Autós karceltávolító toll

950 Ft

Beszállító által ajánlott ár: 1 200 Ft 20%

Kívánt mennyiség:

  • Eladó: Hihetetlen cuccok
  • Szállítási díj: 1 490 Ft-tól
  • Szállítási idő: 3 munkanap
  • Szállítás módja: Postai úton
  • Áru helye: Kiskunhalas
Autós karceltávolító toll

Zavarnak az apróbb karcok az autódon? Nem akarsz több tízezer vagy több százezer forintot költeni autófényezésre, és karceltüntetésre? Félsz, hogy a karcok tovább terjednek, és elkezd rozsdásodni az autód?

Ezzel a szuper, és forradalmian új technológiával szakmai tudás nélkül is eltüntetheted a zavaró karcokat az autód drága fényezéséről. A használata roppant egyszerű. Mindössze csak fel kell rázni használat előtt a "tollat", majd párszor meg kell nyomni a "toll" hegyét, amíg az anyag el nem kezd kijönni belőle, majd az eszközzel felhordani a karcba a folyadékot.

A felhordás után, napsütésben akár már 1 órán belül is látható eredményt fogsz kapni, viszont ha az időjárási, vagy a hőmérsékleti viszonyok nem megfelelőek, úgy akár 48 órát is várnod kell majd, hogy az anyag tegye a dolgát, és megkeményedjen a repedésben.

Miután a bevonat megkeményedett, teljesen vízálló lesz, nem roncsolja az autó fényezését, és nem is mérgező, így nem árthat sem neked, sem az autódnak.

Ugyan a fényezés nem lesz olyan, mintha egy szaki készítette volna, hiszen az autód színét nem kapod vissza, azonban a karcok tovább terjedését megakadályozza, illetve megelőzi a korróziót, így a karcokból nem lesz rozsdás lemez.

A terméket a felületi, csak a festékben keletkezett karcok megszüntetésére tervezték, a fémbe is elmélyülő karcokat sajnos nem fogja eltüntetni.

Kérdésed van az ajánlatról? Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Szállítási információk

Utánvét
1 490 Ft-tól
Garancia
6 hónap
Elfogadott fizetési módok
  1. Utánvét
Kérdésed van az ajánlatról?

Olvasd el az eladó válaszait az eddig beérkezett kérdésekre itt.

Legutóbbi kérdések

Az oldal használatával elfogadod a Felhasználási feltételeinket   •   Eladókra vonatkozó Felhasználási feltételeink   •   Partner regisztráció   •   Affiliate