Ez az ajánlat sajnos lejárt. Iratkozz fel hírlevelünkre , hogy legközelebb egyetlen ajánlatról se maradj le!

Válogass népszerű ajánlatainkból:

Eredeti ár:42 990 Ft
37 990 Ft
Eredeti ár:39 990 Ft
33 990 Ft

A lejárt ajánlat adatai:

Ezüst Kolloid 250 ml

1 270 Ft

Eredeti ár:1 415 Ft Kedvezmény:-10%

Kívánt mennyiség:

Ezüst Kolloid 250 ml

Az ezüstkolloid képes elpusztítani 650 féle baktériumot, vírust és gombát, és képes a gyógyításra.

Az ezüst részecskék elektromos töltésének köszönhetően immunerősítő hatása van. Az ezüst nem csak egy nemesfém, hanem az emberi szervezet számára fontos nyomelem, ami csak ezüstkolloid formában tud bekerülni a testünkbe!

Szívből ajánlom fertőtlenítésre, akár a mosógép öblítőrekeszébe adagolva, akár takarításhoz (felmosóvízbe, kuka, WC tisztításánál)

Külsőleg alkalmazva, adagoló spraybe öntve:

  • főzés közbeni égési sérülésre
  • rovarcsípésre
  • herpeszre


A strandszezonban intim zuhanyként a hüvely gombás fertőzésénél is bevethető.

Belsőleg alkalmazva:

remek baktérium,- vírusölő (amikor látom a fiaimon, hogy valami bujkál bennük, óránként kapnak egy kiskanállal, mindaddig, amíg nem látom a javulást a közérzetükön)

Ha megelőzésre szeded az ezüstkolloidot, akkor én 2 kúrát szoktam javasolni mégpedig 2 hét szedés 1 hét szünet felbontással. Ez az immunrendszer megerősítését szolgálja.

Ha valaki náthára, megfázásra, influenzára vagy torokgyulladásra szedi, tehát enyhébb betegségre, akkor kb. 1 hétig napi 3-4 teáskanálnyi mennyiséggel. Ezt szoktam javasolni a krónikus betegségek esetén is.

Tüdőgyulladásnál már a félóránkénti 1 teáskanálnyi mennyiség szedése javasolt ezt kb 2-3 napig, vagyis addig amíg nem érzi a jelentős javulást, majd a napi 3-4 szeri szedést. Ilyen esetben gyógyulás esetén legalább 2 kúrát javaslok.

Rák esetén a folyamatos napi 3-4 x 1 teáskanálnyi mennyiség szedése javasolt.

Fontos infó! A száj nyálkahártyáján keresztül szívódik fel, így nem szabad rögtön lenyelni, hanem a szánkban "lögybölni?öblögetni kell vele ameddig jólesik :-)

Figyelem!

Több típusú ezüst kolloid van a piacon, az általam forgalmazott, laboratóriumi tisztaságú vízből és minimum 99,99% tisztaságú ezüstből készül.

Már az ókorban használták az ezüst gyógyító tulajdonságát, ezüsttel vonták be az edényeiket, ívó- és evőeszközeiket. Pestisjárványnál pl. ezüst kanalat adtak a módosabbak a gyerekeiknek, hogy azt szopogassák a fertőzés elkerülése végett.

Manapság azonban még az ezüstkanalat is bevonják egy plusz réteggel, így az ezüst szervezetünkbe jutásáról nekünk kell gondoskodni.

Gyógyszerek, antibiotikum helyett, kiváló természetes vírusölő: a fokhagyma, kasvirág, ezüst kolloid oldat.

Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Szállítási információk

Garancia
Nincsen
Elfogadott fizetési módok
Kérdésed van az ajánlatról?

Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Legutóbbi kérdések

Az oldal használatával elfogadod a Felhasználási feltételeinket   •   Eladókra vonatkozó Felhasználási feltételeink   •   Partner regisztráció   •   Affiliate