Gladiator Elite 14,0 S SUP 427x69x15 cm 2022

Kívánt mennyiség:

  • Eladó: LegjobbAjánlatok
  • Szállítási díj: 0 Ft-tól
  • Szállítási idő: 6 munkanap
  • Szállítás módja: Futárszolgálat
  • Áru helye: Budapest (XI. kerület, XVIII. kerület, III. kerület), Debrecen, Győr
Gladiator Elite 14,0 S SUP 427x69x15 cm 2022
Gladiator Elite 14,0 S SUP 427x69x15 cm 2022Gladiator Elite 14,0 S SUP 427x69x15 cm 2022Gladiator Elite 14,0 S SUP 427x69x15 cm 2022Gladiator Elite 14,0 S SUP 427x69x15 cm 2022Gladiator Elite 14,0 S SUP 427x69x15 cm 2022
 Race ELITE SPEED versenydeszka azon evezősök számára, akik a leggyorsabbak akarnak lenni a vízen. A deszka elején csomagrögzítési lehetőséggel, elől-hátul hordozófogantyúval.

Ha mindened a sebesség, akkor válaszd a GLADIATOR ELITE Race deszkáit! Ezeknek a sup deszkáknak a kialakítását a sebességnek rendelték alá, hogy minél kevesebb ellenállással tudj a vízen siklani. Törj a csúcsra egy Gladiator Elite Race deszkával!

A GLADIATOR sup deszkák magasra tették a mércét.

Az alkalmazott gyártási technológia, az alapanyagok és a formatervezés is a prémium kategóriájú deszkákhoz hasonló, azonban továbbra is megtartották kedvező áraikat. A sorozatok kialakítását a riderek igényeihez igazították, így a felszereltség, a méret és a dizájnvariációk között mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb deszkát.

A Gladiator deszkák egyik legnagyobb előnye, hogy 26 PSI nyomásig terhelhetőek, ami azt jelenti, hogy ha az ajánlott 17 PSI nyomásra fújjuk fel őket, akkor bőven marad puffer, ami megvédi a supot a hőmérséklet változásból eredő túlnyomástól, például amikor a deszka kint van a napon, vagy hideg vízbe merül.
Természetesen minden sup szettben kapható, az összes szükséges kiegészítővel és megfelelő méretű kényelmes hordtáskával együtt.
A gyártó 3 év jótállást vállal a deszkákra.

Az ELITE egy SUP kategória azok számára, akik nem ismernek kompromisszumokat és csak a legmagasabb minőségű kiegészítőkkel érik be.

A deszka belseje két­rétegű CWDS belső szövetszerkezet (Race: háromrétegű), a külső borítása MSL két­rétegű PVC, ­triplafalú élmerevítéssel, jó tapadást biztosító, Gator EVA állófelülettel. 15%-kal könnyebb, mint a hagyományos Drop Stitch deszkák.

Csatlakozz a Gladiator ELITE tulajdonosok klubjához, és evezz egy minden tekintetben csúcs deszkán!

Kiegészítők - Gladiátor tartozékok

SUP deszka,
1 db központi US túraszkeg,
100% karbon háromrészes evezőlapát,
biztonsági kötél bokapánttal,
kétutas pumpa,
javítókészlet,
gurulós hátizsák

 

Garancia: 1 év

Fizetési mód: utánvét


Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Szállítási információk

Utánvét
0 Ft-tól
Garancia
1 év
Elfogadott fizetési módok
  1. Utánvét
Kérdésed van az ajánlatról?

Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Legutóbbi kérdések

Az oldal használatával elfogadod a Felhasználási feltételeinket   •   Eladókra vonatkozó Felhasználási feltételeink   •   Partner regisztráció   •   Affiliate