

Patkányok
Egerek
Pockok
Szúnyogok
Legyek
Hangyák

Modern technológia

Nem öli meg a kellemetlenkedő rágcsálót, hanem elriasztja, így nem marad a helyszínen tetem, állatbarátoknak is nagyszerű megoldás. A készülék nem hat gyermekekre, számítógépekre vagy más elektromos készülékekre, háziállatokra (kivéve hörcsög, futóegér, nyúl, vagy más rágcsálók). Energiatakarékos működés, alacsony fogyasztású.

Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Szállítási információk

Futárszolgálat
Utánvét
0 Ft - 1 290 Ft
Garancia
6 hónap
Elfogadott fizetési módok
  1. Utánvét
Kérdésed van az ajánlatról?

Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Legutóbbi kérdések

Az oldal használatával elfogadod a Felhasználási feltételeinket   •   Eladókra vonatkozó Felhasználási feltételeink   •   Partner regisztráció   •   Affiliate