Canal Toys So Magic varázslatos kristálykert nagy - többféle

2 490 Ft

Eredeti ár:4 590 Ft Kedvezmény:-46%

Kívánt mennyiség:

  • Eladó: Baba-Mama
  • Szállítási díj: 1 200 Ft-tól
  • Szállítási idő: 1 munkanap
  • Szállítás módja: Futárszolgálat
  • Áru helye: Szeghalom

Canal Toys So Magic varázslatos kristálykert nagy - többféle
Canal Toys So Magic varázslatos kristálykert nagy - többféleCanal Toys So Magic varázslatos kristálykert nagy - többféleCanal Toys So Magic varázslatos kristálykert nagy - többféleCanal Toys So Magic varázslatos kristálykert nagy - többféleCanal Toys So Magic varázslatos kristálykert nagy - többféleCanal Toys So Magic varázslatos kristálykert nagy - többféleCanal Toys So Magic varázslatos kristálykert nagy - többféle  
Alkosd meg saját Varázslatos Kristálykertedet! Ebben a készletben mindent megtalálsz, csak egy kevés vizet kell még hozzáadnod és a leírásban szereplő lépeseket követned, hogy saját kristálykert terráriumot készíthess!
Távolítsd el a kupolát, pattintsd le az alap fedőjét és önts az alapjába varázsport és vizet, majd helyezd vissza a fedőt, így a kert megépülhet rajta. Állítsd a kristálykert közepébe a varázsfádat, szórj köré csillámhomokot, helyezd el a különböző köveket, majd végül a figurákat. Terráriumod elkészült, és most már nézheted, ahogyan fejlődik a fád! Ehhez hagyd nyitva a kristálykert kupoláját, amíg a fa teljesen virágba nem borul. Helyezd a kristálykerted egy olyan helyre, ahol nyugodtan tudnak növekedni az ágakon a kristályok. Ha a fa már teljesen kifejlődött, kb. 12 órát kell várnod erre, helyezd lassan rá a kupola tetejét, és óvatosan tedd a kristálykertet olyan helyre, ahol mindenki gyönyörködhet benne!
A Varázslatos kristálykert nagy készlet többféle formában kapható. Alkothatsz kristálykertet: Szivárvány, Óceán és Sivatag témában is!

A szett tartalma:
- 1 terrárium
- 1 varázsfa
- 1 csomag varázspor
- 2 csomag csillámhomok
- Csillámkő és kisebb kövek
- Dekoráció
- 2 figura

Fontos:
- A készletek külön kaphatók.
- A feltüntetett ár egy darab szettre vonatkozik
- A feltüntetett szett típusa választható (sivatag, szivárvány, óceán)

Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Szállítási információk

Futárszolgálat
Utánvét Előre utalás
0 Ft - 34999 Ft 1 200 Ft 1 200 Ft
35000 Ft - ingyenes ingyenes
Garancia
6 hónap
Elfogadott fizetési módok
  1. Utánvét
  2. Előre utalás
Kérdésed van az ajánlatról?

Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Legutóbbi kérdések

Az oldal használatával elfogadod a Felhasználási feltételeinket   •   Eladókra vonatkozó Felhasználási feltételeink   •   Partner regisztráció   •   Affiliate