Ez az ajánlat sajnos lejárt. Iratkozz fel hírlevelünkre , hogy legközelebb egyetlen ajánlatról se maradj le!

Válogass népszerű ajánlatainkból:

Eredeti ár:37 590 Ft
29 990 Ft
Eredeti ár:145 980 Ft
72 990 Ft

A lejárt ajánlat adatai:

Cascade Vision téliesített 2,6kW split klíma, beszereléssel

269 990 Ft

Eredeti ár:299 990 Ft Kedvezmény:-10%

Kívánt mennyiség:

  • Eladó: Sporol6
  • Szállítási díj: 5 990 Ft-tól
  • Szállítási idő: 3 munkanap
  • Szállítás módja: Futárszolgálat
Cascade Vision téliesített 2,6kW split klíma, beszereléssel


Cascade Vision Téliesített 2,6kW-os Hűtő-Fűtő Inverteres SPLIT KLÍMA BESZERELÉSSEL országosan 3m-ig
Ez a kimagaslóan prémium kategóriás klímaberendezés nem csak a nyári forró napokon jelent megoldást, amikor zavartalanul tud éjszaka aludni, mert nem kell izzadtan forgolódnia a felmelegedett lakásban, hanem a hideg tél beálltával is, kedvező megoldást jelent, hiszen a készülék akár állandó fűtésre is használható.
Így nem kell dideregnie a téli napokon sem, hiszen ezzel a FŰTÉSRE OPTIMALIZÁLT, TÉLIESÍTETT SPLIT KLÍMÁVAL kényelmesen fűthet a lakásában.

A split klímás fűtés gazdaságilag egy igen racionális alternatíva.
- Energiatakarékos: a kiválasztás során figyelembe kell venni a berendezés SCOP mutatóját. A hagyományos fűtési megoldásoktól eltérően ez a szám jóval magasabb 1-nél.
- Variálható: ugyanazzal a beruházással nem csak fűtést, de a hűtést, a párátlanítást és a levegő tisztítását is megoldhatjuk!
- Olcsóbb a kiépítése: bekerülési költsége általában jóval olcsóbb, mint a többi fűtési mód.
- Gyorsan teremt kellemes környezetet: bekapcsolás után meleg levegőt fúj a lakótérbe. Nem kell várni például a radiátorok felmelegedésére.

Mit tud a Cascade Vision fűtésben-
- SCOP: 4,0
- Fűtés üzemmód -22C külső hőmérsékletig
- Csepptálca fűtés: meggátolja, hogy a kültéri egységben keletkezett kondenzvíz lefagyjon, mely kárt okozhatna a készülékben.
- Intelligens előmelegítés: késlelteti a beltéri egység ventilátorának működését, ezáltal megakadályozza, hogy kellemetlen hideg levegő jusson a helyiségbe.
- Automata leolvasztás: az intelligens rendszer csak akkor futtatja le ezt a funkciót, ha szükséges, ezzel is jelentős energiát takarítva meg
- Típus: Oldalfali split klíma
- Hűtési teljesítmény: 2,6 kW
- Fűtési teljesítmény: 2,8 kW
- SEER: 6,1
- SCOP: 4,0
- Energiaosztály: A++/A+
- Működési hőm fűtési üzemmódban: -22 - +24 °C
- Működési hőm hűtési üzemmódban: -15 - +48 °C
- Max. csövezési hossz / szintkülönbség: 15/10 m
- Csőátmérő, folyadék / gáz: 6,35/9,52
- Hangnyomásszint beltéri: 26/32/36/39 dB(A)
- Hangnyomásszint kültéri: 52 dB(A)
- Beltéri méretek (szélxmagxmély): 790x275x200 mm
- Kültéri méretek (szélxmagxmély): 776x540x320 mm
- Súly (beltéri): 9 kg
- Súly (kültéri): 29.5 kg
- Környzetbarát R32 gáz
- Nem károsítja az ózon réteget, és az üvegházhatást okozó hatása is harmada a korábban használt gázokénak. Emellett, mivel egykomponensű gáz, könnyen újrahasznosítható.
- Wi-fi vezérlés
- A WiFi Smart alkalmazással okostelefonról a világ bármely pontjáról vezérelhető a készüléke, és akár csoportba is tudja illeszteni a berendezéseit.
- G10 technológiájú DC inverter vezérlés
- A legújabb GREE G10 inverter technológia folytán a kompresszor akár ultra alacsony fordulatszámmal is képes üzemelni, ami további energiamegtakarítást eredményezhet.
- A++ és A+ energiaosztály
- A Cascade légkondicionáló berendezések a világelsők közé tartoznak energiahatékonyságban. Ezzel is csökkentve a környezetünkre gyakorolt szén-dioxid terhelést.
- "I feel" kényelmi funkció
- A szobahőmérséklet pontos szabályozását teszi lehetővé a készülék távirányítójába épített érzékelő segítségével. Amennyiben a távirányítót a szoba egy megfelelő, jellemző pontján helyezi el, vagyis ott, ahol a legtöbbet tartózkodik, akkor a berendezés tökéletesen tud igazodni az Ön igényeihez és pontosan tudja tartani a kívánt hőmérsékletet.
- Iker forgódugattyús kompresszor
- A kompresszor két - egymáshoz képest 180°-ban elhelyezett - dugattyúja nagy hatásfokkal biztosítja a szükséges mértékű hűtőközeg áramlást. Ez a kialakítás garantálja a rezgésmentes, halk üzemelést, miközben a stabilitás is jelentősen javul és a kompresszor élettartama is jóval meghosszabbodik.
- Elegáns keskeny beltéri egység, LED kijelzővel
- 8°C Temperálás
- Téli időszakban fagyvédelmi temperálásra is alkalmas a berendezés azáltal, hogy ebben az üzemmódban 8 °C-os hőmérsékletet tud biztosítani jelentős energiamegtakarítás mellett.
- 3 fokozatú ventilátor
- A választható sebességfokozatok biztosítják, hogy mindig a kívánalmaknak megfelelően történjen a levegő áramoltatása.
- Párátlanítás
- A párátlanítás segítségével a szobahőmérséklet változtatása nélkül csökkenthető a helyiség páratartalma.
- Infra távirányító
- Intelligens leolvasztás
- A hagyományos leolvasztó rendszerekkel szemben, amik előre beállított időközönként leolvasztottak (akár óránként is), az intelligens rendszer csak akkor futtattja ezt, ha szükséges, ezzel is energiát takarít meg.
- Soft start (lágyindítás) funkció
- Ezen funkció segítségével a feszültség, valamint az indító áram mértéke is mérséklődik, ezáltal megóvja a készüléket a káros hatásoktól.
- Öntisztító funkció
- A készülék kikapcsolása után a ventilátor még 10 percig üzemel és eltávolítja a beltéri egységből a lecsapódott párát, így megakadályozza a gombák és baktériumok megtelepedését.
- Turbó funkció
- A beltéri egység ventilátorát extra gyors fordulatszámra állítva lényegesen gyorsabban érhető el a kívánt hőmérséklet.
- Éjszakai üzemmód
- 3 féle - személyre is szabható - alvás üzemmód. Az optimális éjszakai pihenés feltételeit teremti meg. Akár egyénileg is programozható. Az alvás funkcióval az éjjeli komfort könnyedén növelhető. Az alvás módban a hőmérséklet emelkedik az első órában hűtési módban, csökken fűtési módban. Majd 6 óra elteltével visszaáll az eredetileg beállított hőmérsékletre. Ezzel segít az alváshoz megfelelő hőmérséklet beállításában.
- Automatikus újraindítás áramkimaradás után
- A készülék egy esetleges áramkimaradás után automatikusan visszaáll a legutolsó beállított értékre.
- Automatikus lamella mozgatás függőlegesen
- Biztosítja a helyiség hőmérsékletének állandóságát a levegő egyenletes elosztásával.
- Zár funkció
- Gombkombináció használatával lezárhatjuk, illetve feloldhatjuk a billentyűzetet be- és kikapcsolt állapotban egyaránt.
- Cold Plasma ionizátor
- Olyan elektrosztatikus szűrő, amely először polarizálja a szennyeződéseket majd elektrosztatikus úton eltávolítja azokat. Csökkenti a szállópor részecskék koncentrációját. A plazma nem csak a mikroszkopikus porrészecskéket távolítja el hatékonyan a levegőből, hanem a cigaretta füstöt, szagokat, atkákat, baktériumokat és polleneket is.
- 1 W fogyasztás készenléti állapotban
- Téli üzemelés
- A kültéri egységbe épített kiegészítő egységeknek köszönhetően alacsony (-20 °C) kinti hőmérséklet esetén is alkalmas a berendezés a fűtésre.
- Cascade CWH09VW Vision Használati útmutató

KLÍMASZERELÉS Budapest, Pest megye és egész Magyarország területén!
A telepítés mindig előre jelzett időpontban.
Szerelőink F-gáz vizsgás szakemberek - megfelelő engedélyekkel és a klímaberendezések telepítéshez szükséges szakvizsgákkal rendelkeznek.

Az alapszerelés összege az alábbi anyagokat és szolgáltatásokat tartalmazza:

- Tanácsadás a vevői elégedettségért (hatékonyság, esztétikum, egészség, csendes üzem)
- Split klíma beltéri és kültéri egységének a szakszerű üzembe helyezését;
- Klímaberendezéshez szabványos gázvezeték kiépítését (3 méteren felül 4.990,- Ft /m);
- Kondenzvíz elvezetését (3 méteren felül 990,- Ft /m);
- Elektromos becsatlakozás kiépítését (2 méteren felül 990,- Ft /m);
- Az alapszereléshez szükséges szerelési- és segédanyagokat;
- Egyszeri beton fal fúrását 25cm-ig vagy 40-es téglafal-ig (plusz faláttörések 4.990,- Ft /db);
- A telepített rendszer szakszerű beüzemelését
- Oktatást a klíma használatáról
- Prémium garancia az elvégzett munkára (rendszeres előírásszerű karbantartás esetén, a karbantartás díja 9.990,- Ft + kiszállási díj, több beltéri egység esetén megbeszélés szerint)

Alapszerelésen felüli plusz költségek lehetnek:
- Kültéri egységet rögzítő tartó konzol 4.990,- Ft/ db
Egyszer kiszállási díj:
- Budapest területén INGYENES
- Pest Megye 4.990,- Ft
- Budapest 130 km-es körzetében 9.990,- Ft
- Budapesttől 130 km távolságon túl 19.990,- Ft

Hétvégi szerelés, munkaidőn kívüli szerelés az ügyfél kérésére: klíma-berendezésenként 30.000,- Ft, az alapszerelés és egyéb költségeken felül, ezt minden esetben kérjük előre jelezni, mert csak a szabad kapacitás erejéig megoldható.

Kért igény szerinti egyéb költségek lehetnek:
- Kábelcsatorna minden megkezdett méter 1.490,- Ft
- Kiegészítő idomok 490,- Ft/db
Kültéri egység 4m feletti magasságba történő telepítése, extrém feltételek melletti szerelés, (külön állványzat, kosaras autó) költsége és ügyintézése minden esetben a megrendelőt terheli. Ez nem érinti a panellakást, társas házat, egyéb magas épületet, amennyiben a kültéri egység elérhető helyre, pl.: terasz, erkély, vagy ablak alá telepíthető.

Engedélyek, biztonság:
Társasház, és műemlék jellegű épületek esetén a vásárló feladata gondoskodni a szükséges hatósági és társasházi engedélyek beszerzéséről.
A vásárló feladata biztosítani a munkaterületen a biztonságos munkavégzéshez szükséges szabad területet. Az ebből adódó káresemények, és helyreállítási költségek minden esetben a megrendelőt terhelik. Szekrények, polcok, berendezések és egyéb a biztonságos munkavégzést, és a kivitelezést akadályozó tárgyak eltávolítását, szakember kollégáink térítési díj ellenében sem tudják vállalni, ennek hiányában a berendezésekben keletkezett károkért egyedül csak a megrendelő felel.
A falfúrás a legnagyobb gondosság mellett is porral és a vakolatból leszakadó kisebb nagyobb darabokkal jár, a telepítés után ennek helyreállítása a megrendelő feladata, kollégáink e munkálatokat térítési díj ellenében sem tudják vállalni.
Az általunk előre megadott várható szerelési időpont tájékoztató jellegű információ, az időpontok egyoldalú változtatásának a jogát fenntartjuk.

Köszönjük a vásárlást!

Súly: 39 Kg

Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Szállítási információk

Futárszolgálat
Előre utalás Utánvét
0 gramm - 5000 gramm 2 490 Ft 2 490 Ft
5001 gramm - 10000 gramm 2 990 Ft 2 990 Ft
10001 gramm - 20000 gramm 3 490 Ft 3 490 Ft
20001 gramm - 30000 gramm 4 990 Ft 4 990 Ft
30001 gramm - 39999 gramm 5 990 Ft 5 990 Ft
40000 gramm - 49999 gramm 6 990 Ft 6 990 Ft
50000 gramm - 59999 gramm 7 990 Ft 7 990 Ft
60000 gramm - 8 990 Ft 8 990 Ft
Futárszolgálat Utánvét
0 Ft - 10000 Ft A termék súlya alapján számolt költség + 300 Ft
10001 Ft - 30000 Ft A termék súlya alapján számolt költség + 700 Ft
30001 Ft - 50000 Ft A termék súlya alapján számolt költség + 900 Ft
50001 Ft - 70000 Ft A termék súlya alapján számolt költség + 1290 Ft
70001 Ft - 100000 Ft A termék súlya alapján számolt költség + 1490 Ft
100001 Ft - 150000 Ft A termék súlya alapján számolt költség + 1890 Ft
150001 Ft - A termék súlya alapján számolt költség + 2290 Ft
Garancia
1 év
Elfogadott fizetési módok
  1. Előre utalás
  2. Utánvét
Kérdésed van az ajánlatról?

Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Legutóbbi kérdések

Az oldal használatával elfogadod a Felhasználási feltételeinket   •   Eladókra vonatkozó Felhasználási feltételeink   •   Partner regisztráció   •   Affiliate