Baseus Working Station dokkoló állomás, HUB USB-C 16 az 1-ben

Kívánt mennyiség:

  • Eladó: Zoltán Andrea EV
  • Szállítási díj: 1 850 Ft-tól
  • Szállítási idő: 1 munkanap
  • Szállítás módja: Postai úton
  • Áru helye: Budapest (VII. kerület)

Baseus Working Station dokkoló állomás, HUB USB-C 16 az 1-ben
Baseus Working Station dokkoló állomás, HUB USB-C 16 az 1-benBaseus Working Station dokkoló állomás, HUB USB-C 16 az 1-benBaseus Working Station dokkoló állomás, HUB USB-C 16 az 1-benBaseus Working Station dokkoló állomás, HUB USB-C 16 az 1-ben
A Baseus funkcionális hubja hasznos lesz több eszköz támogatásához otthon és az irodában egyaránt. A CAHUB-HG0G lehetővé teszi számos eszköz egyidejű szabad használatát. Akár 16 különböző bemenettel rendelkezik, így elfelejtheti, hogy a számítógépben nincs elegendő port. Olyan portokat tartalmaz, mint például a 4K HDMI 2x, Display Port, így több monitort is csatlakoztathat egyszerre.

16 port
A Baseus munkaállomás az elégtelen számú porttal kapcsolatos problémákat oldja meg, mert ezekből akár 16 is van. Az SD/TF kártya bemenet 2T maximális kapacitású meghajtókat támogat. Az USB-portok lehetővé teszik filmek vagy fényképek gyors átvitelét, és például flash meghajtó csatlakoztatását. Hangportja is van hangszórók vagy fejhallgatók csatlakoztatásához, valamint HDMI és DP portok több képernyő egyidejű csatlakoztatásához. Az RJ45 port gyors és stabil internetkapcsolatot biztosít, a PD port pedig támogatja a 100 W-os gyorstöltést.

Kényelmes használat
A dokkolóállomást függőlegesen állíthatja vagy le is fektetheti, mert a CAHUB-HG0G tartalmaz egy talpat, amelyet bármikor eltávolíthat. Ha az állomást az alapra helyezi, több helyet takaríthat meg egy kis asztalon. Ha azt szeretné, hogy az állomás kevésbé legyen látható, akkor az asztalon egy keskeny polc alá helyezheti.
Kép megjelenítése 4 monitoron egyszerre
Az állomás kompatibilis olyan operációs rendszerekkel, mint a Mac OS és a Windows, így könnyedén csatlakoztathatja laptopjához a HDMI és a Display Port segítségével. A képet tükör vagy asztali bővítmény módban jelenítheti meg. A 4K Ultra HD minőségnek köszönhetően a kép pontosan reprodukálja a színeket és a részleteket, akadozás és késés nélkül. A 3,5 mm-es audiobemenetnek köszönhetően pedig elképesztő minőségben hallgathatja kedvenc zenéit zaj és interferencia nélkül.

Gyors adatátvitel
A hub rendkívül gyors adatátvitelt tesz lehetővé. Az USB 3.0 portokkal 5 Gb/s sebességgel, az USB 2.0 porttal pedig 480 Mb/s sebességgel viheti át az összes fontos fájlt és dokumentumot. Fényképek, videók és egyéb fájlok átvitele rendkívül gyors, 4K felbontásban is. A HDMI-porttal nagyobb képernyőn, tökéletes 4K minőségben nézheti kedvenc filmjeit és sorozatait.
Gyors és stabil hálózati kapcsolat
A dokkolóállomás RJ45 portjával stabil és gyorsabb hálózati kapcsolatot garantál. Támogatja az akár 1000 Mbps-os hálózati kapcsolatot, ami hatékonyabb a vezeték nélküli hálózathoz képest. Az RJ45 port jól működik filmek vagy nagy fájlok letöltéséhez.

Széleskörű kompatibilitás
A dokkolóállomás számos USB- vagy USB-C-porttal rendelkező eszközzel kompatibilis, például laptoppal, telefonnal, fejhallgatóval vagy hangszóróval. A CAHUB-HG0G-t a számítógép billentyűzetéhez vagy egeréhez, lámpájához, ventilátorához, powerbankhoz stb. is csatlakoztathatja. Ezen kívül a csomagolási listán találhat olyan csatlakozókat, amelyeket szükség esetén könnyen kicserélhet.

Szilárd kivitel
Az állomás alumíniumötvözetből készült, így ellenáll a karcolásnak és a rozsdásodásnak, valamint hatékony a hőelvezetésben. A kényelmes használat érdekében a portok a hub mindkét oldalán találhatók. Az alján található szilikon betét megakadályozza, hogy elcsússzon. Kicsi és vékony formájával a CAHUB-HG0G nem foglal sok helyet az asztalon.

Csomagolási lista:
Baseus CAHUB-HG0G
USB-C kábel, 80 cm
36 W-os konnektor (CN+EU+US)

Márka: Baseus
Név: Munkaállomás többfunkciós C típusú HUB adapter
Méretek: 80 x 80 x 165 mm
Súly: 400g
Modell: CAHUB-HG0G
Anyaga: Alumínium
Szín: Szary
PD bemenet: 100W
DC bemenet: 12V/3A
4K HDMI 2x: támogatja a 4K@60Hz HD kijelzőt
DP 2x: támogatja a 4K@60Hz HD kijelzőt
RJ45: gigabites hálózati sebesség, vezetékes hálózati kapcsolat
USB 3.0 3x: 5Gbps átviteli sebesség, 5V/1.5A töltés támogatása
SD/TF: maximum 2T adatolvasás támogatott (az egyidejű olvasás nem támogatott, az elsőként behelyezett kártya olvasása előnyösen történik)
3,5 mm-es hang: támogatja a bemenetet és a kimenetet
Type-C 2x: támogatja az olvasást Type-C flash lemezről (A Type-C audiokimenet nem támogatott)
Visszafelé kompatibilitás: USB 2.0. én 1.1 USB 2.0

Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Szállítási információk

Utánvét
1 850 Ft-tól
Garancia
1 év
Elfogadott fizetési módok
  1. Előre utalás
  2. Utánvét
  3. Készpénz
Kérdésed van az ajánlatról?

Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Legutóbbi kérdések

Az oldal használatával elfogadod a Felhasználási feltételeinket   •   Eladókra vonatkozó Felhasználási feltételeink   •   Partner regisztráció   •   Affiliate