Ez az ajánlat sajnos lejárt. Iratkozz fel hírlevelünkre , hogy legközelebb egyetlen ajánlatról se maradj le!

A lejárt ajánlat adatai:

Fish Finder pro okos halradar iOS/Android Applikációs

36 990 Ft

Beszállító által ajánlott ár: 52 840 Ft 29%

Kívánt mennyiség:

  • Eladó: Mao Direkt Import
  • Szállítási díj: 1 580 Ft-tól
  • Szállítási idő: 3 munkanap
  • Szállítás módja: Futárszolgálat

Fish Finder pro okos halradar iOS/Android Applikációs
Fish Finder pro okos halradar iOS/Android ApplikációsFish Finder pro okos halradar iOS/Android ApplikációsFish Finder pro okos halradar iOS/Android ApplikációsFish Finder pro okos halradar iOS/Android ApplikációsFish Finder pro okos halradar iOS/Android Applikációs

Fedezd fel a vízi világot és javítsd horgászélményed a halradar készülék segítségével! Ez az okostelefonokkal és tabletekkel együttműködő eszköz valós időben továbbítja a detektálási adatokat a telefonra, lehetővé téve a meder feltérképezését, helyek jelölését, vízhőmérséklet és mélység rögzítését, csalik, halakat.

Az ingyenes "Fish Helper" alkalmazás elérhető iOS és Android rendszerekre, és Bluetooth Smart segítségével szinkronizál a készülékkel. A Bluetooth kapcsolat akár 50 méteres távolságig biztosítja a készülék és a felhasználó közötti kapcsolatot.

A készülék rendelkezik halriasztóval, zajszűrővel és 90 fokos érzékenységgel, amelyeket a felhasználó kiválaszthat. A sonar frekvenciája 125 kHz, és akár 60 méteres mélységet is képes érzékelni. A beépített,
újratölthető 3,7V-os lítium-ion akkumulátor akár 10-20 órás használati időt biztosít.

A készülék könnyű és praktikus, mindössze 74 g súlyú és 1,97 hüvelyk átmérőjű, így minden standard horgászbotra és zsinórra alkalmas.

A halradar széles körű alkalmazhatóságot kínál, ideális kajak- és kenuhorgászathoz, jéghorgászathoz egyaránt. Sós- és édesvízben egyaránt hatékonyan képes megtalálni a halakat és szerkezeteket tavakban, folyókban és patakokban.

Műszaki jellemzők:

Sonar szenzor:

Mélységtartomány: 0,6 - 60 m (2 - 200 láb)

Sonar frekvencia: 125 kHz

Sonar sugárzási szög: 90 fok (vezeték nélküli), 45 fok (vezetékes)

Vezetékes sonar kábelhossz: 3 méter

Bluetooth távolság: 30-50 méter

Működési hőmérséklet: -10 - 60 °C

Tápellátás:

Főegység: Beépített 3,7V-os újratölthető lítium-ion akkumulátor (tartozék)

Töltési idő: kb. 2 óra

Használati idő: kb. 5

Telepítse az alkalmazást telefonjára: Töltse le és telepítse az alkalmazást a telefonjára a hozzá kapcsolódó app store-ból,vagy a mellékelt QR-kód befényképezésével.Kövesse a telepítési utasításokat, és
hagyja, hogy az alkalmazás települjön a telefonjára.
Töltse fel a terméket: Csatlakoztassa a terméket a töltőhöz.(A szonár készülék tetejét letudja csavarni) Ügyeljen arra, hogy a töltő megfelelően kapcsolódjon a termékhez.
Ellenőrizze a töltöttségi szintet: Ha a jelző LED folyamatosan világít, az azt jelenti, hogy a termék teljesen feltöltött. Ha a LED villog, várjon addig, amíg a termék teljesen feltöltődik.
Engedélyezze a GPS és Bluetooth kapcsolódást telefonkészülékén: A sikeres párosításhoz engedélyezze telefonján a GPS és Bluetooth kapcsolódást.
Csatlakozzon Bluetooth segítségével a termékhez: A telepített alkalmazáson keresztül csatlakozhat Bluetooth segítségével a termékhez. Kövesse az alkalmazásban megadott utasításokat a sikeres párosításhoz.
Juttassa be a szonárt a célterületre: Válassza ki a önnek legmegfelelőbb módszert a szonár célterületre juttatásához.
Horgászbotos bejuttatás menete,damil csatlakoztatása: Ha egyszerűen a horgászbotjával szeretné bejuttatni a szonárt, kösse rá a damilt a készülékre, 2-kis furatot talál a készülék oldalán,nagyon aprók.

Figyeljen a horgászbotja és a damil paramétereire: Mielőtt bevetné a szonárt, győződjön meg arról, hogy a horgászbotja és a damilja megbirkóznak a terheléssel (sonár súlya:74 g), hogy
elkerülje a bot törését vagy a damil szakadását.

Olvassa le az értékeket a telefonjáról: A beállítások és a szonár behelyezése után nézze meg a telefonján, hogy milyen adatokat küld a szonár. Az alkalmazás segítségével elemezheti és értelmezheti a kapott
információkat.

Reméljük, hogy élvezni fogja a termék használatát!

Csomag tartalma:

1db Fish Finder pro szonár
1 db usb töltő kábel
1 db használati utasítás

Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Szállítási információk

Utánvét
1 580 Ft-tól
Garancia
1 év
Elfogadott fizetési módok
  1. Utánvét
Kérdésed van az ajánlatról?

Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Legutóbbi kérdések

Az oldal használatával elfogadod a Felhasználási feltételeinket   •   Eladókra vonatkozó Felhasználási feltételeink   •   Partner regisztráció   •   Affiliate