D-life MEGA csomag egészséges, tartós élelmiszerekkel

7 000 Ft

Eredeti ár:9 047 Ft Kedvezmény:-23%

Kívánt mennyiség:

  • Eladó: D-life
  • Szállítási díj: 1 090 Ft-tól
  • Szállítási idő: 1 munkanap
  • Szállítás módja: Futárszolgálat
  • Áru helye: Budapest (XV. kerület)
D-life szénhidrátcsökkentett liszt és körettészta csomag


Tartalma:

- 8 csomag D-life szénhidrátcsökkentett körettészta vegyesen (200g)

- 1 csomag D-life szénhidrátcsökkentett sütőkeverék (500g)

- 1 csomag D-life szénhidrátcsökkentett sütőkeverék 70% teljes kiőrlésű liszttel (500g)

- 1 csomag D-life szénhidrátcsökkentett süteménykeverék (500g)

- 1 csomag D-life rozsbúza többgabonás sütőkeverék (500g)

- 1 csomag D-life nyírfacukor (250g)D-life szénhidrátcsökkentett termékcsaládról:

A D-life szénhidrátcsökkentett élelmiszerek alapanyaga egy, a fejlesztők (Szegedi Gabonakutató és Diabet Trade Kft.) által jegyzett nemzetközi szabadalommal védett, megoldásában eddig a világban sehol nem alkalmazott összetételű tészta, mely csak természetes alapanyagot tartalmaz, korpamentes, szénhidráttartalma minimum 30 %-kal kevesebb az azonos típusú normál termékekhez viszonyítva. Tojást nem tartalmaznak így, szavatossági idejük 3 év.

A D-life termékek galaktomannán tartalmuk miatt (a galaktomannán a pillangósvirágúak családjába tartozó guarbab magjában található természetes rostkomponens) hosszan elnyújtott lassú felszívódást biztosítanak, tehát az ún. "Low and Slow" -hatásnak köszönhetően fogyasztásukkor hosszabb ideig tapasztalunk teltségérzetet.

A galaktomannánt tartalmazó termékek kellemes ízűek, a nap bármely szakában fogyaszthatók (nincs fűrészporjellegük), rosttartalmuk pedig az alapélelmiszereknél magasabb.

Szakmai elismerés: Innovációs Díj 2005

D-life Rozsbúza többgabonás sütőkeverék a Szögedi Rozsbúza védjegyű termékcsalád része, amely az egészséges táplálkozást segítő, magasabb ásványi anyag tartalmú és diétás rostban gazdag lisztkeverékeket és pékárukat foglal magába.

A rozsbúzából készült kenyér fogyasztása rendszeresen ajánlott, ugyanis 30-35 százalékban tartalmazza a szervezet számára szükséges teljes rostanyagmennyiséget, illetve azok az ásványi anyagok, amelyek a rozsbúza héj alatti rétegében vannak, fontos élettani funkciót töltenek be.

A nyírfacukor (xilit) a nyírfából nyert édes anyag neve, egy olyan természetes édesítőszer, mely semmilyen mellékízzel nem rendelkezik. Kevesebb kalóriát tartalmaz és kisebb a glikémiás indexe, mint a cukornak, ezenkívül csökkenti az étel utáni vágyat. A vércukorszintet stabilizálja, egyenletesen alacsonyan tartja, így a cukorbetegeknek kifejezetten hasznosnak minősül. Hozzájárul a fogak egészségéhez, megakadályozza a kórokozók megtapadását az orr és a torok sejtjein.

Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Szállítási információk

Futárszolgálat
Előre utalás Utánvét
0 Ft - 1500 Ft 950 Ft 1 220 Ft
1501 Ft - 4000 Ft 990 Ft 1 290 Ft
4001 Ft - 1 090 Ft 1 370 Ft
Garancia
Nincsen
Elfogadott fizetési módok
  1. Előre utalás
  2. Utánvét
Kérdésed van az ajánlatról?

Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Legutóbbi kérdések

Az oldal használatával elfogadod a Felhasználási feltételeinket   •   Eladókra vonatkozó Felhasználási feltételeink   •   Partner regisztráció   •   Affiliate