D-life szénhidrátcsökkentett liszt és körettészta csomag

4 500 Ft

Eredeti ár:6 071 Ft Kedvezmény:-26%

Kívánt mennyiség:

  • Eladó: D-life
  • Szállítási díj: 1 090 Ft-tól
  • Szállítási idő: 1 munkanap
  • Szállítás módja: Futárszolgálat
  • Áru helye: Budapest (XV. kerület)
D-life szénhidrátcsökkentett liszt és körettészta csomag


Tartalma:

- 6 csomag D-life szénhidrátcsökkentett körettészta vegyesen

- 1 csomag D-life sütőkeverék (500g)

- 1 csomag D-life sütőkeverék 70% teljes kiőrlésű liszttel (500g)

- 1 csomag D-life süteménykeverék (500g)D-life szénhidrátcsökkentett termékcsaládról:

A D-life élelmiszerek alapanyaga egy, a fejlesztők (Szegedi Gabonakutató és Diabet Trade Kft.) által jegyzett nemzetközi szabadalommal védett, megoldásában eddig a világban sehol nem alkalmazott összetételű tészta, mely csak természetes alapanyagot tartalmaz, korpamentes, szénhidráttartalma minimum 30 %-kal kevesebb az azonos típusú normál termékekhez viszonyítva. Tojást nem tartalmaznak így, szavatossági idejük 3 év.

A D-life termékek galaktomannán tartalmuk miatt (a galaktomannán a pillangósvirágúak családjába tartozó guarbab magjában található természetes rostkomponens) hosszan elnyújtott lassú felszívódást biztosítanak, tehát az ún. "Low and Slow" -hatásnak köszönhetően fogyasztásukkor hosszabb ideig tapasztalunk teltségérzetet.

A galaktomannánt tartalmazó termékek kellemes ízűek, a nap bármely szakában fogyaszthatók (nincs fűrészporjellegük), rosttartalmuk pedig az alapélelmiszereknél magasabb.

Szakmai elismerés: Innovációs Díj 2005

D-life sütőkeverékek felhasználási útmutatója: kenyérsütés kenyérsütő gépben:

Oldjuk fel 8 g élesztőt kevés langyos vízben, egészítsük ki fél literre és öntsük be a sütőgép sütőformájába. Tegyünk hozzá egy kanál étolajat, indítsuk el a programot és a keverőlapát/ok beindulása után öntsük bele 500 g D-MIX sütőkeveréket. A gép tetejét csukjuk le. A dagasztási program befejezése után nyissa fel a tetőt és igazítsuk középre a tésztát. A kelesztés befejezésekor vízbe mártott villával szurkáljuk meg a tészta tetejét 3-4-szer, majd vízzel kenjük meg (ecsettel, kenőtollal), ezen túl nem célszerű felnyitni a tetőt a további munkafolyamat alatt. A sütést és melegen tartást követően, hőálló kesztyűvel vegyük ki a gép sütőformáját és borítsuk ki a terméket. Fém vagy farácson hagyjuk hűlni. Beállítási adatok: Dagasztás 30 perc, kelesztés 1 óra 30 perc, sütés 1 óra, melegen tartás 1 óra. A fenti időpontok betartása esetén egyenletesen sült, megfelelő héjú terméket kapunk.

Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Szállítási információk

Futárszolgálat
Előre utalás Utánvét
0 Ft - 1500 Ft 950 Ft 1 220 Ft
1501 Ft - 4000 Ft 990 Ft 1 290 Ft
4001 Ft - 1 090 Ft 1 370 Ft
Garancia
Nincsen
Elfogadott fizetési módok
  1. Előre utalás
  2. Utánvét
Kérdésed van az ajánlatról?

Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Legutóbbi kérdések

Az oldal használatával elfogadod a Felhasználási feltételeinket   •   Eladókra vonatkozó Felhasználási feltételeink   •   Partner regisztráció   •   Affiliate