Babamasszázs Online Videotanfolyam

9 990 Ft

Beszállító által ajánlott ár: 12 990 Ft 23%

Kívánt mennyiség:

Babamasszázs Online Videotanfolyam

Babamasszázs Online VideotanfolyamBabamasszázs Online VideotanfolyamBabamasszázs Online VideotanfolyamBabamasszázs Online Videotanfolyam

Fáj a pocakja? Nyugtalanul vagy keveset alszik?

A legjobb megoldás a babamasszázs!

Mért jó az otthoni babamasszázs?

A babák számára az a legjobb, ha édesanyjuk, esetleg édesapjuk masszírozza őket. Minden érintés és simogatás fontos számukra, a szeretetteljes érintés pedig elengedhetetlen. A pici babáknak sokkal jobb, ha otthon, a saját biztonságos környezetében masszírozzák őket. Otthoni melegben, akkor amikor Nekik, Nektek a legjobb!

A babamasszázs tanfolyam által Te is jól, biztonságosan és szakszerűen tudod majd masszírozni a babádat saját otthonotokban! Nem kell időpontokhoz, az időjáráshoz és más személyekhez igazodnotok, akkor és addig csináljátok, amikor és amíg Nektek a legmegfelelőbb! A visszanézhető videók segítségével könnyedén, gyorsan és magabiztosan tudod elsajátítani a babamasszázs fogásait!

Mit kapsz a babamasszázstól?

Ha megtanulod a babamasszázs technikáját, akkor magabiztosan tudod majd alkalmazni, így az érintés és a szemkontaktus által elmélyül a baba-mama kapcsolat. A rendszeresen masszírozott babák kevesebbet sírnak, hosszabban és pihentetőbben alszanak, gyorsabb ütemben fejlődnek, és kiegyensúlyozottabbak, mint a velük egykorú babák többsége. A babamasszázs segít a pocakfájás enyhítésében és a széklet problémákban, és még számos egyéb dologban.

Boldog Baba = Boldog Anya

Mit tartalmaz a tanfolyam?

A babamasszázs online tanfolyam videóiból könnyedén elsajátíthatod a mozdulatokat, a masszázs technikáit, így Te is jól és szakszerűen tudod majd masszírozni kisbabádat. A videókat bármikor visszanézheted, a segítségedre lesznek!

Az online babamasszázs 7 videóból áll:

  • Lábmasszázs
  • Hasmasszázs
  • Mellkas masszázs
  • Karmasszázs
  • Arcmasszázs
  • Hátmasszás
  • Mozgáskoordinációs gyakorlatok


Az egyenként 2-4 perces videók és szöveges kiegészítő információk segítik a technikák elsajátítását. Minden videóhoz tartozik egy írásos, letölthető segédlet is.

A gyakorlati fogásokon kívül megtanuljuk a masszázs elméleti kérdéseit is, mikor/meddig/hogyan/mivel masszírozzunk, a masszázs körülményeit stb. Ehhez kapsz még egy + kezdő oktató videó és írásos anyagot is!

A videók segítségével Te is könnyedén elsajátíthatod a babamasszázs technikáját, a különböző fogásokat, és így Te is jól és szakszerűen tudod majd masszírozni a babádat.

A videók nem túl hosszúak, lépésről lépésre mutatják be a babamasszázs technikáját, így a babánkkal együtt, könnyedén haladhatunk a videókkal!

Kezdd el velünk a babamasszázst még ma, és legyél Te is egy mosolygós, jó alvó, kiegyensúlyozott baba boldog édesanyja!

Tapasztalatok

"Korábban mindig fájt a fiam pocakja, amióta megtanultuk Anettól a babamasszázst, napi szinten alkalmazzuk, azóta szinte nincs is probléma a pocakfájással! Hálás vagyok! Mindenkinek szívből ajánlom!"
Anna

"Nagyon tetszenek a videók, könnyen érthető, könnyen leutánozható minden mozdulat. Mi hamar megtanultuk, nagyon szeretjük! Köszönjük!"
Csilla

"Nálunk szerencsére nem volt semmi gond, én csak szerettem volna még jobban kényeztetni a babámat, segíteni őt a fejlődésben, ezért is esett többek közt a választásom a babamasszázsra is! Nagyon jó, hogy otthon, kényelmesen lehet eltanulni a babamasszázst, nem kell máshoz igazodni."
Hanna

"Nagyon jók a videók, nagyon szeretem a zenét is, ami megy alatta, teljesen ellazít engem is! Nem régóta használjuk még a masszázst, de azt vettem észre, hogy sokkal jobban alszik a babám, mint előtte. Szóval mi szeretjük nagyon a babamasszázst, és a videókat!!!"
Bea

"Nagyon örülök, hogy van ilyen lehetőség! Csaj ajánlani tudom mindenkinek! Nagyon jók a videók, egyszerűek, érthetőek."
Anita

Ismerd meg Te is a babamasszázs technikáit! Tanuld meg és gyakorold minden nap!
Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Fizetési információk

Elfogadott fizetési módok:

Utánvét
0 Ft-tól
Garancia
Nincsen
Elfogadott fizetési módok
  1. Előre utalás
Kérdésed van az ajánlatról?

Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Legutóbbi kérdések

Az oldal használatával elfogadod a Felhasználási feltételeinket   •   Eladókra vonatkozó Felhasználási feltételeink   •   Partner regisztráció   •   Affiliate