Ez az ajánlat sajnos lejárt. Iratkozz fel hírlevelünkre , hogy legközelebb egyetlen ajánlatról se maradj le!

Válogass népszerű ajánlatainkból:

Eredeti ár:29 990 Ft
19 990 Ft
Eredeti ár:54 775 Ft
15 990 Ft

A lejárt ajánlat adatai:

Elektromágneses tolatóradar

4 990 Ft

Eredeti ár:8 990 Ft Kedvezmény:-44%

Kívánt mennyiség:

  • Eladó: Big Box
  • Szállítási díj: 1 490 Ft-tól
  • Szállítási idő: 10 munkanap
  • Szállítás módja: Futárszolgálat
Elektromágneses tolatóradar
CSAK 4.990 Ft - ért

Fúrás- fényezés- és gondozásmentes parkolószenzor? Igen, ez a Guard U-3!

Új forradalmi technikai megoldásokat hozó Guard U-3-as parkolószenzor. Ez a tolatóradar elektromágneses elven működik. Óriási előnye a hagyományos parkolószenzorokhoz képest, hogy itt nem kell a lökhárítókba befúrni érzékelőket, illetve az autó színére fényeztetni őket, csak egy ipari tapadószalagos rendszerű elektromágneses csíkot kell egyszerűen felilleszteni a lökhárító (első vagy hátsó) belső felületére, s ezzel kész is az érzékelő rész telepítése!

A készülék áramellátását a tolatólámpáról kapja, ide kell kötni ahhoz, hogy parkoláskor, az autót hátramenetbe kapcsolva a készülék automatikusan bekapcsoljon, akár előre, akár hátra szereltettük fel a készüléket. (Ha mindkét oldalon van egy-egy, akkor külön kapcsoló teheti aktívvá az első rendszert parkoláskor.)
Parkoláskor, a másik autóhoz, vagy bármilyen tárgyhoz közelítve az utastérben háromfokozatú hangriasztást hallhatunk az észlelt objektum közelségének megfelelően (lassabb, gyorsabb, majd folyamatos csipogás, ill. sípolás).

A készülék elektromágneses elven működik, így a lökhárító koszolódása nem befolyásolja biztonságunkat, a Guard U-3 mindenen átlát. A hagyományos tolatóradarokkal szemben további előnye, hogy a szalagos megoldás folyamatos, szakadásmentes érzékelést tesz lehetővé, nincsenek holt terek az érzékelésben.


Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Szállítási információk

Futárszolgálat
Utánvét
0 Ft - 1 490 Ft
Garancia
6 hónap
Elfogadott fizetési módok
  1. Utánvét
Kérdésed van az ajánlatról?

Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Legutóbbi kérdések

Az oldal használatával elfogadod a Felhasználási feltételeinket   •   Eladókra vonatkozó Felhasználási feltételeink   •   Partner regisztráció   •   Affiliate