Ez az ajánlat sajnos lejárt. Iratkozz fel hírlevelünkre , hogy legközelebb egyetlen ajánlatról se maradj le!

A lejárt ajánlat adatai:

Bobojca Palinta csepphinta, függőhinta, 200 kg terhelhetőség, 170 x 80 cm, türkiz

Kívánt mennyiség:

 • Eladó: Navidad
 • Szállítási díj: 2 490 Ft-tól
 • Szállítási idő: 2 munkanap
 • Szállítás módja: Futárszolgálat

Bobojca Palinta csepphinta, függőhinta, 200 kg terhelhetőség, 170 x 80 cm, türkiz

A palinta csepphinta ötlete

A nagyobbik kislányom imádta a bébikompot, minden nap épp eleget gurulgatott benne ahhoz, hogy később a kritikus cikkeket olvasva elkezdjek aggódni a mozgásfejlődése miatt. Ha a baba nem mászik elegendő ideig, nem stimulálja úgy az agy mozgásközpontját, koordinációs és később tanulás problémák léphetnek fel. El is vittem egy mozgásfejlesztő központba, ahol megállapították, hogy minden rendben, elég korán 1 évesen már járt, de kicsit bizonytalannak találtam. Rémlett, hogy miként festett az a szuper függőszék, amit a központban találtam, így elkezdtem a kivitelezését.

A palinta csepphinta haszna:

Pontosan megterveztem mindent, s már elsőre elkészült egy szuper függőhinta. A kislányom imádta és én is egy fokkal nyugodtabb lettem, hiszen a minden irányba kilengő függőszék egyensúlyozásra késztet, megdolgoztatja a mozgásközpontot és fejleszti azt. Azóta tökéletesítettem, fejlesztettem, s ma már talán én vagyok az, aki a legtöbbet melegíti a függőhinta babzsák párnáját.
A legkiválóbb nyugikuckó is tud lenni, de ha a gyerekek mókázásra és dühöngésre vágynak, remekül le tudja vezetni a felesleges energiákat is.

A palinta csepphinta dizájnja:

Szerintem már önmagában is kiváló lakberendezési tárgy a Bobojca palinta csepphinta. Egyedi vonalvezetése, kialakítása, vidám színei minden lakás, kert, vagy játszótér éke. A belső kellően semleges, nyugtató hatású, könnyű tisztítani. Csepphinta felszerelés otthon okosan

Hol tudod elhelyezni?

Sok helyen lehet biztonságosan rögzíteni és használni, mégis érdemes megbízhatóbb helyeket választani, mint például egy kevésbé forgalmas szobarész vagy ajtófélfa, esetleg a kertben egy fa vastag vízszintes ága.

Házon belül:
Régen az ajtófélfába fúrtak mindig két kampót és arra volt felakasztva a kis fahinta, ám ma már számos lehetőség kínálkozik ennek megoldására. Választhatod Te is az ajtófélfás módszert, de gondolkodhatsz plafonba fúrt kampós megoldáson vagy külön állványban, ha nem akarod megfúrni a falakat/mennyezetet. Ha eldöntötted, hogy milyen megoldást választasz a hinta rögzítéséhez, következő lépésként jelöld ki neki a helyet, például a gyerekszobában a kihasználatlan sarkot (már ha akad ilyen), vagy a nappaliban egy biztonságos részt. Nincs más hátra, mint felmérni van-e elég hely a palinta számára (nagyjából 4m2-rel kell számolnod) és utána összeszerelni, stabilan felerősíteni.
Házon kívül is elhelyezhető:
A legtöbb kertben biztos, hogy van valamilyen hinta felfüggesztve egy alacsonyabb faágra, amivel játszhatnak a kisebbek/nagyobbak a jó időben. Szerencsére a hintát fához is erősítheted, így gyermeked a természetben játszva élvezheti a napsütést és szívhatja magába a sok-sok D-vitamint. Ha ezt választod, még kampóra sem lesz szükséged, egyszerűen kötsz egy hurkot a fa ágára és abba akasztod bele a hintát. Érdemes egy vastag és stabil vízszintes részt választani, mert arra lehet a legjobban felrögzíteni a palintát


 • Ajánlott korosztály: 0-99 éves korig
 • Terhelhetőség: 200 kg
 • Anyag: Textil
 • Méretek: 170 x 80 / 70 cm
 • Súly: 3,5 kg
 • Csomag tartalma: 1 hinta, 1 kötél
 • Szín: türkiz

Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Szállítási információk

Utánvét
2 490 Ft-tól
Garancia
Élettartam garancia
Elfogadott fizetési módok
 1. Előre utalás
 2. Utánvét
Kérdésed van az ajánlatról?

Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Legutóbbi kérdések

Az oldal használatával elfogadod a Felhasználási feltételeinket   •   Eladókra vonatkozó Felhasználási feltételeink   •   Partner regisztráció   •   Affiliate