Ews analyzer 2.0 (testelemző)

Kívánt mennyiség:

  • Eladó: NR-GYM 2004
  • Szállítási díj: 0 Ft-tól
  • Szállítási idő: 7 munkanap
  • Szállítás módja: Futárszolgálat
  • Áru helye: Szirmabesenyő

Ews analyzer 2.0 (testelemző)

Egy betegség kialakulásának különböző stádiumait ismerjük.
Egy élő szervezetben a változások leghamarabb a bioinformációs, illetve bioenergetikai szinten jelentkeznek, majd ezt követően molekuláris és sejtszinten történnek meg. Ezek a változások még semmilyen tünettel nem hívják fel magukra a figyelmet, tehát érzékeink még nem jeleznek betegséget. Csak később, mikor már a károsodás olyan nagymértékű, hogy egy vagy több szerv működését befolyásolja, érzékelünk rendellenességeket, melyeknek gyakran nem is tulajdonítunk figyelmet.

Ide tartoznak többek között az olyan jelzések, mint a fáradékonyság, nyugtalanság, kisebb alvászavarok, frontérzékenység, étvágytalanság vagy állandó éhségérzet és falánkság stb.
Az EWS Analyzer készülékkel lehetőség nyílik arra, hogy a számítógépben letárolt rezonancia adatbázist a test által kibocsátott értékekkel összehasonlítva, - még a betegség kialakulása előtt - képet kapjunk a szervezetben történő változásokról.
Mi ezt nevezzük valódi prevenciónak!
Az elektromágneses hullámok, melyek az emberi szervezetből távoznak, pontosan utalnak a test állapotára, hiszen eltérő mintázatot mutatnak, ha a működésükben bármilyen változás bekövetkezik. Amennyiben meg tudjuk határozni ezeket a mintázatokat, akkor nagy eséllyel meg tudjuk határozni a test állapotát is, illetve az elektromágneses hullámok összehasonlításából következtetni tudunk rá.

1975-től technikailag lehetővé vált, hogy a sejtek ultrafinom bioelektronikai jeleit mérjék. Az eredmények azt igazolták, hogy a beteg sejtek más impulzusokat bocsátanak ki, mint az egészségesek. A számítástechnika nagyfokú fejlődésének köszönhetően az 1980-as évektől lehetővé vált az egyes sejtek/szervek elektromos tevékenységének mérése, összehasonlítása.

MI AZ EWS ANALYZER?
Az EWS Analyzer készülék, egy olyan program, amivel a pillanatnyi fizikai állapotunkat mérhetjük fel.
A készülék integrálja, a bioinformatikát, és az elektronikát, és egyéb tudományokat. Elméleti alapja a quantum fizika. A készülék felhasználja a legmodernebb elektronikai technikákat annak érdekében, hogy elemzésre felmérje és összegyu?jtse a test sejtjeinek gyenge, kiegyensúlyozatlan mágneses mezo?it. A felmérés alapján a tesztelo? személy a tesztelt személy fizikai és energetikai állapotáról kap egy képet. A tesztelési eredmények azonban nem diagnosztikai értéku?ek, csak tájékoztatási célt szolgálnak. Az EWS Analyzer használatával végzett vizsgálat noninvazív és gyorsan képes felmérni az emberi test mu?ködését.
Hogyan működik az EWS Analyzer készülék?
Az EWS Analyzer készülékben levő frekvencia mintázatok - mint referencia értékek - kerülnek összehasonlításra a szervezetben mért pillanatnyi értékekkel, melyből következtetni lehet a szervezetben végbemenő folyamatok állapotára.
Az EWS Analyzer előnyei:
Kevesebb, mint egy perc alatt szolgáltat információt a test állapotáról.
Rendkívül könnyen és gyorsan láthatóvá válnak a szervezetben végbemenő folyamatok, még azt megelőzően, hogy biokémiai vagy strukturális szinten a problémák megjelennének.

Az EWS Analyzer-t meglepően könnyű használni
A fejlesztéseink során végig arra törekedtünk, legyen szó bármelyik készülékünkről is, hogy könnyen kezelhetőek legyenek. -Az EWS Analyzer-re is érvényes ez. A készülék egyszerű, gyors, gazdaságos és könnyen ? bárki által ? kezelhető, az eredmények értékelésében a paraméterekhez kapcsolódó részletes leírások nyújtanak segítséget.
A statisztikai elemzéseket szigorúan a tudományos metódusoknak megfelelően végzi a Analyzer készülék. Mérési pontossága elérheti akár a 90%-ot, ami a kategóriájában kiválónak mondható.

Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Szállítási információk

Utánvét
0 Ft-tól
Garancia
1 év
Elfogadott fizetési módok
  1. Előre utalás
  2. Utánvét
Kérdésed van az ajánlatról?

Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Legutóbbi kérdések

Az oldal használatával elfogadod a Felhasználási feltételeinket   •   Eladókra vonatkozó Felhasználási feltételeink   •   Partner regisztráció   •   Affiliate