Essdi TP-40 professzionális kameraállvány

8 490 Ft

Beszállító által ajánlott ár: 12 130 Ft 30%

Kívánt mennyiség:

  • Eladó: Mao Direkt Import
  • Szállítási díj: 1 580 Ft-tól
  • Szállítási idő: 3 munkanap
  • Szállítás módja: Futárszolgálat
  • Áru helye: Budapest (XII. kerület)

Essdi TP-40 professzionális kameraállvány
Essdi TP-40 professzionális kameraállványEssdi TP-40 professzionális kameraállványEssdi TP-40 professzionális kameraállványEssdi TP-40 professzionális kameraállványEssdi TP-40 professzionális kameraállványEssdi TP-40 professzionális kameraállvány
Miért válassza az ESDDI TP-40 kameraállványt?

Az ESDDI TP-40 kameraállvány egy professzionális alumínium állvány. Erős alumíniumötvözetből készült váza 8 kg-os kamerafelszerelést képes terhelni, még akkor is, ha nehéz teleobjektívet használ, könnyedén elvégezheti a feladatát.

Ezen felül professzionális panoráma Gimballal is felszereltük. Ez a gimbal általában egy kiváló minőségű állványra van felszerelve. Nem csak ezt, hanem azt is hagytuk, hogy támogassa a monopodokat, és akár 78 hüvelykig is elérheti.

Egy professzionális megvastagított állványhátizsákkal párosítva úgy gondoljuk, hogy ez a felhasználóbarát ESDDI TP-40 kameraállvány a legjobb választás.

A TP-40 állvány jó választás fotósoknak, kezdőknek és utazóknak könnyű súlya és magas minősége miatt.

Az állvány masszív, mégis könnyű alumínium ötvözetből készült, amely biztosítja a stabilitást és a hordozhatóságot. A legjobb minőségű anyagokból és a legjobb gyártási eljárásokkal rendelkező TP-40 állvány egyedülálló rugalmasságot kínál a felhasználóknak. Az állvány magassága állítható és 90 fokban elfordítható, így bármilyen szögben könnyen beállíthatja az optimális kamerapozíciót.

Az állvány kiváló minőségű, 90 fokban elforgatható fém gömbfejjel van felszerelve, amely lehetővé teszi a kamera bármilyen szögben történő elforgatását. A 90 fokos tárcsát egyszerűen lehet skálázni, hogy panorámafotókat készíthessen, és az állványba integrált vízmérték segít a vízszintes irányba történő beállításban. A TP-40 állvány nagyon kényelmes és biztonságos megoldást kínál a fotósok számára, hogy bármilyen helyszínen kreatív és éles fotókat készíthessenek.

Tulajdonságok:
Magnézium alumínium ötvözet
Súly: 2.97lbs /1.35kg
Szakasz: A szekció: A szekcióban található, a szekcióban található, a szekcióban található, a szekcióban található: 4Max.
Cső átmérő: 0.92" / 23.3mm
Összecsukott hossz: 18.5" / 470mm
Max. Magasság: 64" / 1625mm
Magasság középső oszlop nélkül: 1330mm / 52.36"
Döntési tartomány: -45° / +90°

Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Szállítási információk

Utánvét
1 580 Ft-tól
Garancia
1 év
Elfogadott fizetési módok
  1. Utánvét
Kérdésed van az ajánlatról?

Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Legutóbbi kérdések

Az oldal használatával elfogadod a Felhasználási feltételeinket   •   Eladókra vonatkozó Felhasználási feltételeink   •   Partner regisztráció   •   Affiliate