Fokhagymanyomó, fokhagymaprés, fokhagymatörő (rozsdamentes acélból)

2 392 Ft

Beszállító által ajánlott ár: 2 990 Ft 20%

Kívánt mennyiség:

  • Eladó: KütyüB.
  • Szállítási díj: 1 590 Ft-tól
  • Szállítási idő: 8 munkanap
  • Szállítás módja: Postai úton
  • Áru helye: Debrecen
Fokhagymanyomó, fokhagymaprés, fokhagymatörő (rozsdamentes acélból)

Pehelykönnyű fokhagyma aprítás, mindez megerőltetés nélkül!
Pillanatok alatt elvégezheted!
Garantáltan minden fokhagymához használhatod, függetlenül a méretétől, alakjától!
Gyerekjáték a tisztítása!
Rozsdamentes acél biztosítja neked a tartósságot!

Minden ételnek elengedhetetlen hozzávalója a fokhagyma. Amitől sokkal ízletesebb lesz a készített harapnivaló. DE csak a készítők tudják, hogy ezért az ízért bizony meg kell szenvedni! Nehéz és fáradtságos munka rejlik a fokhagyma felaprításában. AZONBAN, mostantól búcsút inthetsz az ezzel járó fáradalmaknak. 

A fokhagymát felhasználjuk levesekbe, főzelékekbe, salátákba, sülteknél, vadhúsoknál, különböző szószokban és így tovább. Aminek az összepréselése nagyon megerőltető feladat. A hagyományos préselő eszközök pedig távolról sem tökéletesek. Óriási erő kifejtésére van szükség a cél elérése érdekében, valamint a kialakított részébe sem mindig fér bele a fokhagyma. A tisztításával járó hercehurcáról, ne is beszéljünk! VISZONT!

Az új kütyünk segítségével ezek a problémák végleg megszűnnek. Könnyedén felpréselheted a fokhagymát, mert nem csak egy karoddal kell fejted ki a szükséges erőhatást, hanem az egész tested erejét beleviheted. Így pillanatok alatt és megerőltetés nélkül elkészülsz vele. Többé nem kell a boltba válogatnod, hogy olyan méretű fokhagymát vásárolj, ami biztosan belefér-e a hagyományos eszközödbe. Mérettől függetlenül mindegyikkel fennakadás nélkül összenyomhatod. 

Valamint a legfontosabb. A tisztítása pillanatok megoldható. Csak helyezd a csap alá és kész is. Nem kell szétszerelni, és nem kell hosszú perceket töltened a csap alatt, hogy elkészülj vele. Valamint árgus szemekkel figyelni, hogy nem maradt-e benne egy kis apró darab. Amihez persze lehetetlen hozzáférni. Ráadásul sokkal kevesebb helyet foglal el, mint a hagyományos társai.

Hasznos tudnivalók:

Tedd a vágódeszkára a fokhagymát, és nyomd rá a kütyüt. Görgesd előre hátra, és máris készen vagy. Pillanatok alatt. A kézre simuló kialakítása kényelmessé és könnyeddé teszi a használatát. A rozsdamentes acél anyaga garantálja a kütyü tartósságát. Ha végeztél helyezd a csap alá, vagy tedd be a mosogatógépbe. Nincs több szétszerelés, nincs több fáradtságos munka.

A fokhagymaprés rozsdamentes acélból  tulajdonságai:
- Anyaga: Rozsamentes acél
- Mérete: 10,6 x 7,4 cm
- Környzetbarát
- Pillanatok alatt megtisztítható
- Mosógatógépben mosható

Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Szállítási információk

Nem standard postai csomag
Előre utalás
0 Ft - 1 590 Ft
Futárszolgálat
Előre utalás Utánvét
0 Ft - 1 590 Ft 1 590 Ft
Garancia
6 hónap
Elfogadott fizetési módok
  1. Előre utalás
  2. Utánvét