Családfakutatás - Kik vagyunk? Házastársaknak (vagy 2 fő részére)

349 000 Ft

Beszállító által ajánlott ár: 750 000 Ft 53%

Kívánt mennyiség:

A  CSALÁDFA  MINDEN  ALKALOMRA  KÜLÖNLEGES  AJÁNDÉK!
Születésnapra, Évfordulóra, Esküvői ajándéknak, minden Ünnepnapra, hogy megtudjuk KIK VAGYUNK, HONNAN EREDÜNK
Családfakutatás - családtörténeti kutatás Házastársaknak - Esküvőre, közös jövőre készülőknek
Family csomag 2 fő részére 750.000 Ft  helyett  349.000 Ft

Bárdossy Péter profi szakembertől, 25 éve családfakutató, történész-levéltáros a Magyar Levéltárosok Egyesülete, a Magyar Heraldikai és Genealógiai Társaság, a Magyar Történelmi Társulat és az Association of Professional Genealogist (USA) tagja.

A "KLASSZIKUS" CSALÁDFA  -  ŐSFA - ELKÉSZÍTÉSE  AZ  1700-AS  ÉVEK VÉGÉIG:
(Nemes családoknál akár az Árpád-korig)

Generációnként a felmenők száma duplázódik, azaz mindenkinek 4 nagyszülője, 8 dédszülője, 16 ükszülője, 32 szépszülője van. A sor természetesen folytatódik tovább. A legjobb módszer hozzáértő szakértő segítségével, hogy a lehető legtöbb felmenőt felkutassuk. Bárdossy Péter sokoldalú tapasztalattal, évtizedes szakmai múlttal rendelkező, elismert CSALÁDFAKUTATÓ - genealógus, levéltáros, történész - aki mögött számos publikáció és eredményes kutatási munka áll.
Bizonyára emlékszik rá, hogy valamikor régebben látott a nagypapa vagy nagymama levendula illatú fiókjában régen elsárgult papírokat, melyeken cirkalmasan vagy éppen gyöngybetűkkel írt nevek, dátumok szerepeltek. Talán Ön is lapozgatta a megörökölt Bibliát, melybe gondos kezek feljegyezték a születések, házasságok és a szomorú halálozások dátumait.

Emlékszik még arra, mikor gyerekfejjel hallgatta a történeteket olyan emberekről, akiknek csak a keresztnevét és tulajdonságát értette? Ugye ismerősek az efféle történetek, melyek úgy kezdődnek, hogy: "A sánta Pista bácsi, aki mindig leesett a lóról..." Szeretné megtudni, hogy kik voltak ezen történetek szereplői? Kik azok a családtagok, akik elsárgult fotókról tekintenek Önre?
Génjeink már évezredek óta öröklődnek egyik nemzedékről a másikra.
A nemzedékek - más szóval generációk - egymás közötti kapcsolatának kutatása, felderítése maga a genealógia, azaz családfakutatás.
Sokan gondolkodnak úgy, hogy felesleges azzal foglalkozni, hogy honnan jövünk, inkább arra figyeljünk, hogy hová tartunk. Anélkül azonban, hogy ismernénk személyes jelenünk előzményeit, elődeink kilétét, életüket és cselekedeteiket nehezebb felkészülni az előttünk álló jövőre.
Múltunk megismerése erőt adhat a mában és segítséget jelenthet utódaink számára az elmúlt korok jobb megismeréséhez, megértéséhez.

Az ajánlat kizárólag az 1980 előtt született személy egyenesági felmenőinek kutatására vonatkozik. Minimálisan szükséges adatok: 4 nagyszülő pontos születési helye és ideje.

A genealógia tudománya sokáig csak a nemesi származású családokkal foglalkozott. Ezen családok számon tartották és utódaiknak jól dokumentálva átadták felmenőik családfáját, őseik történetét. Mára ismét reneszánszát éli azok körében, akik felismerték annak fontosságát, hogy megismerjék régmúlt korokgenerációit.

Akiknek eddig cégünk elkészítette a családfáját közismert személyek közül:
Dr. Czeizel Endre, Geszti Péter, Zsidró Tamás, Kovács Nimród, Ocskay Gábor, Petrovszky Kruppa Judit, Sárfalvi Péter, Kolczonay Ernő, Madaras József, Csányi Sándor, Lezsák Sándor, Dr. Bárándy György, Dr. Bárándy Péter, Dr. Szekeres Imre, Grosics Gyula

Tevékenységünk és referenciánk levéltári területen:
2004-2006: Együtt Diósdért Alapítvány
2005-2007: Biatorbágy Város Önkormányzata
2007-2009: Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata (közbeszerzési eljárás keretében)
2009-2012: Törökbálint Város Önkormányzata


MIÉRT  MINKET  TISZTELJEN  MEG  BIZALMÁVAL?
AZÉRT, MERT értéket teremtünk, mely generációk számára válik felbecsülhetetlen kinccsé.
AZÉRT, MERT szeretjük azt, amit csinálunk!
AZÉRT, MERT a családfakutatás számunkra nem csupán "elvégzendő feladat" hanem a hivatásunk!
AZÉRT, MERT több mint 15 éve foglalkozunk professzionális szinten családtörténeti kutatással.
AZÉRT, MERT mi valóban rendelkezünk azon szakmai ismeretekkel, tapasztalatokkal és iskolában nem tanulható elméleti és gyakorlati tudással melyre Önnek szüksége van!
AZÉRT, MERT a kutatást szakértelemmel, lelkiismeretesen, megbízhatóan és ellenőrizhetően végezzük.
AZÉRT, MERT a határokon átnyúló, kiterjedt kapcsolatrendszerünk költséghatékonnyá teszi a külföldi kutatást.
AZÉRT, MERT munkánkat magas színvonalon és eredményesen végezzük.
AZÉRT, MERT az Ön elvárásainak megfelelő külső és belső tartalmú dokumentációt adunk át.
AZÉRT, MERT az általunk elkészített családfára garanciát vállalunk!
AZÉRT, MERT mi itt voltunk 10 éve is és itt leszünk 10 év múlva is.
AZÉRT, MERT elégedett ügyfeleink visszajelzései alapján tudjuk, hogy jó úton haladunk.

MIÉRT  VAN  ÖNNEK  IS  SZÜKSÉGE  RÁNK?
Ismerjük az anyakönyvek vezetésének szabályait, módozatait valamint lelőhelyeit.
A korabeli anyakönyvek nyelvezete, írásmódja az egyes korokban különféle volt. A római katolikus anyakönyveket magyar nyelven csupán a XIX. század végétől vezették - ezt megelőzően csupán egy rövid időszakban, az 1840-es években. Ezt két-három évtizedet leszámítva latinul íródtak. Ezen felül a gyakorlatlan szem a korabeli kézírást sem képes elolvasni, értelmezni.

Gyakori probléma továbbá, hogy az adott településen nem minden esetben volt a kutatandó felekezetnek temploma. Ilyenkor meg kell keresni, hogy hol, mely helyeken anyakönyvezték a híveket, ennek megállapításához is szakember szükséges. Sok esetben ismerni kell a korabeli szokásokat ahhoz, hogy a keresett személy vagy család nyomára bukkanjunk. Ez sokéves tapasztalat hiányában meglehetősen reménytelen. A kutatás hosszadalmas, időigényes feladat, melyet hobbiként, vagy csupán a szabadidőben végezni nem elég hatékony.

Mindenkinek 4 nagyszülője, 8 dédszülője, 16 ükszülője, 32 szépszülője van. A sor természetesen folytatódik tovább, egészen az 1700-as évek elejéig tárjuk fel a múltat.
A kutatás végeztével a fellelt adatok családfába rendezve, egy speciálisan ezt a célt szolgáló program által rajzolt formátumban kerülnek átadásra nyomtatott illetve digitális formában. A dokumentációs anyagban szerepeltetjük a felmenőkkel kapcsolatosan talált valamennyi információt, így felekezeti hovatartozásuk és foglalkozásuk is kiderül. Ahol már rendelkezésre áll, ott mellékeljük az anyakönyvek digitális másolatát is.
Ezen felül ismertetjük azon települések történetét, ahová a család egyes ágai elvezettek, mivel a településtörténet gyakorta adalékokkal szolgál a családtörténethez is.

A kutatás vállalt határideje 30-60 nap.

Amennyiben a felmenők között találunk nemesi családot is, melyet sikerül egyértelműen azonosítani, úgy lehetőség szerint közöljük a család történetét, címerét stb. mely nem jár plusz költséggel.

Az alapkutatás az egyházi és állami anyakönyvek alapján történik. Ezek a keresztelési (születési), házassági és halálozási anyakönyvek.

Számos sajtócikk és TV műsor igazolja kilétünket.

RÓLUNK  ÍRTÁK:Ezen referenciák biztosítékot jelenthet Ön számára is, hogy családja gyökerei feltárását Bárdossy Péter csapatára bízza. Tevékenységük ellenőrizhetően bizonyított.


AKCIÓS  ÁRAINK:
  • Cégünk most lehetőséget nyújt arra, hogy a természetes érdeklődés az ősök, a múlt iránt ne ütközzön anyagi korlátokba, célunk, hogy elérhetővé tegyük valamennyi érdeklődő számára gyökerei megismerését. Miért fizessen Ön azért többet, mert valaki nap mint nap távolról jár kutatni, vagy éppen azért, mert gyakorlatlanabb, vagy lassabban dolgozza fel az anyakönyvi bejegyzéseket?
  • Ön már a megbízás kezdetén tudja, hogy mennyit fog fizetni a végén, a meghirdetett összeg a kutatás végére sem növekszik, semmilyen további plusz költséggel nem jár!
  • Egy családfakutatást egyszer kell alaposan és kiváló minőségben elvégezni, most lehetősége nyílt rá, hogy valóban profi, hozzáértő szakemberre bízza.
Megjegyzés:
Az ajánlatban szereplő ár kizárólag a mostani határokon belüli kutatásra vonatkozik. A megrendelt családfakutatás alanyának a megrendeléskor be kell tölteni a 30. életévét.

VALAMENNYI  MUNKÁNKRA  ÉLETTARTAM GARANCIÁT  VÁLLALUNK!

"Hasznos szolgálatot tesz a hazának ki családja múltját feltárja, hiszen egy-egy család múltja, a haza történelmének egy-egy lapja."
Gyermekei, unokái, barátai hálásak lesznek Önnek azért, hogy készen kapják azt a tudást, melyet a múltból Ön nyújt át számukra!

Amennyiben nem áll rendelkezésére elegendő információ vagy elegendő idő a kutatás elindításához, úgy vásároljon egy díszes ajándékutalványt, szerettei, unokái, az utó nemzedéke örökre hálás lesz érte!
Rendelje meg mindkét fél családjára kiterjedő családfakutatást, az elkészített családfa ajándékként az esküvő egyik fénypontja lesz. Az ifjú házasok a közös jövő kapujában tekinthetnek vissza a múltra és ismerhetik meg ősfájukat.

OLVASSA EL  -  FONTOS TUDNIVALÓK:

A kutatás időtartam a megrendeléstől számított max. 2 hónap

Elfogadott fizetési módok, a megrendeléstől számítva 6 napon belül!
  • előre utalással
A kapcsolattartáshoz szükséges információk a megrendelés után 24 h belül a megrendelés meneténél megadott e-mail címre kapott  MEGRENDELÉS  VISSZAIGAZOLÁSA  tárgyú e-mailben lesz megtalálható!

Beváltáskor vigye magával a megrendelés meneténél megadott e-mail címre kapott feljegyzett 'MEGRENDELŐI AZONOSÍTÓSZÁMOT'.

Köszönöm megtisztelő bizalmát!

Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Fizetési információk

Elfogadott fizetési módok:

Személyes átvétel
ingyenes
Garancia
Élettartam garancia
Elfogadott fizetési módok
  1. Előre utalás
Kérdésed van az ajánlatról?

Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Legutóbbi kérdések

Az oldal használatával elfogadod a Felhasználási feltételeinket   •   Eladókra vonatkozó Felhasználási feltételeink   •   Partner regisztráció   •   Affiliate