Ez az ajánlat sajnos lejárt. Iratkozz fel hírlevelünkre , hogy legközelebb egyetlen ajánlatról se maradj le!

Válogass népszerű ajánlatainkból:

Eredeti ár:24 990 Ft
18 490 Ft
Eredeti ár:41 990 Ft
32 990 Ft
Eredeti ár:29 990 Ft
24 990 Ft
Eredeti ár:54 775 Ft
15 990 Ft

A lejárt ajánlat adatai:

Cellulit fogyasztó masszázs tanfolyam

15 980 Ft

Eredeti ár:27 980 Ft Kedvezmény:-43%

Kívánt mennyiség:

Cellulit fogyasztó masszázs tanfolyam

A képzésről:

A cellulit masszázs során a résztvevők elsajátítják azokat a speciális technikákat, melyek segítségével fellazítják, megtörik a cellulit kialakulásáért felellőssé tehető zsírcsomókat, majd a nyirokkeringés segítségével eláramoltatják a kiürült, felszabadult méreganyagokat, anyagcsere-végtermékeket. A cellulit kezelés során képes a masszőr a speciális krém és a speciális fogások segítségével szebbé varázsolni a bőrt, és a bőr alatti kötőszövetet.

A képzésen elsajátíthatjuk a manuális zsirbontó és az ahhoz kapcsolódó legújabb speciális alakformáló, méregtelenítő fogáselemeket, melyek aktivizálják, serkentik a méregtelenítést, elősegítik a felvitt professzionális kozmetikai alakformáló ampullák, krémek, gél pakolások bőrön keresztüli felszívódását. Mindezeknek köszönhetően belső kémiai metabolikus folyamatok indulnak el, melyek segítik munkánkat látványossá és eredményessé tenni.


Összefoglaló:

Az egyik legkeresettebb wellness kezelések egyike az alakformáló wellness, mely hatékonyan kezeli a cellulit (narancsbőr), a kötény has, a túlsúly valamint a bőr rugalmatlanságának problémáit.

A cellulit masszázs természetes, hatékony és kényelmes módon segít eltüntetni a narancsbőrt, amely  nem más, mint a test bizonyos részein - elsősorban has, comb, kar, fenék - kialakult zsírfelesleg, amelytől a szervezet nem tud megszabadulni.

A cellulit hátterében leggyakrabban a nyirokrendszer elégtelen működése áll, de okozhatják öröklött tényezők, mozgáshiány, helytelen táplálkozás, nem megfelelő minőségű és mennyiségű folyadék fogyasztása, stressz, fogamzásgátló szedése is. A nyirokrendszer szállítja el a sejtekből és a sejtközötti térből a salakanyagokat, s ha ez nem működik elégségesen, a salakanyagok felszaporodnak, rontják a sejtek anyagcseréjét.

A cellulit (narancsbőr) jellegzetes kötőszöveti egyenetlenség, mely a nők 90 %-át érinti. Jelentkezhet a csípőn, combon, hason illetve a felkaron is.  Megszüntetésében illetve elkerülésében jelentős szerep jut a mozgásnak, a helyes táplálkozásnak, egészséges életmódnak.

A cellulit masszázs célja:

A kezelés karcsúsít, átformálja a testkontúrt. A bőrt feszesebbé, selymesebbé teszi, jelentősen csökkennek a gödröcskék. Speciális masszázs, mely a bőr rugalmasságára, feszesítésére, striák halványítására és a kerület csökkentésére is kedvező hatással van. A Cellulit masszázs természetes, hatékony módon segít eltüntetni a narancsbőrt. Karcsúsít, átformálja testkontúrját. A bőrt feszesebbé, puhábbá és selymesebbé varázsolja.

 • karcsúsít
 • feszesíti a bőrt
 • halványítja a striákat
 • segít eltüntetni a narancsbőrt
 • csökkenti a körméretet

A képzés célja:

Célunk olyan szakemberek képzése, akik az elméleti és gyakorlati ismeretanyag elsajátításával, képesek lesznek cellulit-alakformáló- fogyasztó masszázs szolgáltatást nyújtani, mely segítségével a masszőr egy 45-60 perces komplett masszázst tud végezni.

Kinek ajánljuk a tanfolyamot? 

 • leendő masszőröknek, kollégáknak akik szépségszalonban, hotelben, wellness központban, egészségközpontban kívánnak elhelyezkedni vagy egyéni vállalkozást akarnak működtetni, bővíteni
 • aki otthon, családja, barátai körben szeretne cellulit- fogyasztó masszázst alkalmazni.

A tanfolyam tematikája

 • A cellulit kialakulásának okai
 • A cellulit fokozatai (I-II-III)
 • Cellulit masszázshoz használt speciális krémek és hatóanyagok
 • Cellulitmasszázs alapfogások, teljes cellulit-kezelési sor elsajátítása, köpölyözés

Jelentkezés előfeltétele: A tanfolyam minden előképzettség nélkül, bárki által elvégezhető, 18 éves kor felett!

A tanfolyam felépítése: intenzív, az elmélet távoktatásban, a gyakorlati képzés személyesen

A tanfolyam dátuma: 2020. szeptember 23. (szerda), 08.45-13.00                         

Vizsga időpontja- anyaga:

Vizsga lehetőség a tanfolyamot követően 3 hónapon belül nyílik lehetőség. A Stúdió fenntartja magának a jogot arra, ha nem lenne meg a csoportos vizsga minimum létszáma, hogy csak az egyéni vizsgát biztosítsa, melynek különbözeti árát a vizsga előtt esedékes átutalni.

A vizsga az elméleti anyagból (feladatlap), valamint a gyakorlati anyagrészből lesz (modellen mutatva), vagy skype-on vagy a zoom programon keresztül. A vizsgára a modellt a vizsgázónak kell biztosítania.

Sikeres vizsga esetén a hallgatók névre szóló, sorszámozott, bélyegzővel ellátott Tanúsítványt kapnak- megnevezése: Cellulit fogyasztó masszázs (fizikai közérzet javító masszőr, frissítő masszőr végzettséget szerez!), mely segítségével a vizsgázó a tanfolyamon tanult anyagot tudja elvégezni. Vállalkozásban végezhető tevékenység, a hatályos törvények szerint.  

Tevékenységi kör Teáor-száma: 9604

Szükség esetén (angol-német, és még másik 5 nyelv) idegen nyelvű Tanúsítványt is kiállítunk (3000Ft/nyelv), a tanfolyam napjára történő igénylés esetén, későbbi időpontban 5000Ft/nyelv. Tanúsítványt a vizsga napjától számított 1 évig állítunk ki. A tanúsítványokat postai úton küldjük el, ajánlott levél formájában, karton papírban. A postai díj: 830Ft, mely összeget az igénylő előreutalással egyenlít ki.

Az oktatás helyszíne: Budapesten lesz, a pontos helyszín a tanfolyami tájékoztatóban lesz kiküldve.

A tanfolyamhoz szükséges:

 • Kényelmes, szabad mozgást biztosító ruházat, rövidnadrág, uraknak fürdőnadrág, hölgyeknek kétrészes fürdőruha,  papucs
 • Modell (szükség esetén)
 • Lepedő, törölköző 1-1db

Vizsgadíj mely tartalmazza:

 • Az elméleti és gyakorlati oktatás díját
 • A tanfolyami jegyzet díját
 • A magyar nyelvű tanúsítvány kiállítási díját

Nem tartalmazza a vizsgadíjat, mely csoportos vizsga esetén 4000Ft (csoportos vizsga 4 főtől), egyéni vizsga esetén 6000Ft, a Stúdió által küldött számlaszámra kell befizetni a tanfolyam előtti héten. A vizsga minden résztvevő számára kötelező, kezelés hivatalosan csak a megszerzett vizsga elvégzése után végezhető. A vizsgát egy külön időpontban  egyeztetett időpontban lehet megtenni, a Stúdióval egyeztetve. Tanúsítványt csak vizsgázott résztvevő kaphat! A tanúsítvány kiküldésének postai díját, mely belföldre 830Ft.

Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Fizetési információk

Elfogadott fizetési módok:

Személyes átvétel
ingyenes
Garancia
Nincsen
Elfogadott fizetési módok
 1. Előre utalás
Kérdésed van az ajánlatról?

Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Legutóbbi kérdések

Az oldal használatával elfogadod a Felhasználási feltételeinket   •   Eladókra vonatkozó Felhasználási feltételeink   •   Partner regisztráció   •   Affiliate