Bialetti Brikka Elite 2 személyes presszókávé főző

11 990 Ft

Eredeti ár:13 990 Ft Kedvezmény:-14%

Kívánt mennyiség:

  • Eladó: Navidad
  • Szállítási díj: 0 Ft-tól
  • Szállítási idő: 2 munkanap
  • Szállítás módja: Futárszolgálat

Bialetti Brikka Elite 2 személyes presszókávé főző
CSAK 11.990 Ft


Bialetti Brikka Elite 2

A speciális tető láthatóvá teszi a Brikka hihetetlen újdonságát: ?Kávé krémes habbal, olyan mint egy kávézóban?.

Intenzív és krémes, erős és bársonyos kávé, mely különleges pillanatokat szerez Önnek minden egyes nap.

A Bialetti Brikka forradalmasítja az otthoni eszpresszó készítés és fogyasztás gyakorlatát. A speciális nyomásszabályozó szelepnek köszönhetően otthonában élvezheti a gazdag, intenzív ízű habos kávét. 

A Brikka rendszer széles körű technológiai és minőségi kutatás eredménye, világszabadalom védi. A kávéfőző felső részében található a speciális, szabadalmazott nyomásszabályzó szelep, mely egy meghatározott nyomás eléréséig visszatartja a vizet.

A szelep nyitása után a víz erőteljesen préselődik át a kávén és spriccelve folyik ki, így az olasz espresso kávé tetejét koronázó cremához hasonló, krémes hab képződik az ital tetején, a kávé íze pedig aromákban gazdagabb, finomabb.

Gondosan kövesse a használati utasítást és élvezze az igazi krémes eszpresszót, mint amilyet egy itáliai bárban.

Durvára őrölt kávéval használja

Főzet maximális mennyisége összesen 80 ml (betöltött víz mennyisége 100 ml). Optimális mennyiség 80 ml betöltött víz, amiből összesen 70 ml főzetet készít.

A kávéfőzőbe soha nem rakjon az előírtnál több vizet! Gáztűzhely használatánál a láng ne érjen a kávéfőző oldaláig, ill. soha ne érje el a biztonsági szelepet. A kávéfőzővel nem lehet fél adagot készíteni, a szűrőtartó kosarat rakja tele kávéval, de ne tömörítse, ill. nyomja le a kávét.

Minél gazdagabb a hab, annál jobb a kávé. Hasonlóképp gondolkodsz a kávéról? A Brikka mokka főző a csészédet olyan intenzív ízekkel és sűrű, vastag habbal tölti ki, amelyre más gépek nem képesek. 

A Brikka titka egy  új, szabadalmi szeleptechnológiában rejlik, amely lehetővé teszi hogy rendkívül magas nyomáson üzemeljen - így kevesebb idő alatt teltebb ízű és aromákban gazdag kávét készít.

A kétszeres kinyerési rátának köszönhetően pedig sokkal intenzívebb ízvilág jellemzi a Brikka-val készített kávékat. A Brikka az eszpresszókészítés gyorsaságát ötvözi a legkrémesebb, habos élménnyel.

Legfontosabb jellemzői

2 csésze kávé
Minden típusú tűzhelyhez, kivéve az indukciós
Extra gazdag hab
Szabadalmaztatott szelep
Intenzív íz és gyors elkészítés
Csúcsminőség

A Brikka mokka főző tartós polírozott alumíniumból készült, nyolcszögletű testje pedig biztosítja a tökéletes hővezetést. Használható minden típusú tűzhellyel, kivéve az indukciós tűzhelyeket. Kényelmes markolat és a fedél műanyagból készült.

Habár általában az alumínium edények népszerűtlenek, itt nem ez a helyzet. A Brikka az idő során magába szívja a kávé ízét, amely így csak egyre autentikusabb és finomabb lesz. Pontosan az íze és a teljes rendszer egyszerűsége miatt annyira népszerű a Bialetti az egész világon. 

Hála a fedélen lévő üvegnek, a kávéfőzés teljes folyamatát kényelmesen szemrevételezheted.

Űrtartalom:
0,08 l

Alkalmas:
2 csészéhez


Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Szállítási információk

Futárszolgálat
Előre utalás Utánvét
0 Ft - ingyenes ingyenes
Személyes átvétel
ingyenes
Garancia
1 év
Elfogadott fizetési módok
  1. Előre utalás
  2. Utánvét
Kérdésed van az ajánlatról?

Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Legutóbbi kérdések

Az oldal használatával elfogadod a Felhasználási feltételeinket   •   Eladókra vonatkozó Felhasználási feltételeink   •   Partner regisztráció   •   Affiliate