Braun Oral-B Trizone 500 elektromos fogkefe kék (D16.513)

10 990 Ft

Eredeti ár:17 990 Ft Kedvezmény:-39%

Kívánt mennyiség:

  • Eladó: Navidad
  • Szállítási díj: 0 Ft-tól
  • Szállítási idő: 2 munkanap
  • Szállítás módja: Futárszolgálat

Braun Oral-B Trizone 500 elektromos fogkefe kék (D16.513)
CSAK 10.990 Ft


Mindennapos fogmosás üzemmód 3D mozgással

Az Oral-B fogkefefejek széles kínálatával Ön is megtalálhatja a szükségleteinek megfelelő fogmosási eszközt. A Trizone 500 fogkefe számos Oral-B elektromos pótfejjel kompatibilis, így fogai mindig a megfelelő tisztításban részesülhetnek.

Kényelmes, a manuális fogkefék használatához hasonló fogmosási élmény
Az Oral-B Trizone 500 fogkefe fejét úgy tervezték, hogy az, utánozza a hagyományos fogkefék fejének alakját, kialakításának köszönhetően pedig fokozottan hatékony tisztítást tegyen lehetővé. Mi több, úgy végezheti a fogmosást ahogyan szokta, azonban könnyedén akár 100%-kal több lepedéket távolíthat el. Töltse fel a markolatot, és a három különleges fogmosási zóna aktiválódik. A Power Tip sörték elérik a hátsó fogakat, a rövidebb, rögzített sörték alapos tisztításban részesítik a fogak felületét, míg a hosszabb, söprő-sörték mélyen a fogak közé hatolva dolgoznak, és együttesen egy dinamikus fogmosást tesznek lehetővé. Mostantól a megszokott módon moshat fogat, és kimagasló eredményeket érhet el a tisztításban.

Indikátor sörtéi félidőben elhalványulnak, ezzel jelezve az alapos tisztításhoz szükséges fogkefefej cseréjének aktualitását (kb. 3 havonta).

Az Oral-B Trizone fogkefefej innovatív, hármas hatású mélytisztító sörtékkel rendelkezik, így a manuális fogkefékhez viszonyítva kimagasló lepedékeltávolítást tesz lehetővé.

Miért használjunk elektromos fogkefét ?

Az Oral-B világszerte a fogorvosok által elsőként ajánlott fogkefemárka. Az akár komoly fogászati problémákat eredményező, a fogmosás során gyakran elkövetett hibák kiküszöbölésére egyre több fogorvos javasolja az elektromos fogkefék használatát. A Trizone 500 fogkefe számos olyan tulajdonsággal bír, amelyek elősegítik, hogy Ön a legtöbbet kihozhassa elektromos fogkeféjéből. Minden Oral-B tölthető fogkefe klinikailag igazoltan akár 100%-kal több lepedéket távolít el, mint a manuális fogkefék. A tölthető elektromos fogkefék segítenek a gyakran előforduló hibás fogmosási technika kiküszöbölésében, mivel az, akár súlyosabb fogínyproblémákhoz is vezethet.

Fedezze fel a manuális fogkefék használatához hasonló, mégis kimagasló fogmosás élményét!

Emelje új szintre a fogmosás élményét és távolítson el akár 100%-kal több lepedéket, mint egy hagyományos kézi fogkefével: váltson az Oral-B Trizone 500 elektromos fogkefére! Az Oral-B Trizone 500 fogkefét gondosan fejlesztették ki, hogy Önnek és családjának páratlan fogmosási élményben lehessen része, amely biztonságos és hatékony is egyben. A tiszta fogakat és erős, egészséges fogínyt eredményező Oral-B Trizone 500 fogkefe gyengéden tisztítja azokat a területeket is, ahol a lepedékben található baktériumok általában megtelepszenek. Kimagasló lepedékeltávolítást nyújt még a nehezen hozzáférhető területeken is, emellett kíméletes a fogakhoz és a fogínyhez. A Oral-B Trizone 500 tölthető elektromos fogkefe a kiváló hatékonyságú lepedékeltávolítás érdekében, a termékcsalád többi tagjához hasonlóan 3D pulzáló és forgó tisztító technológiával működik. A vízhatlan markolat áramvédelmi szempontból biztonságos, és kifejezetten fürdőszobai használatra került kifejlesztésre. Csatlakoztassa a töltőegységet a konnektorhoz és helyezze rá a fogkefenyelet.

Fogkefefejek minden igényhez:

Sensitive pótfejek: kíméletes, az érzékeny fogak és fogíny számára ideális fogmosási élményt nyújt.
Az Oral-B Trizone fogkefefej innovatív, hármas hatású mélytisztító sörtékkel rendelkezik, így a manuális fogkefékhez viszonyítva kimagasló lepedékeltávolítást tesz lehetővé.
Precision Clean pótfejek: Több lepedék eltávolítására képes, mint a manuális fogkefék. Hozzájárul a szájüreg tisztaságához és a fogíny egészségéhez.
3D White fogkefefej: a korszerű fogmosásért és fogfehérítésért.
Oral-B Floss Action fogkefefej: a fogközök mélyrehatoló tisztításáért.

Gyakori kérdések:

Hogyan hasonlítható az Oral-B technológia a manuális fogkefékhez ?

A Trizone 500 fogkefét úgy tervezték, hogy használata hasonlítson a manuális fogkefék használatához, azonban azokkal ellentétben, még a fogközökben is akár 100%-kal több (vagyis kétszer annyi) lepedéket távolítson el. Ez a fogkefe még a fogínygyulladást is akár háromszor hatékonyabban csökkenti, akár kétszer mélyebbre hatol a fogak között és akár négyszer több lepedéket távolít el a fogíny vonalán, mint a manuális fogkefék. Innovatív mozgása kiváló tisztítóhatást eredményez a fogközökben, amelyeket a manuális fogkefék általában kihagynak.

Mely fogkefefejek kompatibilisek ezzel a fogkefével ?

A következő Oral-B fogkefefejek mindegyike használható az Oral-B Trizone 500 fogkefével: Floss Action, 3D White, Precision Clean, Sensitive Clean, Trizone, Power Tip, és Ortho.

Mennyi ideig őrzi meg töltöttségét a Trizone 500 ?

A hagyományos fogkefékhez képest kimagasló tisztítóhatást nyújtó Oral-B Vitality Precision Clean elektromos fogkefe, hatékonyan távolítja el a fogakról a lepedéket. Fogkefefeje minden egyes foghoz igazodva tisztít és gyengéden távolítja el a felületi elszíneződéseket. A teljesen feltöltött Oral-B Trizone 500 elektromos fogkefe rendszeres használat mellett akár 5 napon át működőképes. Annak érdekében, hogy akkumulátora megőrizze maximális kapacitását, a köztes töltések alkalmával néha engedje teljesen lemerülni. A legkiválóbb eredmény érdekében tegye ezt meg legalább félévente.

Használati útmutató

A fogkefe használata

Nedvesítse be a fogkefét és helyezze rá a fogkrémet .
Vegye a szájába a fogkefét és kapcsolja be.
Lassan, fogról-fogra haladva vezesse végig a fogkefét a fogak mentén. Kezdje a fogmosást a külső felületeken, majd térjen át a belső felületekre végül mossa meg a rágófelületeket.
Minden egyes szájkvadránsra egyenlő hosszúságú, 30 másodperces időt szenteljen.

A fogkefe tisztítása

A fogmosást követően a még bekapcsolt állapotban lévő fogkefe fejét öblítse le vízsugár alatt.
Kapcsolja ki a markolatot, majd mielőtt eltenné, tisztítsa meg a használt fejekkel együtt.

Jellemzők és előnyök

Emelje új szintre a 2-perces fogmosás élményét! Gyengéden eltávolítja a foglepedéket. Egyszerűen kezelhető üzemmód.

Specifikáció

Alapadatok:

Az év modellje: 2010
Termékcsalád: Oral-B
Modell: Oral-B Trizone 500
Termék típusa: Elektromos fogkefe

Funkciók:

Sörtemozgás típusa: 20,000 pulzáló / perc, 7,600 oszcilláló / perc
Sebességszabályozó: igen
Töltéskijelző: igen
Professzionális időzítő: minden 30 másodperc, minden 2 perc

Műszaki paraméterek:

Tápegység: akkumulátor induktív töltés

Fej:

Mennyiség: 1
Modell: 1 Oral-B Trizone
Alkalmazott technológia: System 3D 

Fejek: 1

Méretek:
magasság [cm]: 25.3
szélesség [cm]: 5.5
mélység [cm]: 11

Garancia:

garancia: gyártó
nemzetközi garancia: igen
garancia ideje: 24 hónap
szerviz helyszíne: Gyártó által autorizált szerviz

A doboz tartalma

Tartalmazza: Újratölthető fogkefemarkolat, Töltőállvány pótfejtárolóval, 1 db. pótfej: Trizone
További információk
Garancia     1 év


Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Szállítási információk

Futárszolgálat
Előre utalás Utánvét
0 Ft - ingyenes ingyenes
Személyes átvétel
ingyenes
Garancia
1 év
Elfogadott fizetési módok
  1. Előre utalás
  2. Utánvét
Kérdésed van az ajánlatról?

Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Legutóbbi kérdések

Az oldal használatával elfogadod a Felhasználási feltételeinket   •   Eladókra vonatkozó Felhasználási feltételeink   •   Partner regisztráció   •   Affiliate