Besrey dinó mintás gyerek játéksátor

8 990 Ft

Beszállító által ajánlott ár: 17 999 Ft 50%

Kívánt mennyiség:

  • Eladó: Digital Asset Investments
  • Szállítási díj: 1 699 Ft-tól
  • Szállítási idő: 3 munkanap
  • Szállítás módja: Futárszolgálat
  • Áru helye: Budapest (XXI. kerület)
Besrey dinó mintás gyerek játéksátor

Gyereksátor dinó mintás háttérrel, kinti-benti használatra

Vidd haza a játszóteret! Nap mint nap arra bátorítjuk a gyerekeket, hogy teremtsék meg a saját kis világukat, ahol a fantáziájukat és kreativitásukat bátran szabadjára engedhetik. Hiszen a játszás nem csak szórakozásként funkcionál, hanem a felfedezés, a tanulás és a kommunikációs készség, valamint a kognitív képességek fontos fejlesztő eszközeként egyaránt.

A gyerkőcöd saját birodalmának felépítéséhez mi lenne célszerűbb egy játszósátornál? Ez otthoni vagy kerti használatra is ugyanúgy alkalmas, ezáltal a kalandok sora sem ér véget a bejárati ajtónál. A saját mini világában az apróságod igazán otthon érezheti magát, így a képzeletbeli utazásnak csak a villanyoltás ideje szabhat határt.

Ez a gyerek sátor a véget nem érő történetek kiindulópontja, ahol kezdetét veszik a képzeletbeli felfedező expedíciók, avagy a délutáni szunyókálások helye, de titkos tárolóhely is lehet az értékes játékok tárolására, nem beszélve azokról a sztorikról, amelyekbe a barátaikkal együtt keverednek majd.

Az indián sátor gyerekeknek rengeteg örömet jelent a fejlesztő jellege mellett. Tökéletes ajándék ötlet minden alkalomra.

Tágas méret: 94x128 cm, elég nagy ahhoz, hogy 2 vagy több gyerek együtt játszhasson benne.
A baráti társaság vagy a rokon gyermekek sem maradnak ki a jóból az együtt töltött délutánok alkalmával.

Gyors felállítás: könnyű összeszerelni, gyorsan ki- és becsomagolható, tárolása egyszerű.
Akár az ifjak is összeszerelhetik maguknak, csak egy-két alkalommal kell megmutatnod a módszert.

Sokoldalú: tökéletes bel- és kültéri használatra, mivel tisztítása pillanatok alatt megoldható.
A gyerek sátor szobába is letehető, de az udvari füvön vagy a járólapos teraszon sem lesz semmi baja az anyagának, mivel olyannyira strapabíró.

Biztonságos és tartós: a biztonságot szem előtt tartva tervezték, ezáltal megfelel a legszigorúbb szabványoknak, továbbá elég erős ahhoz, hogy hosszú távon használhassák az apróságok. A gyártáshoz felhasznált anyagok 100%-ban természetesek, mérgező vegyszerektől és káros anyagoktól mentesek.

Nagyszerű ajándék: A modern mintázatnak köszönhetően a gyermekek képzelete azonnal életre kel. A sátor pompás meglepetés lehet 3 éves és annál idősebb fiúknak és lányoknak úgyszintén.

Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Szállítási információk

Utánvét
1 699 Ft-tól
Garancia
6 hónap
Elfogadott fizetési módok
  1. Utánvét
Kérdésed van az ajánlatról?

Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Legutóbbi kérdések

Az oldal használatával elfogadod a Felhasználási feltételeinket   •   Eladókra vonatkozó Felhasználási feltételeink   •   Partner regisztráció   •   Affiliate