Ez az ajánlat sajnos lejárt. Iratkozz fel hírlevelünkre , hogy legközelebb egyetlen ajánlatról se maradj le!

Válogass népszerű ajánlatainkból:

Eredeti ár:24 990 Ft
18 490 Ft
Eredeti ár:41 990 Ft
32 990 Ft
Eredeti ár:29 990 Ft
24 990 Ft
Eredeti ár:54 775 Ft
15 990 Ft

A lejárt ajánlat adatai:

Csontkovácsolás Tanfolyam

25 980 Ft

Eredeti ár:39 980 Ft Kedvezmény:-35%

Kívánt mennyiség:

Csontkovácsolás Tanfolyam
Csak 25.980 Ft - ért

Időpont: 2020. szeptember 10. (csütörtök)A képzésről:

A csontkovácsolás a manuál terápiának azon irányzata, amely az emberi csontok és ízületek korrekciós kezelésére alakult ki, ötvözi a népi csontkovácsolás, kiropraktika és az oszteopátia egyes elemeit. A csontkovácsolás során a kimozdult ízületet a körülötte lévő izom fellazításával és egy megfelelő mozdulat segítségével a csontkovács lehetőséget teremt, hogy az ízületet megtalálja az eredeti rendeltetési helyét, így hatékonyabban tudják ellátni a feladataikat. E módszer alapja az izmok és inak lazítása, nyújtása a gerinc kimozgatása. Mindez elősegíti a szimmetrikus testtartás visszaállítását, az izomzat az idegrendszer ellazulását a nyirokrendszer serkentésével együtt.

Ha a gerincoszlopunk, a csigolyák, a porckorongok, a gerinc melletti izmok bármilyen problémával küzdenek, az nem csupán háti panaszokat okozhat, hanem számtalan más betegség, tünet, fájdalom előidézője lehet, hiszen nyomhatják, sérthetik a kilépő ideggyököket, amelyek aztán az általa beidegzett szervekben is okozhatják az említett problémákat. A lágy csontkovácsolás módszerével a panasz okát próbáljuk megszüntetni, ami a legtöbb esetben - ahogy említettük - a gerincből, illette a mellette elhelyezkedő izmokból ered.

Mi a hatása a csontkovácsolásnak?

Főként a mozgásszervi panaszokkal, lumbágóval, derék-, nyak-, fejfájással küszködőknek segíthet. Olyan manuális technikákat mutatunk be, melyek az ízületeket nem feszítik, és nem csavarják túl!
A kezelés célja az ízületek szakszerű kimozgatása, az ízületi blokkok felszabadítása.

A csontkovácsolás célja:

Kezelésünk célja, az izomzat masszázzsal történő fellazítása után az ízületi blokkokat igyekszem passzív kimozgatással szakszerűen felszabadítani, ezáltal a csigolyáknak lehetőségük adódik arra, hogy az adott állapotnak megfelelően visszarendeződjenek optimális állapotukba. Nem durva erőkifejtéssel történik az ízületek csontok közvetlen ?kiropogtatása?, hanem masszázstechnikával fellazított izomzat következtében a kezelés során az ízületek kis segítséggel többnyire szinte maguktól helyükre ugranak, gyógyulnak.

A képzés célja:

Célunk olyan szakemberek képzése, akik az elméleti és gyakorlati ismeretanyag elsajátításával, képesek lesznek csontkovácsolás szolgáltatást nyújtani, mely segítségével a hallgató egy komplett kimozgatást tud végezni.

Kinek ajánljuk a tanfolyamot? 

 • leendő masszőröknek, akik a szolgáltatásaikat szeretnék bővíteni
 • aki csak otthon, családja, barátai körben szeretne csontkovácsolást alkalmazni.

Jelentkezés előfeltétele: A tanfolyam minden előképzettség nélkül, bárki által elvégezhető, 18 éves kor felett!

A tanfolyam tematikája:

 • Kiropraktika története
 • Mozgásszervi anatómia ismerete (csontok, izmok, ízületek, gerinc anatómia)
 • Kezelés indikációi és konrtaindikációi, élettani hatásai a szervezetre
 • A csontkovácsolás rendszerének gyakorlati bemutatása, testrészenként haladva (lazítások, kimozgatások, nyújtások alkalmazása)

A tanfolyam dátuma: 2020. szeptember 10. (csütörtök), 13.30-19.30

Vizsga időpontja- anyaga:

Vizsgát tenni a tanfolyamot követően 3 hónapon belül nyílik lehetőség. A Stúdió fenntartja magának a jogot arra, ha nem lenne meg a csoportos vizsga minimum létszáma, hogy csak az egyéni vizsgát biztosítsa, melynek különbözeti árát a vizsga előtt esedékes átutalni.

A vizsga az elméleti anyagból (feladatlap), valamint a gyakorlati anyagrészből lesz (modellen mutatva), vagy skype-on vagy a zoom programon keresztül. A vizsgára a modellt a vizsgázónak kell biztosítania.

Sikeres vizsga esetén a hallgatók névre szóló, sorszámozott, bélyegzővel ellátott Tanúsítványt kapnak- megnevezése: Csontkovácsolás, mely segítségével a vizsgázó a tanfolyamon tanult kimozgató programot tudja elvégezni, Vállalkozásban végezhető tevékenység, a hatályos törvények szerint. 

Tevékenységi kör Teáor-száma: 8690

Szükség esetén (angol-német, és még másik 5 nyelv) idegen nyelvű Tanúsítványt is kiállítunk (3000Ft/nyelv), a tanfolyam napjára történő igénylés esetén, későbbi időpontban 5000Ft/nyelv. Tanúsítványt a vizsga napjától számított 1 évig állítunk ki. A tanúsítványokat postai úton küldjük el, ajánlott levél formájában, karton papírban. A postai díj: 830Ft, mely összeget az igénylő előreutalással egyenlít ki.

Az oktatás helyszíne: a pontos helyszín a tanfolyami tájékoztatóban lesz kiküldve.

Tanulási segédlet: jegyzet, melyet e-mailben biztosítunk.

A tanfolyamhoz szükséges:

 • Kényelmes, szabad mozgást biztosító ruházat, fürdőruha, papucs
 • Modell, akin gyakorolsz
 • Lepedő, törölköző, 1-1 db
 • Masszázskrém vagy olaj


  Vizsgadíj tartalmazza: 

 • Az elméleti és gyakorlati oktatás díját
 • A tanfolyami jegyzet díját
 • A magyar nyelvű tanúsítvány kiállítási díját

Nem tartalmazza a vizsgadíjat, mely csoportos vizsga esetén 4000Ft (csoportos vizsga 4 főtől), egyéni vizsga esetén 6000Ft, a Stúdió által küldött számlaszámra kell befizetni a tanfolyam előtti héten.A vizsga minden résztvevő számára kötelező, kezelés hivatalosan csak a megszerzett vizsga elvégzése után végezhető. A vizsgát egy külön időpontban  egyeztetett időpontban lehet megtenni, a Stúdióval egyeztetve. Tanúsítványt csak vizsgázott résztvevő kaphat! A tanúsítvány kiküldésének postai díját, mely belföldre 830Ft.

Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Információk a szolgáltatóról


Fizetési információk

Elfogadott fizetési módok:

Személyes átvétel
ingyenes
Garancia
Nincsen
Elfogadott fizetési módok
 1. Előre utalás
Kérdésed van az ajánlatról?

Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Legutóbbi kérdések

Az oldal használatával elfogadod a Felhasználási feltételeinket   •   Eladókra vonatkozó Felhasználási feltételeink   •   Partner regisztráció   •   Affiliate