Ez az ajánlat sajnos lejárt. Iratkozz fel hírlevelünkre , hogy legközelebb egyetlen ajánlatról se maradj le!

Válogass népszerű ajánlatainkból:

Eredeti ár:54 775 Ft
15 990 Ft
Eredeti ár:29 990 Ft
19 990 Ft

A lejárt ajánlat adatai:

Gambrinusz Apartmanban, Hajdúszobolszló 3 nap, 2 éj 2 fő

13 990 Ft

Eredeti ár:40 000 Ft Kedvezmény:-65%

Kívánt mennyiség:

Gambrinusz Apartmanban, Hajdúszobolszló
3 nap, 2 éj 2 fő


CSAK 13.990 Ft - ért


Az ajánlat tartalma:

 • Hajdúszoboszló, Gambrinusz Apartmanban
 • 3 nap, 2 éj 2 főre
 • Elhelyezés: apartman. Az apartmanok felszereltsége: stúdió apartman, 2 hálóteres apartman, Teljesen felszerelt konyha, Fürdőszoba, SAT TV, Korlátlan WiFi, Parkoló
 • Ellátás: önellátás
 • PLUSZ+: Ingyenes, korlátlan Wi-Fi internet elérés
 • TIPP!: Pihenj Hajdúszoboszlón!
 Gambrinusz Apartman

Hajdúszoboszló

Hajdúszoboszló az Alföld északkeleti részén található, Budapesttől 200 kilométerre keleti irányban, Debrecentől 20 kilométernyire délnyugaton.

Határában három tájegység érintkezik egymással: észak-északkeletről a Hajdúhát, észak-északnyugatról a Hortobágy és délről a Nagy-Sárrét, illetve a Berettyó vidéke. 

Ez az a táj, "ahol az ég a földdel összeér", nem egyhangú síkság a vadregényes hegyekhez szokott utazónak sem, hisz itt-ott élénkítik a Tisza elhagyott medrei a nádasokkal, vadmadarak ezreivel, erdős ligetekkel. A határ a híres puszta, a "dicső rónaság". Hortobágy felé kissé lejt, 
a tengerszint feletti magassága alig 100-110 méter. 

Még "folyója" is van Szoboszlónak, a rajta átkanyargó Kösely, ami Hőgyes Endre (1847-1906), az innen származó híres orvostudós szerint olyan jellegzetessége a településnek, mint fővárosunknak a Duna. A Keleti-főcsatorna észak-déli irányban 12-14 km-es szakaszon hömpölyög a város határán. Ez nemcsak az öntözést szolgálja, hanem remek pihenőhelye a természetes környezetben úszni, csónakázni, horgászni, kertészkedni vágyó környékbeli lakóknak és vendégeiknek. 

Kincse a vidéknek a jó mezőgazdasági területeken, a gázmezőkön és a gyógyvízen kívül a bőséges napfény. Éves átlagban a napfényes órák száma eléri, olykor meg is haladja a kétezer órát. Hajdúszoboszló tehát Magyarország egyik legnaposabb tájegysége! Az uralkodó szélirány északnyugati. A fürdő és parkosított környékének mikroklímája pedig gyorsítja a gyógyulást levegőjének jódos, sós páratartalmával. 

Az ideutazónak mindig nagy esélye van arra, hogy jó időt fogjon ki. Hiszen 30-40 csupán a téli napok száma 0 °C átlaghőmérséklettel, és 80-85 a nyári napok száma, amikor a hőmérséklet átlaga 25 °C.

 

Gyógyfürdő

A kiváló gyógyhatás a termálvíz összetevőinek (jód, bróm, konyhasó, hidrogénkarbonát, bitumen és az ehhez kötődő ösztrogén; a titán, réz, cink, ezüst, bárium, vanádium és ólom formájában megjelenő nyomelemek stb.) köszönhető. Szakszerű alkalmazással a természetnek ez a patikája számos betegségre lehet gyógyír, vagy a szenvedések, bajok enyhítője.

A különböző hőfokon töltött medencék, a balneoterápiás és fizikoterápiás kezelések teljesen vagy részben orvosolják például a következő kórokat: sebészeti, idegi, bel- és bőrgyógyászati eredetű, továbbá mozgásszervi megbetegedések, agyvérzés és ortopédiai műtét utáni állapot, bénulások, idült idegfájdalmak, lábszárfekély, nőgyógyászati gyulladások, meddőség, prosztatabántalmak, ekcéma, pikkelysömör, gerincferdülés, 
különböző meszesedések stb.

A felsorolás korántsem teljes, inkább csak a lehetőségek felvillantása. A fürdők - a központi gyógyfürdő, a nappali szanatórium, a Béke gyógyszálló és az egyes hotelek gyógykomplexumai - magasan képzett, nagy tapasztalatokkal rendelkező szakorvosaival érdemes konzultálni a választóható mintegy 40-féle fürdőkezelés előtt. A tapasztalatok szerint a szakemberek utasításait betartó betegek több mint 90 százaléka gyorsan és szépen javul. Ez évtizedekre visszatekintve sok-sok tízezer gyógyultat jelent. Ezenkívül a gyógyvíznek azok is "hálásak" lehetnek, akik orvosi értelemben nem betegek, de ráfér meggyötört testükre, idegrendszerükre időnként egy-egy renoválás, karbantartás, hiszen, mint ahogy a város legújabb szlogenje is hirdeti: 

Az egészséges élet csak három szó: Gyógyvíz, napfény, Hajdúszoboszló! 

A gyógyforrás felfedezőjéről elnevezett Pávai Vajna ásványvíz is minden vendég szomját oltja az utóbbi években. Ott a helye az egyre kedveltebb magyar ásványvizek között. 

Feltételek
 • Felhasználható:  2019.09.01.-12.31 között. a szabadhelyek függvényében a szállással előre egyeztetett időpontban
 • Érkezés 12 órától 18 óráig lehetséges
 • Késői érkezés esetén 1 000 Ft/óra pótdíjat számítanak fel
 • Hétvégi (péntek és/vagy szombat éjszaka) felár: 4990 Ft/utalvány, egyszeri díj
 • Kiemelt időszaki és ünnepi felár 10.000 Ft/utalvány: 09.13.-09.15.-ig Bioétel és Borfesztivál, 10.11.-10.13.-ig Szüreti Mulatság, 10.28.-11.03.-ig Őszi szünet és hosszú hétvége, 12.23.- 2020.01.03.-ig Téli szünet - Szilveszteri időszakban nem foglalható!
 • Kiemelt időszakban a hétvégi felár mellett az ünnepi felár is fizetendő.
 • Gyermekkedvezmény: 0- 3 éves korig: ingyenes. 3 - 6 éves korig: 2 000 Ft/fő/éj. 6-10 éves korig: 2500 Ft/fő/éj. 10-14 éves korig: 3000 Ft/fő/éj
 • Bababarát szálláshely: hálós kiságy, etetőszék, bili, stb. 2 hálóteres apartman (kis szoba és ágyazható nappali amerikai konyhával) felár: 4.000 Ft/csomag
 • Fűtés/hűtés felár: 3 000 Ft/csomag
 • Parkolási díj: 1 000 Ft/bónusz
 • Más kedvezménnyel nem összevonható.
 • Több utalványt is vásárolhatsz!
 •  IFA: külön fizetendő, 500 Ft/fő/éj 18 év felettieknek
 •  Egy vásárló több utalványt is vásárolhat!


Időpontot közvetlenül a szállodával fogsz tudni egyeztetni, melynek elérhetőségeit a vásárlási értesítő fogja tartalmazni.

Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Fizetési információk

Elfogadott fizetési módok:

Garancia
Nincsen
Elfogadott fizetési módok
 1. Előre utalás
Kérdésed van az ajánlatról?

Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Legutóbbi kérdések

Az oldal használatával elfogadod a Felhasználási feltételeinket   •   Eladókra vonatkozó Felhasználási feltételeink   •   Partner regisztráció   •   Affiliate