Bestlife vezeték nélküli Bluetooth napszemüveg, sztereó hang zene lejátszása

4 490 Ft

Beszállító által ajánlott ár: 6 290 Ft 28%

Kívánt mennyiség:

  • Eladó: Mao Direkt Import
  • Szállítási díj: 1 580 Ft-tól
  • Szállítási idő: 3 munkanap
  • Szállítás módja: Futárszolgálat
  • Áru helye: Budapest (XII. kerület)

Bestlife vezeték nélküli Bluetooth napszemüveg, sztereó hang zene lejátszása

A Bestlife vezeték nélküli Bluetooth napszemüveg a tökéletes kombinációja a napszemüvegnek és a Bluetooth headsetnek. Az ergonomikus kialakítású napszemüveg minden arcformához illeszkedik, míg a keret hő- és hidegálló, rugalmas és strapabíró, és nagy szilárdságú, hosszú ideig tartó használat során se zavaró.

A kihangosítás segít a könnyű , vezetésben, utazásban, kültéri tevékenységek közben. A polarizált lencsék tükröződésmentesek, és intelligens zajcsökkentő funkcióval rendelkeznek, amelyek tisztább és gördülékenyebb beszélgetést biztosítanak.

A bestlife vezeték nélküli Bluetooth napszemüveg nagy adatátviteli sebességgel, stabil kapcsolattal és alacsony energiafogyasztással rendelkezik. Az újratölthető lítium akkumulátor kapacitása 150mAH 3,7V, és az audio dekódoló fej 15 bit. Az SNR értéke ?60 dB.

Használható vezetéshez, utazáshoz, szabadban és minden más helyzetben, amikor zenét szeretne hallgatni, vagy hívásokat szeretne fogadni.

A csomag tartalmaz:

1* Bluetooth szemüveget,
1* szemüvegtokot,
1* csatlakozó vezetéket,
1* üvegkendőt,
1* útmutatót.

A bestlife vezeték nélküli Bluetooth napszemüveg minden paramétere a legmagasabb minőségi elvárásokat is teljesíti, így garantáltan elégedett lesz a termékkel.

Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Szállítási információk

Utánvét
1 580 Ft-tól
Garancia
1 év
Elfogadott fizetési módok
  1. Utánvét
Kérdésed van az ajánlatról?

Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Legutóbbi kérdések

Az oldal használatával elfogadod a Felhasználási feltételeinket   •   Eladókra vonatkozó Felhasználási feltételeink   •   Partner regisztráció   •   Affiliate