Diaflex biobalzsam (23 ml)

5 100 Ft

Beszállító által ajánlott ár: 6 990 Ft 27%

Kívánt mennyiség:

  • Eladó: NR-GYM 2004
  • Szállítási díj: 2 000 Ft-tól
  • Szállítási idő: 10 munkanap
  • Szállítás módja: Futárszolgálat
  • Áru helye: Szirmabesenyő

Diaflex biobalzsam (23 ml)

Koncentrált, természetes biobalzsam magas sztévia kivonat és szerves ásvány tartalommal. Meggyorsítja a bőr tisztítását, lassítja az öregedését és tökéletesen hidratálja azt. A benne található szerves szilícium és ózonizált ásványok élénkítő hatással vannak a bőrre bármely életkorban. Krémek alapjául szolgál. Mint balzsam regeneráló hatással van a szájüregre és hajra.

Főbb jellemzői:

- táplálja és regenerálja a bőrt
- gyorsan feszesíti a bőrt
- táplálja a hajhagymákat
- segít megelőzni a fogszuvasodást
- pozitív hatással van a szervezet energetikai hálózatára

Diaflex biobalzsam egy koncentrált bioinformációs balzsam magas Sztévia (Stevia rebaudiana) kivonat tartalommal, ami egy indiánok által használt gyógynövény. Továbbá szerves ásványt is tartalmaz a közismert Sungit ásványból.

A balzsam előnye, hogy gyorsan feszesíti a bőrt, táplálja azt, valamint haj esetében táplálja a hajhagymákat is. Szájüregben alkalmazva segít megelőzni a fogszuvasodást. Gyorsítja a bőr tisztulását, lassítja elöregedését és tökéletesen hidratálja. A szerves szilícium és egyéb ásványi anyagok élénkítő hatással vannak a bőrre bármely életkorban. Nem hígított állapotban regeneráló arcmaszknak is használható, vízzel hígítva krémek alapjául szolgál. Mint balzsam, regeneráló hatással van a szájüregre és hajra. Használható fürdővízbe is. A felhasznált Sztévia kivonat antibakteriális, antivirális és antioxidáns hatással bír.

Milyen meridiánokra hat?
A Diaflex biobalzsam harmonizálja a 12 fő meridiánt és a 8 raktározó csatornát. Hatással van a test egész energetikai hálózatára, így hatása nagyon sokrétű. A Diochi a legújabb ismereteket felhasználva alkotta meg ezt a biobalzsamot, figyelembe véve a fitoterápia, homeopátia, kristályterápia, pszichotronika és a biorezonancia alapelveit. A balzsam összetevőit úgy válogatták össze, hogy azok kiegészítsék egymást és a legjobb harmonizáló hatást biztosítsák.

Mikor és hogyan használjuk?

Folyékony maszk: az arcbőr megtisztítását követően vigyen fel 1-2 adag Diaflexet. Alaposan kenje szét, hagyja hatni 15-20 percig, majd öblítse le és használja bármelyik Diochi krémet.

Bőr feszesítése: a nedves bőrre vagy nedves kézre vigyen fel egy kis adag Diaflexet (1/4 adag), majd kenje szét az arcán. Ahogy szárad a bőrünk érezni fogjuk a Diaflex feszesítő hatását. Ezt követően használja bármelyik Diochi krémet. A biobalzsam mindig jó ha kéznél van, mert azonnal ki tudjuk vele feszesíteni bőrünket.

Bőr tisztítása: ott ahol valamilyen bőrproblémával küzd, gyakran ekcémás vagy pikkelysömörre hajlamos tisztítsa meg a bőrt, nedvesítse be, majd vigyen fel a kezére fél adag Diaflexet és kenje szét.

Fürdővíz: a Diafelx biobalzsam fürdővízbe is alkalmazható, hogy a Sztévia pozitív hatását az egész testén érezze. Fürödjön édes vízben. A kozmetikai iparban a méz hidratáló hatását használják ki, ezt képes helyettesíteni a Diaflex. Ha fürdés után valaki megcsókolja, édes ízt fog érezni.

Haj: hajmosás után csepegtessen 1-2 adag biobalzsamot a haj gyökereihez és dolgozza el. A Diaflex több mint 60 ásványi anyagot, valamint antibakteriális és penészölő hatású fitokemikáliákat is tartalmaz, melynek köszönhetően javítja a fejbőr és haj állapotát.

Szájüreg: fogmosás után csepegtessen 1-2 adagot a szájába és hagyja egy percig hatni. Meglehet, hogy erősnek fog tűnni, de az amerikai indiánok több száz éve használják a Sztévia leveleit a szájüreg védelmére. A kutatók rájöttek, hogy a Guarani indián törzs szinte teljes egészében mentes a fogszuvasodástól, mert a Sztévia elpusztítja a szájüregben található káros baktériumokat. Laboratóriumi tesztek kimutatták, hogy a Streptococcus mutans, Pseudomonas aeruginosa, Proteus vulgaris baktériumok nem képesek fejlődni a Sztévia hatóanyagainak jelenlétében.

Esettanulmány
A Guarani indiánok szerint az édes íz amit a Sztévia rágcsálása hagy a szájban segít megfeledkezni a kalorikus és zsíros ételekről valamint segít jobban koncentrálni és fizikailag energiát ad. Ezt később a modern orvostudomány is bizonyította. Ha valami édeset veszünk a szánkba, majd kiköpjük akkor annak ellenére, hogy nem ettünk semmit, az agyunk azt az impulzust kapja, hogy kalóriadús ételhez jutunk, ezért a test elkezd energikusabban dolgozni. Növekszik a kalóriaégetés, javul a metabolizmus. A tesztek során 3 csoportot vizsgáltak meg. A feladatuk az volt, hogy több tíz négyzetméter cukornádat kellett kivágniuk. Az első csoport csak vizet ivott. A második csoport édes vizet ivott. A harmadik csoport édes vízzel öblítette ki a száját. Kezdetben az első két csoport egyformán haladt, a harmadik pedig le volt maradva. A feladat felénél az édes vizet ivók vezettek, de a feladatot mégis a harmadik csoport nyerte, akik csak öblítettek. A második csoportnál az édes víz kezdetben sok energiát adott, de aztán leterhelte a szervezetet. A harmadik csoportnál is megjelent a pozitív hatás, de lassabban, viszont a leterhelés nem jelentkezett, mivel a valóságban nem került cukor a szervezetbe.

Összetétel:
Stevia rebaudiana, Sungit szerves ásvány, Víz

Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Szállítási információk

Utánvét
2 000 Ft-tól
Garancia
1 év
Elfogadott fizetési módok
  1. Előre utalás
  2. Utánvét
Kérdésed van az ajánlatról?

Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Legutóbbi kérdések

Az oldal használatával elfogadod a Felhasználási feltételeinket   •   Eladókra vonatkozó Felhasználási feltételeink   •   Partner regisztráció   •   Affiliate